Jump to content
GIGN Forum

Iesakiet Mašīnu


GB.
 Share

Recommended Posts

Tagad ir doma , iepirkt mashiniti , Cena lidz 1000 1500 Ls ! Pagaidam ir doma njemt Audi Coupe 2.3 ! Taka pazistamo kam ir shads nav , jautaaju jums , kadas ir aktualas problemas shadam spekratam ! Registrejos jau audi cluba - bet nenaak konfirms ! Taka naudas nav tik daudz , tapec izvele ari nav liela ! Kapec Audi Coupe = tapec ka nesmu krievs un nepirkshu bmw , tapec ka bmw ir katra 3 pacan4ikam , tapec ka patik , tapec ka daudz maz realas cena saja kategorija !Tape ka audi ir audi ! Bet nu taja ka no mashinam neko daudz neribiju [ izjaukt un salikt nesmu meginajis ]

Kadi butu jusu komentari ! Jusu ieteikumi !

P.S Ja kads prasa kada tev mashina - tu atbildi "Subars" , shiss ooo respect ! atbrauc Ciemos ! tu pec nedelas atvalee un dzex nomirst no smiekliem ! BILDE

Edited by Kavacky
Link to comment
Share on other sites

Es noteikti neesmu krievs, bet mana BMW ļoti iet pie sirds, pats jau 5 gadus braucu ar BMW un esmu apmierināts. Katram tevis minētajam pacanchikam nereti mašinās ir saķūnētas un izskatās pēc musara uz riteņiem ar milzīgu bamperi.

Runājot par Audi 2.3 kupeju, es nekad nepirktu tādu mašīnu ja nav quatro, tad jau labāk pirkt ekonomiskāku mašīnu ar priekšas piedziņu.

Link to comment
Share on other sites

Honda Civic hatch/coupe 5th gen (1992 - 1995), 1.5 motors. 1.6 ir retums. Ir redzēti daži eksemplāri ar pārstādītu sirsniņu no CRX (1.6l) ar 150 zirgiem, veras labi. Arī 1.5l iet diezgan labi, jo viegls auto. 6th gen esot lielāka braukšanas bauda (vadāmība n stuff), bet man nepatīk vizuālais.

ausainis, jebkurš vecs auto ir jāremontē.

Link to comment
Share on other sites

Lavrx pilnpiedziņas audi būtu problēmas atrast ritošās pakaļas detaļas un būtu ļoti dārgi remonti.

GB tu esi informēts kāds ir degvielas patēriņš tam audi? Ko tu labāk izvēlies, izbraukt piknikā ar draudzeni brīvdienās, vai nosēdēt mājās, lai ieekonomētu naudu, kuru vajadzēs iztērēt nākamajā nedēļā degvielā, lai tiktu uz darbu? Pietam, ja nesaproti neko daudz no mašīnām, tad es tev ļoti iesaku paņemt sev līdzi kādu neatkarīgu cilvēku, kas saprot no mašīnām un kuram ir pohuj kāda būs tev mašīna. Galvenais ir neņemt pašu pirmo variantu, kuru skatīsies, apskati kādus 10, izbrauc ar katru un tad izvēlies. Līdz es nopirku savu mašīnu, es apskatīju kopā laikam ap 20 mašīnām, tad izvēlējos vienu vislabāko un cenai atbilstošāko. Nesteidzies ar pirkšanu, auto tirgus ir iemidzis pagaidām, mašīnas nekur neaizmuks ;)

Link to comment
Share on other sites

Pirms gada tika paņemts Audi 80 B4 '92 2.0E sedans. Zem kilolata, no kaut kādiem paziņām. Remontā ir atstāts kaut kur zem sotaka, tfu tfu tfu. Vienīgi tagad sāk kaut kas ar ātrumkārbu pisties. Pirmajā robā ātri jādod gāze virsū, savādāk sāk raustīties un slāpt. Tā ir laimes spēle - var paveikties, var nepaveikties. Piemēram, čoms savā 90. gada Pīzdā 323F ir atstājis kādas četras mašīnas vērtības trīs gadu laikā. Pagājušā mēneša laikā servisā bija 3x. Vienreiz necēlās lampas ārā (elektronika aiz mitruma uz īso sagāja), tad braucot pazaudēja izpūtēju un vēl kaut kas bija. Par cita auto iegādi nedomā. Ja stulbs, tad tas uz mūžu. Ā, jā, pats labākais - tehniskās apskates laikā, ar pildspalvu pabakstot blakussēdētāja grīdu, tika izbakstīts caurums :D un tajā pašā apskatē arī bremžu šļauka pārplīsa.

GB., kad pērc, pievērs uzmanību komplektācijai, lai pēc tam nav jātērējās. Auģikam līdzi nāca signalizācija, Skybrake imobilaizers (iepriekšējais īpašnieks bija nedaudz strannijs :D), ziemas/vasaras riepu komplekts uz diskiem, eļļa un cita ķīmija, vienīgi radio oriģinālais kasešnieks.

raprock, ko paņēmi?

EDIT: Vēl vari uzmest aci Mazda 626 Mk5 (1998 - 2002). Simpātisks dizains, labas atsauksmes un gads. Bija doma ņemt šādu, pirms uzpeldēja Audi piedāvājums.

Link to comment
Share on other sites

LAVRx Kads tad bembis tev ir ?? Un kaa ar ekonomiju ! Nju shada cupeja pec manam info iegusanas spejam njem apmeram 9- 10 Litrus uz 100 km - skatoties kaaa noreguleta ! jo ir dzex kam ir 2.6 un njem ap 8-9 litri uz 100 km , jauda wnk samazinata - bet tas netrauce lidot !

raprock - mashina jau nebus domata , lai celjotu pa latviju vai kur citur ! tik pat labi omega ar saviem 2.0 njem vairak neka audziks 2.3

Edited by GB.
Link to comment
Share on other sites

Normāls cilvēks, pērkot lietotu autiņu, parasti to aizved uz servisu pie kompja.Un tad skaties pārdevēja sejā un skaļi sāc smieties, kādus batonus viņš tev ir spraudis dupsī.

Link to comment
Share on other sites

ehh, brālēns ņēma 3. bembi, kas no ārpuses bija kopts un taisīts, viss vienai dienai saregulēts un šķidrumi lētākie salieti, bet pēc tam, lai salabotu nācās gaidīt vairāk par pusgadu, mainīt visu izpuvušo apakšu, lēto šķidrumu dēļ nācās mainīt lielu daļu motora un elektronika bija tādā stāvoklī, ka varēja rādžiņš uz vietas izsprāgt sejā.

Tas tā - viela pārdomām.

2.3 rij 8-9 uz 100?

Mans mazduks 2.0 uz 100 rij ~10-11 litrus.

Link to comment
Share on other sites

ne gluzhi kupeja, bet audi 90 sedans kaut kada 90 vai 91 gada 2.3T ir bijis ipashumaa, nee nu iet jau lopaa, rij lopaa un vispar apsejaam ap koku to meeslu un nopardevaam detaljas :D

kas attiecas uz bmw, tad jaa mazie urleeni ar savam huljigankaam un zhurkam pilni rajoni, bet nevienam no vinjiem nav vins ne pakots, ne ar motoru zem haubes, visi vinji duraki, ieraugot mpakotu bembi miizh karstu :D

pie tam pa 1k ls var sameklet sakarigus braucamos, protams sterilu un bez nevienas problemas ir utopiski mekleet.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Tagad šajos laikos pa 1.5k latu arī vari tikt pie normālas žurkas , normālā tehniskā stavokli , var paveikties un sazimēt pat audi a3 lidz 2k latiem labā tehniskā stāvokli.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...