Jump to content
GIGN Forum

Rigas Satiksme


T0masS
 Share

Recommended Posts

Ja nu kāds nemanīja - komentos pats autors raksta:

Galvenie notikumi, vietu un personu apraksti ir patiesi. Par kontrolieru brigādes prototipu ņemta reāla brigāde un visi purni, viņu noformējums un uzvedība aprakstīti autentiski.

Tomēr tas viss nav noticis vienā reizē. Vienkārši sakarīgāk likās rakstīt vienu piesātinātu gabalu, nekā vairākus mazus. Protams, ir šis tas piedzejots jautrībai, bet tikai nedaudz :)

Link to comment
Share on other sites

:) Protams, tas ticamības moments nedaudz `pavājš` kļuva uz beigām, bet tomēr viss raksts kopumā raisījā manā sirsniņā prieku un laimi.

Runājot par to validāciju, vai kāds var pateikt loģisku argumentu kādēļ tā ir jāveic mēnešbiļetēm? Teiksim man ir skolnieku e-talons, es mēnesī maksāju savus Ls 14 un braucu cik uziet, bet kādēļ man būtu jāpikstina tā plastmasas kartiņa, ja netiek noskaitītas braukšanas reizes vai maksa nost? Tik pat labi varēja mēnešbiļetēm atstāt iepriekšējo - papīra lapeles - dizainu. Pagaidām spēju iedomāties tikai divus iemeslus - RS cer uz to, ka mēnešbiļešu lietotāji aizmirsīs piepīkstināt plastmasas kartiņu un maksās sodu. Otrs - veic kaut kādu statistiku, cik vienā dienā, maršrutā, laikā ir klienti, tādejādi koriģējot transporta daudzumu noteiktos maršrutos un laikos..

Tapec ka papildinot e-talonu, kamer tu primo reizi nenopikstini nesakas to 30 dienu atskaite. Tu reali sakuma vari braukt pa zaki lai pagarinatu dienu skaitu ar viena menesa maksu, un iekapjot kontrolei tikai tad aktivizet talonu.

Edited by Pensionars
Link to comment
Share on other sites

Pensionār, viņi ar saviem megakalkulatoriem varētu redzēt kad bija pirmā pīkstināšana. No tās atskaitīt 30 dienas. Elementāri. Bet nē, vajag jau kaut kā papist cilvēkus. Pidaru bars. Oficiāli viņi saka, ka katru reizi jāpīkstina, lai varētu objektīvāk plānot laika intervālus starp transportiem. Buļļa sūds, ka es jums saku. Nekādus dižos uzlabojumus neesmu manījis, kopš ieviesa e-talonu.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...