kasharis Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 labvakar tauta emm.... es gribetu uzzinat kadu adresi kur varetu tieshi tadus signaturus uztaisit ja vinji sanak citadaka stila piem mana profila ir default skins kjip ... neesmu parak priecigs bet ja kads varetu apm shadas bildes fona uztaisit vai kautka taa.. saprotu photoshop photoshop shadi vajadzetu sanakt jo ja sanaktu kad rada visas speles kadas tu spele butu zbis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Tu pats vispār saprati, ko uzrakstīji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 saskatījies ekstrasencu cīņas esi? mēs nemākam noteikt kāds spēles tev ir, protams arī palīdzi mums saprast ko tu uzrakstīji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Davai vēl astoņi cilvēki ieraksta kaut ko absolūti bezjēdzīgu. Būs kruta. kasharim vajag steam sigu, pieskaņotu Homēra avataram, ar visu spēlēto spēļu sarakstu. Nav jau TIK briesmīgi nesaprotami uzrakstīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Parasi Sīkajam aka BOT'a. Nezinu kāds viņam te īsti ir niks. kr4 balticservs mains. Viņš taisīja visus tos steam sigus, arī to, kas tev parakstā. Varbūt varēsi kko sarunāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasharis Posted April 2, 2010 Author Report Share Posted April 2, 2010 paldies ... es aiz asaraam apraudajos kadas jaukas bildes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now