Jump to content
GIGN Forum

Savaada Opera


rembo
 Share

Recommended Posts

P.S. Nevēlaties uzrīkot nelielu konkursu par labāko stāstu, pasaku, da kaut vai romānu, galvenais, lai ir ielikts kaut nedaudz darbs un dvēsele. Nu teiksim daudzums varētu būt no 1-3 lpp, tēma jebkāda un tad labākajam gign varētu kādu nelielu brezentiņu uztaisīt smile.gif ko sakat?

shock1.gif Itka jau skolaa nepietiktu ka sito shitu jaalasa, veel pashi saaks sacereet... nee nu man jau po es jau jums neaizliedzu rakstit tik taa savas domas un sasutumu izsakku!

P.S. shock1.gif

Link to comment
Share on other sites

Pulveri, bet tu pamēģini, ja nu tomēr sanāk, kaut ko uzrakstīt, būs pašam gandarījums un mamma arī būs priecīga. Skolā tas ir piespiedu kārtā, tur iedod 3 tematus (visbiezāk Andrej Pumpurs reiz teicas: ?tiri piri?? kā tu izproti šos vārdus?), nu labi, dažreiz trāpās arī kaut kas cilvēcīgs. A tu pamēģini apsēsties un vienkārši liec uz papīra pirmo, kas nāk galvā, moška kaut kas interesants sanāks (protams, es tur gribu to tur smuko beibi no tā tur krutā saita un kā es vinu mīcītu, laikam, ka nederēs smile.gif ). Protams, var arī nākot no skolas kaut ko paprātot, btw, ja nav pārāk tālu, tad iesaku pa galvu pa kaklu nemesties uz sabiedrisko, bet čāpot mājās kājup, kamēr vēl ir norm laiciņš šo to pa ceļam var izdomāt, kaut ko ieraudzīt?

a, btw:

This is the world we live in

And these are the hands we're given

Use them and let's start trying

To make it a place worth living in smile.gif

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...