Jump to content
GIGN Forum

Restartējas =/


sp1lv3ns
 Share

Recommended Posts

Man dators restartējas , kad spēlēju spēles un eju iekšā citās programās, nesen nolādēju sony vegas 7 , lai varētu uztaisīt movie, kad movie bija gatavs vajag renderot, bet kad sāku render un kad jau ir pie 40% viņš restartējas :( Pēc restartēšanās jau restartējās pie 36%, tad vel 55% , ko lai daru , lai nerestartējas?

Uz Google Earth uzskaras, paliek tāds kvadrātains ekrāns, tādi mazi kvadrātiņi, kad spēlēju cs , tad paliek krāsains ekrāns un vienreiz bija pat BLUESCREEN! :(

Varbūt kāds zin kas pa problēmu? Video karte itkā tā nav , jo skatos tajā ATI Overdrive un vairāk par 50grādi nav uzkarsis , varbūt restartējas , tāpēc , ka esmu izmainījis tur iestatījumus tajā overdrive, bet laikam nē, jo uzliku uz DEF, tad viņš turās no 65grādi līdz 74grādi un arī uzskaras.

Palīdzat, ja varat! :(

EDIT: Kad viņš itkā uzkaras , tad man tur lejā pie ON pogas ir tāda lampiņa HDD un kad uzskaras , tad viņa tur spīd , bet kad nav uzkārusies mirgo.

Edited by sp1lv3ns
Link to comment
Share on other sites

Varbūt iedot kādu screen ?

Dažas bildes un

viens video , kurā esmu uzlicis renderoties movie un uzgājis uz SWITCH USER.

Palīdzat :(

Te ir viss.

EDIT: itkā nē :(

EDIT2: heatsink ir kautkas līdzīgs šim?

heatsink_and_fan.png

tikai tas man ir daudz jaunāks!

Edited by sp1lv3ns
Link to comment
Share on other sites

Vakar, kad uzkārās es viņu izslēdzu un paskatiejos vēderā un bija 2 lietas ļoti sakarsušass, ka pat roku nevar noturēt, ka jāņem nost no karstuma, tas bija RAM's un Video karte, kā samazināt sakaršanu?

heatsink arī bija silts , laikam karsts, neatceros.

Edited by sp1lv3ns
Link to comment
Share on other sites

EDIT: Tikko renderēju un izslēdzās, tā laikam nav videokarte, jo viņa nebija sakarsusi, uzliku 90% un atkal uz RENDERēšanas 35% uzkārās :(

EDIT2: Sorry par doublepost, itkā editēju, bet kautkas nesanāca.

EDIT: šis normāli?

0tck8brtyyb7i8ujg3c.jpg

Edited by sp1lv3ns
Link to comment
Share on other sites

Ziema ari ar atvertu logu vinsh sedes?

Man bija divaina situacija , staveja big fan 500W ar kontroli. Procis bija ~75 gradi , pec prikola uzliku standarta PSU kas nak ar datoru. Tagad temperatura uz CPU ~45 gradi , pastu neesmu mainijis jau 3 gadus. Pamegini atvert vienu vaku , vel vari BIOS'a izslegt auto rr kad temperatura ir pari 60 utt. Vismaz es ta dariju kad man bija 75 gradi.

Link to comment
Share on other sites

Izlasi quote un izdomā, kam es to teicu.

Ja atverot keisu būtu labāka ventilācija, tad viņš nemaz nebūtu aizverams.

Vispār, labāk nemaz nemēģini kaut ko labot, kur nu vēl biosā iet. Aiznes pie kāda, kas saprot, pirms nesapis kaut ko vēl vairāk.

Edited by icecube
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...