Jump to content
GIGN Forum

Datoram Bios Signāli + Uzkarās

laucinieks
 Share

Recommended Posts

Tātad ir tāda lieta, ka ar otru datoru ir noticis kaut kas, lieta tāda, ka es viņu ieslēdzu, tad viņš aiziet līdz password ievadīšanai un tad restartējas, un tad atkal aiziet līdz pass ievadīšanai un restartējas un tā parasti ir kādas 3 reizes. Tad beidzot var tikt iekšā datorā, parasti es mēģinu skatīties internetā, bet neko daudz nevaru padarīt jo daudzas reizes pakaras, kad spēlē spēles uz ekrāna ir tādi kā punktiņi daudz (domāju tā ir videokartes vaina, pirkšu jaunu). Bet tas nav vienīgais, kas notiek spēlējot, arī dators pakarās. Un arīi esmu skatījies, ka skatos filmas, tad arī pakarās. Nu tātad secinājums ir tāds, ka pakaras, ja kautko ar datoru dara.

Tātad pēc uzskāršanās es mēģinu slēgt iekšā, bet saskaros ar BIOS signālu, viņš nebeidzas un iet tā kā sirēna, vismaz man atgādina sirēnu. Klusāk, skaļāk, klusāk, skaļāk.

Nu un pēctam restartējot, vairāk nevar ieslēgt, tad viņš visulaiku, ir melns ekrāns, bet dators darbojas (tas notiek pec signāla, kad es restartēju!)

Ceru uz palīdzību,

Lauciniekss.

Tad viss bus bumbās. :)

un tu to zini, jo... ?

Visdrīzāk, ka ar video kaut kas nav kārtībā. Neesmu jau baigais eksperts, bet imo, tur ne tas vien ir sapists. Jebkurā gadījumā, nahuj pašam ņemties, ja pat apskaidrot nevari. Aiznes uz servisu, pateiks, kas pa vainu, a to vēl iegrābsies, nopirksi videni, bet dirsā būs dēlis, štekeri vai dajebkas cits.

rekur, pačeko, kāds tev tur tas signāls ir: http://gaaton.blogspot.com/2006/04/bios-error-signals.html

tikai nočeko, ja tur nav tavs bios, atrodi pats, tie signāli laikam atšķiras.

Edited by icecube

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...