Jump to content
GIGN Forum

Resf


jerrico
 Share

Recommended Posts

Nu kamфn.. viтi kвvвs kв meitenes.. pat asinis tik beigвs parвdоjвs.. Sвkumв viens otru aiz matiem plзsa. Beigвs tik pвris smuki sitieni sanвca.

Njв.. pasвkums vispвr iefeiloja- Elikв, tie, kas bija pie pirmajiem galdiem, jutвs diezgan nelaimоgi.. tie, kas staigвja garвm diezgan jauki grыstоjвs.. pagrыtвk koncentrзties arо bija, ka bars stвv aiz muguras un katru tavu kustоbu komentз..

Paрв resfв.. nu pirmais projektors bija ok.. otrais иakarзja acis- sarkano krвsu redzзt nevarзja kвrtоgi.. un spзlзtвju vвrdus arо lоdz ar to..

Edоte: atcerзjos vзl vienu interesantu faktu- vienas komandas spзlзtвjs uzmeta savзjam flashu un pзc tam par to uz vietas dabыja pa seju.. Tв lыk ir atkarоba.

Edited by FraGment
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu lol nu. Tā nav krāpniecība. Ja tev steidzami uzreiz uz sitiena vajag visu zāli, vai nu piķo cik prasa vai brauc dirst. Elika saimniekam būtu jābūt megaidiotam, lai par mazu samaksu īrētu zāli, jo kā nekā, Eliks visam tam pasākumam bija vienīgais glābējs.

P.S. Tādā gadījumā jebkurš bizness ir krāpšana.

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

P.S. Tādā gadījumā jebkurš bizness ir krāpšana.

Tu nesi es, un es nesmu tu (paldies dievam :) ) protams kad katrs uzliks savu cenu, tas ir biznees, ka jau tu teici, bet taja pasha laika taa ir krapsana, tu atdodot 4000Ls par elika iiri, ja tu zini kad vairak par 300Ls nav vertibas, tu neuzkatisi kad tu esi apkrapts?! Bet taj pasha laika tu saproti kad nav bijusi cita izeja, galu gala tava pashu vainas deelj, jo tu neesi izdomajis rezerves plaanu, kautvai to pashu eliku uz naziem uzlikt kad var notikt kkas taads un samaksat minimalu summu... kaa nekaa vini ir pieradusis pie entajiem turniru notikumiem...

Un kopuma es teiktu kad vini labi ja 800Ls ir atdevusi par iiri.. :) :) :) ar lielo uzcenojumu

Un osi ir sakari ar eliku, vins pat izire telpas par zemaaku cenu nekaa citi.

Edited by C-RusH
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...