Jump to content
GIGN Forum

Mount & Blade Warband


Mahmeds
 Share

Recommended Posts

Atvainojos par offtopiku, bet baigi vēlējos uzzināt no spēlētāja, vai ir kāda liela atšķirība, starp pirmo daļu un warband? Tā man ir, paspēlēju, bet apnika dēļ ierobežotajiem resursiem, nevar tur charsmu dabūt lielāku par 10 utt. nu nevar viens pats novākt kārtīgu armiju, varbūt nu var, bet tad jāspēlē nezin cik gadus...

Tātad, kas jauns ir warbandā? Es paskatījos skrīnus, nekādu atšķirību neredzēju, grafika +/- tā pati, tikai jauni elementi un smukākas mājas, a kā ir ar pašām iespējām attīstīt savu varoni? Joprojām jākačā ilgi, jo ilgi ar vienām un tām pašām figņām? Ieroči ir jauni. Nu ja esi spēlējis pirmo daļu, tad gan jau zināsi pateikt, kas ir jauns un kas nē :) Paldies.

Link to comment
Share on other sites

Ir gan jauni ieroci, gan jaunas fichas, gan jauna frakcija, gan grafons daudz labaks, gan cinjas elementi uzlaboti, vairak vechu kaujas laukaa, var preceties un veidot alianses ar lordiem utt.

Tad tu nemaki pareizi ka4aties :) un ilgu laiku nevajag, lai dabutu levelus ausghaa pie 35 lvl es jau staigaju aptuveni ar 150 vechiem rinkjii un ar niknako kavaleriju kada iespejama un tad tu principaa esi unbeatable , ja nu vienigais uz lauka neuzskrien virsu 1k lielai armijai.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...