bReeTz Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Right. Es jau nesaku, ka šie neko nav sasnieguši (ar demagoģiju un trulu bļaušanu var daudz sasniegt)- es tikai saku to, ka tā filma ir sūds. Ja tu savas smadzeens izmantotu pareizajiem nolūkiem, nevis tikai truli bļautu, jau sen būtu vismaz iegūglējis filmā minētos "faktus" un varbūt arī kaut ko beidzot saprastu... Es gribētu redzēt, kā tu pasaki Madrides un Londonas iedzīvotājiem (vislabāk- metro un dzelzceļa pasažieriem), ka nekāda terorisma nav, viņiem tikai "izlikās"... Vai arī ASV vēstniecību darbiniekiem, kurus vēl krietni pirms 9/11 (1998. gads) spēra gaisā Nairobi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Tad nevajag pisties un atklāti pateikt - dodamies pret Irākas tautu un pret visiem musulmaņiem arī, bet tā kā musulmaņi var izlikties, ka nav musulmaņi, tad drošāk nošaujam visus brūnos un gruzīniem līdzīgos. Beefs Beef - imho tu vari iet dirst! Es jau to te pirms kāda gada vienā topikā teicu, ka kamēr visus musulmaņus neapšaus, uz Zemes nebūs miers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 breetz, es pietiekami daudz jau izpētīju info par 11. septembri, nevis to, ko pasniedz ASV, bet neatkarīgi cilvēki. Noskaties vēlreiz to video kā torņi sabrūk. Skaidri var redzēt, ka viņi tiek saspridzināti. P.S. Pastāsti kā terorisms radās? Pāris tautām nebija ko darīt un izdomāja uztaisīt salūtu? P.P.S. Es vismaz kautkā izmantoju savas smadzenes atšķirībā no tevis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Kāpēc neviens nešokējas par to, cik civilos (savus, amīšu un eiropiešu) paši afgāņi un irākieši atvāc? (ak, jā, tie jau nav amīši, značit visiem pofig). Kāpēc neviens nešokējas par to, cik bērni/afgāņi ar metāla trubām/kamerām beigās izrādās ar AK/RPG un atvāc pāris karavīrus? Ak, jā- visiem atkal ir pofig. Piekrītu samuray'am- pāris dvieļa galvas vairāk vai mazāk- POFIG. Tikmēr, kamēr šajās failed states nebūs zināma kārtība ieviestas, nekas labāks nebūs... Tad jau labāk, lai amīši šaudās Irākā un Afganistānā, nevis dvieļu galvas bombī Ņujorku, Londonu un Madridi. Tu, aprobežotais dvieļa galva, neesi padomājis, kas tieši izraisa šīs saspīlētās attiecības? Tev ir forša attieksme pret cilvēkiem, kas tur dzīvo, un tu civilos iedzīvotājus samet vienā maisā ar bruņotajiem grupējumiem. Way to go, pal. Kāds "dvieļu galvām" sakars ar Maskavas teroraktu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 (edited) Samuray - tu vari iet dirst ar dibenu uz augšu. Nevar izšaut visus musulmaņus. Tas būtu genocīds. Kā tad žīdi pēc tam varēs vaidēt par pārestībām pret savu tautu, ja paši izšaus musļikus? Piedevām - izšaut musulmaņus nozīmētu ierobežot vārda un domāšanas brīvību. Diez vai tu gribētu dzīvot tādā pasaulē, kurā par katru tavu darbību tev ir jāatskaitās un slikto vienkārši nav, jo viņi tiek jau nogalināti pie dzimšanas. Beefs edit: kri - tu esi smiekliņš, ja tici tiem video! Edited April 7, 2010 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 (edited) Vai tu vari man parādīt video, kur redzams, kā gažās tornis, kurā ietriekusies ļotene? Ā, piemirsu, tas laikam tik bieži nemaz nenotiek... Žēl, ka viss, ko tu jēdz, ir truli bļaut līdzi bezjēdzīgai filmai. Un par to, ka Zeitgeistu "neatkarīgi" cilvēki taisījuši- . Kāds "dvieļu galvām" sakars ar Maskavas teroraktu? Kur es pieminu Maskavu bļin? Edited April 7, 2010 by bReeTz Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 ja ceturtā daļa pasaules iedzīvotāju (musulmaņi) domā savādāk (ar pakaļu) kā pārējā pasaule, tad viņiem ir tiesības iet un spridzināt visu pēc kārtas? nedomāju gan! lai sēž savā zemē un spridzina viens otru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Es Zeitgeistu nemaz redzējis neesmu Vienkārši, neesmu aprobežots daunis, kurš tagad ticēs visam ko ASV baros iekšā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Vienkārši, neesmu aprobežots daunis, kurš tagad ticēs visam ko ASV baros iekšā. Toties tu būsi aprobežots daunis un ticēsi visam, ko zeitgets baro iekšā (viss drīzāk - ASV propaganda)? Torņi sagāzās un tas ir tikai loģiski. Varēja pat redzēt, kā vienam tornim tas stūris pirmais bija sācis krist. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Piedevām - izšaut musulmaņus nozīmētu ierobežot vārda un domāšanas brīvību. Diez vai tu gribētu dzīvot tādā pasaulē, kurā par katru tavu darbību tev ir jāatskaitās un slikto vienkārši nav, jo viņi tiek jau nogalināti pie dzimšanas. protams, ka nevar izšaut visus musulmaņus. es jau tik saku, ka kamēr pasaulē būs musulmaņi, tikmēr pastāvēs arī terorisms. tieši tāpēc nevajag raudāt par katru nošauto civilo, jo visus viņus tāpat nekad neizšaus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Nu bet tad nevajag arī raudāt par terorismu. Kas tur.. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 sākumā bija tā - http://bildes.gign.lv/upload/pics/img_1270637964_0.png pēc šī posta izlasīšanas - http://bildes.gign.lv/upload/pics/img_1270637971_0.png un man šķita, ka tam sūdam ar torņu spridzināšanu tic tikai dziļākie amīšu rednecki un kaut kādi pāris duraki Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Beefs Nu man neliekas īpaši ticami, ka tornis, kurā diezgan lielā ātrumā ienesās lidmašīna paņems un tik smuki sabruks vienā čupā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Kā tad tas tornis varēja savādāk sabrukt, kri? Ietriecās taču augšpusē. Ja būtu ietriekusies pie pamatiem, tad tas tornis arī varētu sašķiebties vai izliekties. Fizika, čalīt! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 jo tu zini kā torņi uzvedas, kad tajos ieskrien ļotenes. Tu esi apbrīnojams es tajā jaukajā dienā biju no skolas atnācis un lieliski redzēju kā tur viss notiek, kur tur kāda spridzināšana, kas par bullšitu, tu izklausies pēc tāda, kam (diemžēl) nepieciešams izlasīt šo te rakstu, varbūt iedzīs kaut kādu saprātu tev galvā. Jesus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 nu kaut kādi sprādzieni jau tur varēja arī būt. tur taču visādās gāzes trubas, kas tos varēja radīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 (edited) Vienkārši, neesmu aprobežots daunis, kurš tagad ticēs visam ko ASV baros iekšā. :superlol: Neko citu es pat nevaru pateikt... "Redzējis neesmu, neko nezinu, bet nekam neticu." Ietriecās taču augšpusē. Ja būtu ietriekusies pie pamatiem, tad tas tornis arī varētu sašķiebties vai izliekties. Fizika, čalīt! Beefs Fizika čalīt? ŠEIT IR FAKINA FIZIKA ČALĪT Izlasi, pirms turpini huiņu dzīt. (tas priekš kri). Edited April 7, 2010 by bReeTz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 (edited) Breetz tu tiešām esi idiots? Uzvelc brilles un palasi: breetz, es pietiekami daudz jau izpētīju info par 11. septembri, nevis to, ko pasniedz ASV, bet neatkarīgi cilvēki. Žēl, ka viss, ko tu jēdz, ir truli bļaut līdzi bezjēdzīgai filmai. Un par to, ka Zeitgeistu "neatkarīgi" cilvēki taisījuši Es Zeitgeistu nemaz redzējis neesmu Par visu to sūdi materiāli ir pieejami vairāk nekā tev mati uz galvas. Tas,. ka es nenoskatījos Zeitgeist, nenozīmē, ka neko citu neesmu redzējis. Edited April 7, 2010 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Par visu to sūdi materiāli ir pieejami vairāk nekā tev mati uz galvas. Atkārtošos - IZLASI ŠO TE PIRMS TURPINI HUIŅU DZĪT Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 (edited) Es jau to sen izlasīju. Un arī kaut kur augstāk teicu, ka neticu ASV informācijai, aizbraukšu kaut kad uz laukiem, iepostēšu te saglabāto info. Pirms pāris gadiem kad nebija ko darīt izrakņāju netu krustu šķērsu par to tēmu, kaut gan tāpat paliksim katrs pie savas taisnības. Edited April 7, 2010 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Tiem, kas domā, ka visus tos musļikus vajag apšaut, iesaku noskatīties filmu "My name is Khan"... Nav gan dokumentālā, bet jēgu sapratīsiet Kāpēc gan visus jāapšauj? Indieši, pakistānieši, čečeni un vēl nezin kādas valsts pamatiedzīvotāji izskatās ļoti līdzīgi. Manis pieminētajā filmā arī ir ietverts 11. septembra terora akts, kura laikā ASV vietējie sāka naidīgi izturēties pret visiem, kas līdzīgi irākiešiem, pakistāņiem, nu whatever, domu sapratāt, jo neviens fucking nešķiro, ka viņi visi nav vieni un tie paši, citi tur tic islāmam, tur tie musulmaņi, kas tur, īpaši gudrs neesmu reliģiskās lietās, bet nu lieta tāda, ka ir labi cilvēki un slikti, ir tādi, kas savas ticības, zemes vārdā ir gatavi izliet asinis, tikai paši iedomājoties, ja tāda ir viņu dzīves jēga un uzdevums, un ir tādi, kas tiešām tic saviem uzskatiem, ka viss ir ok, turpinot dzīvot pēc saviem reliģiskajiem uzskatiem, jo tā ir viņu dzīve, ne tikai ticība (tas viarāk par indiešiem). Dēļ tā ir jākaro? Nez vai, gan tur apakšā slēpjas nafta un piekrītu arī tam, ka amerikāņi ir dīvaini cilvēki, ne tikai tāpēc, ka viņi ir savādāki gan pēc domāšanas, gan pēc izturēšanās, bet gan tapēc, ka viņi jūtas pārāk vareni un visu grib pievākt sev. Nu smags murgs vispār ir visu šo aprunāt, mums par to būtu vismazāk jāuztraucās un arī neuzskatu, ka mums savējos vajadzētu sūtīt uz tiem karstajiem punktiem tajā galā, palīdzot amerikāņiem, kuri tāpat ir tik dahuja, ka mūs varētu izmitināt vienā pilsētā, kā arī viņu armijas finansējums un karaspēja daudzums dahujakārtēji pārsniedz mūsējo skaitu. Basta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 kri - dažreiz nekaitē ne tikai visur smelties informāciju, bet padomāt arī ar savu galvu. par samuraju, kas grib nošaut visus musulmaņus man vispār nav ko teikt - stulbuma kalngals. Ne jau islāmisms vai kāda tur cita huiņa ir pie terorisma u.c. sūdiem vainīga, vainīgi ir faking cilvēki, kāda starpība kā vārdā/labā viņi to dara? Nebūtu islāma, būtu kas cits. kārtējo reizi šonedēļ brīnos par to cik daudz idiotu ir šai pasaulē (un šai forumā). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Tu to sev pasaki mister: "es atnācu pēc skolas un visu redzēju" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted April 7, 2010 Author Report Share Posted April 7, 2010 es tajā jaukajā dienā biju no skolas atnācis un lieliski redzēju kā tur viss notiek, kur tur kāda spridzināšana, kas par bullšitu, tu izklausies pēc tāda, kam (diemžēl) nepieciešams izlasīt šo te rakstu, varbūt iedzīs kaut kādu saprātu tev galvā. Jesus. Pilnīgi tā pat sanāca. Atnācu mājas , nebija ko darīt un visu dienu varēja lūrēt par torņiem pa CNN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 šādi jau viss sākās. esi mazs tev dara šādi, vēlāk ej atriebties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now