sp1lv3ns Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 (edited) Man dators restartējas , kad spēlēju spēles un eju iekšā citās programās, nesen nolādēju sony vegas 7 , lai varētu uztaisīt movie, kad movie bija gatavs vajag renderot, bet kad sāku render un kad jau ir pie 40% viņš restartējas Pēc restartēšanās jau restartējās pie 36%, tad vel 55% , ko lai daru , lai nerestartējas? Uz Google Earth uzskaras, paliek tāds kvadrātains ekrāns, tādi mazi kvadrātiņi, kad spēlēju cs , tad paliek krāsains ekrāns un vienreiz bija pat BLUESCREEN! Varbūt kāds zin kas pa problēmu? Video karte itkā tā nav , jo skatos tajā ATI Overdrive un vairāk par 50grādi nav uzkarsis , varbūt restartējas , tāpēc , ka esmu izmainījis tur iestatījumus tajā overdrive, bet laikam nē, jo uzliku uz DEF, tad viņš turās no 65grādi līdz 74grādi un arī uzskaras. Palīdzat, ja varat! EDIT: Kad viņš itkā uzkaras , tad man tur lejā pie ON pogas ir tāda lampiņa HDD un kad uzskaras , tad viņa tur spīd , bet kad nav uzkārusies mirgo. Edited April 8, 2010 by sp1lv3ns Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 visdrīzāk ka tev viņš vienkārši pārkarst - man ar bija līdzīgi spēlējot spēles - rr un vainīgais bija Heatsink( mātesplates detaļa) kura man bija aatdalijusies... pārbaudi vai tev tur kkas nav noplīsis iekšā kastē :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp1lv3ns Posted April 8, 2010 Author Report Share Posted April 8, 2010 (edited) Varbūt iedot kādu screen ? Dažas bildes un viens video , kurā esmu uzlicis renderoties movie un uzgājis uz SWITCH USER. Palīdzat Te ir viss. EDIT: itkā nē EDIT2: heatsink ir kautkas līdzīgs šim? tikai tas man ir daudz jaunāks! Edited April 8, 2010 by sp1lv3ns Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33tkr3wz00r Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Pameegjini iztiiriit kompi no putekliem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp1lv3ns Posted April 8, 2010 Author Report Share Posted April 8, 2010 ok, meiģināšu! Cerams aizies, bet diezvai! ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 heatsink ir savвdвks - tas ko tu rвdiji bija ventilaввtфrs ( laigan vins ar laikam tiek tв dзvзts ) - Heatsinks ko es bij domвjis - http://www.xbitlabs.com/images/mainboards/...5n-d/nb_rad.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp1lv3ns Posted April 9, 2010 Author Report Share Posted April 9, 2010 (edited) Vakar, kad uzkārās es viņu izslēdzu un paskatiejos vēderā un bija 2 lietas ļoti sakarsušass, ka pat roku nevar noturēt, ka jāņem nost no karstuma, tas bija RAM's un Video karte, kā samazināt sakaršanu? heatsink arī bija silts , laikam karsts, neatceros. Edited April 9, 2010 by sp1lv3ns Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 ??????????olololol..Rami virs 50 graadiem? tad jāpadomā par korpusa ventilāciju apskatijos attachu..tur ir skaidrs..videokartei artefakti - = temp= problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp1lv3ns Posted April 9, 2010 Author Report Share Posted April 9, 2010 apskatijos attachu..tur ir skaidrs..videokartei artefakti - = temp= problema ??? Jā, ar to ventilāciju man ir švaki, bet kā samazināt karstumu, bez ventilatora? Jo nav laika pirkt viņu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Bez ventilвtфra tev tur drоzвk tev tur kkas nosvils , un bыs jвpзrk ро videokarte pa jaunu + pamaniju ka tev tвds pats korpuss kв man Nu moрр nopзrc jaunu videokarti , javien рai vзl nav garantija ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp1lv3ns Posted April 9, 2010 Author Report Share Posted April 9, 2010 (edited) Uzliku uz 80% ATI OverDrive un itkā vairs (CS) nekarās , bet nezinu , kā ir ar VEGAS 7 renderošanu, negribas meiģināt! 80% = ~44GRĀDI Edited April 9, 2010 by sp1lv3ns Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp1lv3ns Posted April 9, 2010 Author Report Share Posted April 9, 2010 (edited) EDIT: Tikko renderēju un izslēdzās, tā laikam nav videokarte, jo viņa nebija sakarsusi, uzliku 90% un atkal uz RENDERēšanas 35% uzkārās EDIT2: Sorry par doublepost, itkā editēju, bet kautkas nesanāca. EDIT: šis normāli? Edited April 9, 2010 by sp1lv3ns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Ja gribi sev kompim labāk ventilāciju, atver viņam vākus un būs okey. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp1lv3ns Posted April 10, 2010 Author Report Share Posted April 10, 2010 a tur kur bildē GIGABAITS , tas tur ok, šodien man ir vairāk?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Nahuj vispār keisu, saliec visas iekšas plauktā un močī. Ģēnijs, bļe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp1lv3ns Posted April 10, 2010 Author Report Share Posted April 10, 2010 (edited) Kādas tev iekšas? Lielāku ventilatoru , nav laika likt un diezvai ventilators visu atrisinās! Edited April 10, 2010 by sp1lv3ns Link to comment Share on other sites More sharing options...
pIIIs Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 da vnk panem atstaj vaku visu laiku nost un bus tev 100% ventilacija + atver logu, lai ir svaigs gais un buss vnk zejbis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Ziema ari ar atvertu logu vinsh sedes? Man bija divaina situacija , staveja big fan 500W ar kontroli. Procis bija ~75 gradi , pec prikola uzliku standarta PSU kas nak ar datoru. Tagad temperatura uz CPU ~45 gradi , pastu neesmu mainijis jau 3 gadus. Pamegini atvert vienu vaku , vel vari BIOS'a izslegt auto rr kad temperatura ir pari 60 utt. Vismaz es ta dariju kad man bija 75 gradi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp1lv3ns Posted April 10, 2010 Author Report Share Posted April 10, 2010 Kur biosā to var atrast? Atvērt biosu māku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 (edited) Izlasi quote un izdomā, kam es to teicu. Ja atverot keisu būtu labāka ventilācija, tad viņš nemaz nebūtu aizverams. Vispār, labāk nemaz nemēģini kaut ko labot, kur nu vēl biosā iet. Aiznes pie kāda, kas saprot, pirms nesapis kaut ko vēl vairāk. Edited April 10, 2010 by icecube Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Labākais variants būtu ar otiņu iztīrīt visus putekļus. Vai arī uz ašo ar fēnu izpūt lielāko daļu putekļus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp1lv3ns Posted April 10, 2010 Author Report Share Posted April 10, 2010 putekļu gandrīz nav, videokarte nesakarst! Viss ok, tikai RAM's ir KARSTS parejais itkā norm, bet vienalga uzkaras Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp1lv3ns Posted April 12, 2010 Author Report Share Posted April 12, 2010 Uzskārās arī tad, kad tikko ieslēdza un sāka renderot galīgi vēessss Tad kas vel tur varētu būt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Rams ir pilnīgais mēsls,kas tas pa ramu kas cepās? mošk tev cpu heatskink nav kārtīgi uz proci virsū Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp1lv3ns Posted April 14, 2010 Author Report Share Posted April 14, 2010 Installed memory (RAM): 4.00GB (3.25 Usable) Kautko vairāk vajag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now