Belovs^ Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 (edited) tā... skaņa skan tikai tad, kad palaižu skaipu, dziesmas neesmu mēģinājis.. problēma ir tāda, ka skaņa neskan spēlēs tas ir CS.. es daudz ko esmu pārbaudījis.. ceru palīdzēsiet.. Edited March 31, 2010 by Belovs^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aIkoNz Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Kā tas ir daudzko esi pārbaudijis?? - Nevari nedaudz konkrētāk.. - Šitā jau var sanākt atbildes pa lieko.. Audio draiveri kārtīgi uzinstalēji un nokonfigurēji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Blakus pulstenim uz skaļruņa ar labo un Properties. sadaļa Audio default Device - pačeko kas tur ir un pamēģini nomainīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belovs^ Posted March 31, 2010 Author Report Share Posted March 31, 2010 (edited) heh, paarbaudiiju kaa skan speaker test, abas ausis dzirdeeju. nu ok uzlieku muzonu winampaa, nahuj neskan, ieeju cs'aa arii neskan zbal, driverus abus nolaadeeju shodien tas ir c-media un realtek no neta, abus izmeegjinaaju, abi iet... es nesaprotu kas pa vainu.. edit: tāks, pārinstelēju draiveru un beidzot aizgāja skaņa var sleegt ciet. Edited April 1, 2010 by Belovs^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now