Jump to content
GIGN Forum

Windows 7


entw
 Share

Recommended Posts

Sanāca liela ķibele dēļ kuras es cietu, prasu no jums tikai paskaidrot ?vai iecerētais plāns izdosies.

Draugs vakar uzlika sev kraku, viss ok. Es uzliku sev, man tipja pcrr un, tad neslēdzās iekšā, paradījās Acer Bios skrīns, un tad tikai melns ekrāns, augšā kreisajā pusē lēkāja visu laiku melna domuzīme, gaidīju stundām nekā nebija, 100x rr, nepalīdzējā.

Tizlākais ir tas, ka netieku Save Modā, jo tam vajadzētu būt nākamajam skrīnam, tad es mierīgi uztaisītu System Recovery, un viss okok. tā nav. Varu tikt tikai Boot meņū, lieta tāda. Šodien doma, būtūjot uzlikt w7 pa jaunu. Vienreiz jau licis esmu, caur parastu ieslēgtu pc vienkārši kā slēdzot aplikāciju uz desktopa, caur būtū gan neesmu licis, vai man ir iespēja, ka faili arī saglabāsies w7 old mapītē? Un kaut kādi iespējamie risinājumi šajā ķibelē?

Link to comment
Share on other sites

nē nu vot tā ir tīrākā huiņa, vienkārši omg. Būūtoju w7 disku, lādē failus..parādās instalācijas logs, tad ņemu tipja English -> un tad jāņem Upgrade (saglabā failus, upgreido un viss kk kā vajag), un Custom (liek jaunu OS un visu nahrinizē. BĻĒĢ! Ar laimīgu sirdi ņemu Upgrade..un te sāk huiņas mest. *Izņemiet disku, un rr kompi, tad kad normally started ieliekat disku, visu izdaru, bet man takš pc pie 1.biosa skrīna tālāk neiet, nevaru palaist, un tādēl nevaru. Ko tad man darīt? Ņemt to sūda custom, un pateikt atā ~530GB failiem?

Link to comment
Share on other sites

Man bija aizdomas, kuras tikko apstiprināju - nevar uzinstalēt pa jaunam Windows 7, saglabājot failus, ja pirms tam ir bijis Windows 7. Vismaz ne ar imagi no MSDNAA.

Za to vari pamēģināt System Restore, ja vien tā nav bijusi atslēgta. Iebūtojies no diska -> izvēlies valodu -> Repair your computer -> ķeksis augšā un izvēlies partīciju uz kuras bija Windows -> Next -> System Restore. Un lūdzu raksti skaidrāk, besī visi kk un rr. Rr ar restart vispār nekāda sakara nav.

Link to comment
Share on other sites

Ja tev pirātiskais Windows 7, tad ir tāda doma, ka tev to Upgrade nevajadzēja ņemt, jo kad es instalēju, es ņēmu to otro un viss gāja bez problēmām un tur, kur man prasīja PRODUCT KEY, es vienkārši spiedu next. ;)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...