SkaM^ Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 (edited) Tvnetā izlasiju foršu rakstu ar video http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/325757-r...otikusa_versija Aculiecinieki saka, ka zaķi izvilka no autobusa kštoļi un kontrole noguldija uz zemes un sāka sist ar elkoņiem Bet, kontrolē saka, ka bezbiļetnieks esot bēdzis un iekrits dubļos un kontrole turēja viņu, līdz menti atnāks un uzliks dzelžus, bet velāk menti piedāvaja viņu aizvest uz majām, jo tas bēgošais zaķis bija no iekšlietu ministrijas. Karo4i jautrs raksts + video, kur bembists(filmētajs) ietaranē viegli kontroles kāju un kontrolieris saka, eh vajadzeja noraut spoguli XD Es nevaru, vnk izlasat vai noskataties video Edited April 6, 2010 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 video neviens netiek sists, tas urlačs, kas bmw sēdēja drošvien čomu saskatīja trenniņbiksēs, kas tur tika ownots (nu ok, šoreiz iekšlietu ministrijas darbinieks, bet enivei, tur nekā nebija - čalis tika vienkārši turēts, kāds pārsteigums, no kontroles cik nav gribējuši aizmukt). pilnīga huiņa un tā video autoru, vajadzētu pašu athujārīt, lai jūt elkoņus un ceļus par šitādu tukšu diršanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Reiz 3 tramvaju panema kontrole! Kadi 20 cilveki saskreja pie durvim un metas begt! Man liekas, ka nevienam (pat meitenem) pakalj neskreja! ... man uzlika sodu, jo es nebeegu... Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 (edited) Starpcitu pedeja laika esmu pamanijis, ka kontrolieri ir mainiti or smth, respektivi 2x japadoma pirms begt tie vecie opishi, omites kas bija sakuma vairak neredzas kontrolieru lomaas. Lieldienas purvciema redzeju 3 chalishus, reali izskatijas pec vietejiem rajona pacaniem, iekapa ieksha un hop, dokumentinji tiek izvilkti ara no dzemperapakshas un ar aparatinju parbauditas biletites Edited April 6, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Man jau arī šitas viss liekas drūmākais fufelis. Tikai jautājums, ar kādām tiesībām tas kontrolieris tik traki līda pie tā filmētāja, ka pilnīgi lec zem riteņiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 nu nezinu. man pagaidām iet kā smērēts. pasaku, ka nav naudas, kuras protams man arī nav makā un tieku sveikā cauri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Sanāks te oponēt dažu labu viedokli. Iedomājieties sevi un savas foršās drēbes, kas tiek skaisti apskādētas uz slapjā asfalta. Protams, ka nevar jau pateikt, kas īsti noticis autiņā un blablabla, bet nu vai jums pašiem neliekas, ka cilvēks no iekšlietu ministrijas nebūtu tas lielas trādirīdi uzsācējs? (labi, viņš brauca bez biļetes) Un policijas priekšnieks Lūkass, vai kā viņu tur ellē ratā sauc, aizbildinājās ar to, ka redz šis zaķis ir streipuļodams pakritis. Lūk tāds ir viņa izskaidrojums, kāpēc gaišā dienas laikā, pilsētas centrā uz ietves atrodas cilvēks, kam apkārt ir 8 utaini kontrolieri, daži no tiem atbalstījušies pret streipuļojošā zaķa muguras ar saviem celīšiem. Un vēl viena izcila pazīme, ka kontrolieri bija vainīgie, ir tā, ka viņi uzkrītoši sāka filmēt to krieviņa bembi. Un bembim nevar piešūt to, ka viņš taisījās kādu nobraukt, jo redz tas amplis bija uzlīdis uz brauktuves. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Gludekli, visiem ir nervi. Ja tu katru dienu būtu jāņemās ar entajiem pidariem, kas grib braukt, bet negrib maksāt tu viņiem roku paspiestu un uzsauktu pusdienas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Iedomājieties sevi un savas foršās drēbes, kas tiek skaisti apskādētas uz slapjā asfalta. Protams, ka nevar jau pateikt, kas īsti noticis autiņā un blablabla, bet nu vai jums pašiem neliekas, ka cilvēks no iekšlietu ministrijas nebūtu tas lielas trādirīdi uzsācējs? (labi, viņš brauca bez biļetes) Un policijas priekšnieks Lūkass, vai kā viņu tur ellē ratā sauc, aizbildinājās ar to, ka redz šis zaķis ir streipuļodams pakritis. Lūk tāds ir viņa izskaidrojums, kāpēc gaišā dienas laikā, pilsētas centrā uz ietves atrodas cilvēks, kam apkārt ir 8 utaini kontrolieri, daži no tiem atbalstījušies pret streipuļojošā zaķa muguras ar saviem celīšiem. Un vēl viena izcila pazīme, ka kontrolieri bija vainīgie, ir tā, ka viņi uzkrītoši sāka filmēt to krieviņa bembi. Un bembim nevar piešūt to, ka viņš taisījās kādu nobraukt, jo redz tas amplis bija uzlīdis uz brauktuves. wtf? pieņemsim, ka ir konkrēta situācija - pidiņš sāk mukt no troļļuka, jo viņam nav biļetes. Paklūp, nomaucas. Ko kontrolieriem darīt? Neiet viņu turēt lai nemūk tālāk? Un ja teiksim es tur turētu to džeku un kaut kāds malacis sāk piepisties ar jautājumiem & filmē to visu, es viņu vispār nahuj ratā gribētu patriekt, huj lien kur nevajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 (edited) Ūūū, cik skaisti bembja numuru (LZ-55) var redzēt. Nebūtu es tik miermīlīgs pēc dabas, izdauzītu tam kroplim visus stiklus. Un galvenais liecinieks - urlafons labākajos gados, kurš ar savu 1337 bembi cilvēkiem brauc virsū - jau vien ir ko vērts. Varu derēt, ka pārējie "sišanas, spārdīšanas" liecinieki no tās pašas sērijas bija. Edited April 7, 2010 by cucinjshs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 kā reiz tie ir tie trādirīdi cēlāji, jo iedomājas, ka ir osoba važnaja persona, podumaeš 1x bez biļetes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Mani Riga ari vienreiz kontrole panema :/ es pirmo reiz redzot sab transporta kontroli wtf tie tadi, pieradums bileti plest Sie sak kaut ko murmulet par 5LS sodu, es saku pag, izvelku visas driskas kadi 14 gabalini no biletes un saku kopa likt lena gara, un beigas paradu voala redzat ka maksaju. A kontrolei pateicu ka Riga pirmo reiz un si sistema man ir jaunums ka biletei jabut pa rokai, nu tiku sveika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Sie sak kaut ko murmulet par 5LS sodu, es saku pag, izvelku visas driskas kadi 14 gabalini no biletes un saku kopa likt lena gara, un beigas paradu voala redzat ka maksaju. A kontrolei pateicu ka Riga pirmo reiz un si sistema man ir jaunums ka biletei jabut pa rokai, nu tiku sveika. Ja cilvēks nav augumā nīkulīgs un ir drošs par sevīm, ieteiktu iedod kādreiz biļeti ar ietītu tajā košļeni... Konduktoru sejas un reakcija ir pa rubli tad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 ja ir veel drosaaks var ietiit arii kluci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now