ag0ny Posted March 30, 2010 Author Report Share Posted March 30, 2010 Visiem maniem spriedumiem ir racionāls pamatojums, tie nav emocionāli. Kā arī, man neinteresē tava teorija, reāli, ja tu nobalso par Māras zemi, tad tu izlieto lieki savu balsi, jo viņa nekad netiks ievēlēta. Kāds no tā būtu labums (protesta balsojuma) - nekāds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 breetz, tu tiešām domā, ka sudraba varētu būt politiķe. patlaban, ko es redzu, ka viņa sēž savā valsts kontrolē, mierīgi un godīgi izpilda savu darbu, pastāsta pa saviem rezultātiem, kādas sliktas lietas atklājusi. a, ko tālāk - nekas. un neticu, ka viņa kā politiķe arī varētu ko panākt (es kā ne-politlogs nezinu, kādas iespējamas pilnvaras valsts kontrolierim ir). nav viņai tas vienkārši iekšā. un, nudie, tu kā politologs un balsot par māras zemi, nu, lūdzu, nemuldi te muļķības. man tomēr ir kaut cik labas domas par politologiem (t.b. man vairāki labi draugi ir tādi), un tagad lūdzu nemēģini tās sagrozīt stāstot, ka tev kāda jēga būtu balsot par dievbijības piekritējiem. teiksim, letiņi kā tu taisīs savu "protesta balsojumu" (sorry, nezinu definīciju, un esmu pilnīgi pārliecināts, ka tas ir pilnīgi ne pa tēmu, ja jau reiz tu to esi mācījies, tad tev nevajadzētu teikt "parocies pa teoriju", bet pateikt kas tas ir, ja jau reiz tas ir kaut cik tik radikāli atšķirīgs un svarīgs), tikmēr krieviņi uzticami turpinās balsot par savu iemīļoto SC un ka tik kaut kas līdzīgs kā RD neizveidojas, kur SC ir priekšgalā, kas noteikti nav labāks variants par kādu vienotību vai ko citu tamlīdzīgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 (edited) un, nudie, tu kā politologs un balsot par māras zemi, nu, lūdzu, nemuldi te muļķības. man tomēr ir kaut cik labas domas par politologiem (t.b. man vairāki labi draugi ir tādi), un tagad lūdzu nemēģini tās sagrozīt stāstot, ka tev kāda jēga būtu balsot par dievbijības piekritējiem. teiksim, letiņi kā tu taisīs savu "protesta balsojumu" (sorry, nezinu definīciju, un esmu pilnīgi pārliecināts, ka tas ir pilnīgi ne pa tēmu, ja jau reiz tu to esi mācījies, tad tev nevajadzētu teikt "parocies pa teoriju", bet pateikt kas tas ir, ja jau reiz tas ir kaut cik tik radikāli atšķirīgs un svarīgs), tikmēr krieviņi uzticami turpinās balsot par savu iemīļoto SC un ka tik kaut kas līdzīgs kā RD neizveidojas, kur SC ir priekšgalā, kas noteikti nav labāks variants par kādu vienotību vai ko citu tamlīdzīgu. Par Sudrabu- protams, varētu. Tēls jau ir, pieredze valsts darbā un valsts pārvaldē arī, labs reitings sabiedrībā arī ir, + vēl atbalsts no medijiem. Vienīgā problēma ir tāda, ka Sudraba labi apzinās to, ka tas viss tiks zaudēts ar laiku, ja viņa kļūs par politiķi. Par Sudrabas lielāko plusu var nosaukt to, ka viņa ilgu laiku ir strādājusi administratīvajā aparātā un viņai ir milzīgs atbalsts un ietekme birokrātu vidū- kā mēdz teikt, birokrāti var izgāzt vislabākos nodomus un padarīt par labiem visliktākos plānus- galvenais, kas un kā ar viņiem runā. Lielākais mīnuss-Sudraba ar VK darbu ir uztaisījusi sev daudz pretinieku- Šķēle, Šlesers, arī Lemblijs. Par MZ un protesta balsojumu. Pavisam elementāri- MZ vietā var būt SC, PCTVL, LSDSP, Osipova partija vai Vienotība - da jebkura partija, kas nav veidojusi koalīciju šajos 4 gados. Protesta balsojums ir balsojums nevis PAR, bet gan PRET- šajā gadījumā pret TP, LPP/LC, ZZS un TB/LNNK. Savā ziņā protesta balsojums būs arī tas, ja TP Saeimā dabūs mazāk vietas kā pagājušās vēlēšanās- tauta būs parādījusi, ka nepieņem TP politiku. Un nevajag baidīties no SC un krieviem. Ušakovs manu faķeni ir beidzis, vismaz no Ozoliņas dzirdēju labas atsauksmes- gudrs, tālredzīgs un ne tuvu šovinistisks, arī Urbanovičs ir pieredzējis un visnotaļ apķērīgs politiķis. NO PCTVL un Ždanokas gan ir jābēg ar līkumu, tur ir kaut kāds smadzeņu mēris izplatījies. Edited March 30, 2010 by bReeTz Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Un nevajag baidīties no SC un krieviem. Ušakovs manu faķeni ir beidzis, vismaz no Ozoliņas dzirdēju labas atsauksmes- gudrs, tālredzīgs un ne tuvu šovinistisks, arī Urbanovičs ir pieredzējis un visnotaļ apķērīgs politiķis. NO PCTVL un Ždanokas gan ir jābēg ar līkumu, tur ir kaut kāds smadzeņu mēris izplatījies. tātad tu gribi teikt, ka balsojums par Māras Zemi, par partiju, kas ir tīrākā parodija, ir tas pats, kā balsot par kādu jaunu potenciālu spēku, kurš nekad nav bijis Saeimā. po angļiski sakot - I don't buy it. nav ko baidīties no SC un krieviem. nu, nu, nepārspīlēsim lietiņas, viņu partiju programmās vēl aizvien ir ļoti izteiktas lietas, ko tu noteikti negribētu redzēt īstenotu. kaut vai tas pats PCTVL ar krievu valodu kā otro valsts valodu. tas, ka viens cilvēks ir beidzis tavu faķeni neko nenozīmē, jebkurš kurš ir politika ir gudrs cilvēks, to nevar noliegt, lai kā mēs arī to vēlētos, bet tas nenozīmē, ka viņš īstenos tādas politikas kādas tu vēlētos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 nejauc SC un PCTVL, tās ir 2 dažādas partijas. Kā jau rakstīju - PCTVL ir atsaldēti. SC ir krietni liberālāki un nosvērtāki, turklāt SC ir patiesi retā spēcīgā sociāldemokrātiskā partija Latvijā. Vēlreiz par protesta balsojumu: koalīcijā bija partijas A, B, C, D. Visas sūkāja. Vēl ir 2 partijas- X un Y, kas nav bijušas koalīcijā. Neviena no tām nepatīk. Beigās izvēlos partiju N, kas ir pilnīgi bezcerīga no iekļūšanas parlamentā viedokļa. Kāpēc? Ar savu balsi esmu paudis savu nostāju PRET valdošo koalīciju (abcd), es neesmu balsojis par partijām, kas var iekļūt parlamentā, bet man nepatīk (xy), taču esmu izpildījis savu pilsoņa pienākumu- nobalsojis vēlēšanās. Rezultāts- mierīga sirds + izpildīts pilsoņa pienākums. Protams, ja starp partijām X un Y ir kāda, kas man tīk- tad balsoju par to. Cerams, ka tagad izskaidroju saprotamāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ag0ny Posted March 31, 2010 Author Report Share Posted March 31, 2010 (edited) Un tādēļ viņiem ir tik viegli sastrādāties ar Šleseru, kas pārstāv kautkādas uzņēmēju intereses un neoliberālu ekonomiku? Kā arī fakts, ka viņam ir ļoti grūti salikt kopā vārdus okupācija un Latvija? Let me get this stright, tu negribi balot par partijām, kuras sačakarēja LV ekonomiku, bet vienīgās reālās, progresīvās alternatīvas tev nepatīk, tadēļ tu balsosi par partiju, kas ir pilnīgs joks un nekad netiks ievēlēta un pat, ja tiktu, tad tā nu točna nebūtu tā, kas kautko izmainīs? WTF??? Ko pie velna tas tev dos? Vai jebkuram? Tikpat labi vari arī nebalsot vispār... Vai, ja domā, ka situācija LV ir tā teikt beyond repair, tad balso ar kājām? Visi normālie cilvēki balso par partijām, kas nepatīk vai mazliet patīk, bet vienkārši izvēlas to, kas viņuprāt būtu vislabākais variants no visiem pieejamajiem. Edited March 31, 2010 by ag0ny Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 breetz - fanot par saskaņas centru ir īpaši stulbi, ja vien tev vēl ir kāda patriotiska šūna organismā. Es arī zinu, ka Nils nav idiots, bet jau tāpēc man viņš tagad patiks. tikpat stulbi ir arī balsot par kaut kādu partiju, kas savu mūžu nepārsniegs 5% robežu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Macho- kamēr Latvijā turpinās dalīt labos un kreisos pēc nacionalitātes, nevis politiskās piederības, tikmēr arī šeit būs tāds politiskais bardaks. Un kamēr latvieši baidīsies balsot par krieviem un krievi baidīsies balsot par latviešiem, nekas šajā sūdu bedrē lāga nemainīsies.. Piedodt, bet tāds Duris Jobelis, kam no vecuma smadzenes jau ķīselī sagājušas man iedzen vēl lielāku riebumu kā Ušakovs.. ag0ny- ja tu būtu kaut cik uzmanīgi lasījis, pamanītu, ka es centos izskaidrot protesta balsojuma būtību kā tādu, nevis manu izvēli. Bet nu laikam jau tas ir diezgan bezcerīgi tavā gadījumā, viss, ko tu redzi ir MZ un TP. P.S. Ļoti apsveicama ir tava vēlme parādīt savas angļu valodas zināšanas, ja kas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 redzi, breetz, krievi nebalsos par latviešiem, vismaz lielākā daļa ne, vismaz turpmākos 50 gadus ne. Bet ja latvieši izdomās balsot par krieviem, tad drīz dzīvosim divvalodu valstī ar aizliegtiem dažādiem piemiņas pasākumiem, kaut vai to pašu 16. martu. vajag skatīties uz lietām pēc reālās situācijas nevis pēc tā "kā būtu forši". Un patlaban šajā situācijā balsot par SC no jebkura latvieša puses ir nepatriotiskākā rīcība kāda iespējama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Tikai nevajag pieminēt 16. marti, ok? Paskaties, arī latviešu partijas aizliedza 16. marta pasākumus, turklāt vairākus gadus pēc kārtas, tikai, protams, prese sāka brēkt, ka ļaunais krievs Ušakovs aizliedz legionāriem gājienu. Pofig, ka leģionāru biedrībai tai laikā bija pasākums Lestenē un jau kuro gadu 16. martu bīda Visu Latvijai (neslikta reklāma čaļiem sanāk). Es nemēģinu apgalvot to, ka krieviem ir jāļauj veidot vieniem valdību- nē, bet ir jāmēģina iesaistīt krievu partijas valdības koalīcijā. No integrācijas viedokļa tas būtu maksimāli efektīvs ieguldījums- proti, viena no integrācijas pamatnostādnēm ir politiskās varas piešķiršana mazākumtautībām- nu, iedosim SC veselības un vides ministru amatu (piemēram)- nu nesadirsīs tur neko vairāk kā mūsu pašu bāleliņi, iespējams, pat izdarīs kaut ko jēdzīgu. Macho- iedomājies situāciju- tu es viens no 30% Latvijas krievu. Ir pilsonība, ļoti labi pārvaldi abas valodas, tomēr tev nav nekādas politiskās ietekmes Saeimā un valdībā, tavas kā mazākmtautības pārstāvja tiesības nespēj pārstāvēt NEVIENA partija valdībā. Obidna, ne? No otras puses, tu vairs nemaz nečiepstētu, ja , piemēram, SC būtu viena no koalīcijas partijām un dabūtu pāris ministra vietas, vai ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Breetz tu zini kāpēc dažreiz 16 martu aizliedz arī latviešu partijas ? Īsi un skaidri pateikšu , nekārtību dēļ ko demonstrē gan vecie un jaunie slaviki , cenšoties izcelt domstarpības starp latviešiem un krieviem. Runājot par balsošanu , ja tu esi latvietis un gribi redzēt šo valsti arī turpmāk piederošu latviešiem , tad es tev stingri iesaku balsot par latviešu partijām. Runājot par 9. maiju šie "svētki" ir tiešs spļāviens sejā mums. 9. maijs man tiešām nesaistās ar mūsu atbrīvošanu no nacistiskās Vācijas , godīgi sakot nacistiskās Vācijas režīms pat nebija tik sūdīgs zaudēto dzīvību ziņā nekā mūsu draugu PSSR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Redzi, Hivemind- tu runā no tipiska latviešu nacionālista pozīcijām- latviska valsts, nelaižam krievus pie varas bla bla blaa... Es runāju no vēsa aprēķinātāja pozīcijām- mīļā miera labad vajag dot krieviem zināmu varu. Vai tiešām tauta, kas 700 gadus ir pārdzīvojusi krievus, zviedrus, dāņus, fričus, leišus un poļus, baidās piešķirt pāris krieviem ministru amatus???? Nemaz neceru tev pārliecināt (tāpat kā macho), tikai cenšos savu pozīciju izskaidrot. Kosovā serbi albāņus arī pie varas nelaida- pilsoņu karš beigās. Beļģijā flāmi un valoņi arī viens otru necieta- valdības krīze tagad, asi nemieri 80tajos. Vai mums vajag vēlreiz kaut ko līdzīgu skolēnu piketiem un 13. janvārim, tikai balstītam uz etniskām domstarpībām? Sorry, man lieka spriedze sabiedrībā nav vajadzīga un šajā gadījumā mēs nerunājam par ietekmes ziņā niecīgu grupu- mēs runājam par aptuveni trešdaļu valsts iedzīvotāju. Par 9. maiju piekrītu- nav tie mums nekādi svētki, taču, no otras puses- VVF perfekti parādīja, ka šo datumu var izmantot, lai skaidrotu iekš BBC un CNN, kāpēc Latvijai 9. maijs ne tuvu nav svētku diena.. Par to, ka nacistu režīms "nebija tik sūdīgs"- šeit tu pāršāvi pār strīpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Breetz saildzinot abus režīmus mazāk cilvēku upuri bija vāciešu laikā. Visi baigi gudri runā , ka vācieši bija vissliktākie , bet skatoties pēc upuru skaita koncentrācijas nometnēs un cik PSSR cilvēkus izsūtīja uz Sibīriju , nemaz nerunājot par badu Ukrainā,kuru izraisīja PSSR. Es nerunāju kā tipisks latvietis , tipisks latvietis balsotu par LV partijām tikai tāpēc , kad viņas ir LV. Breetz neaizmirsti to , ka latviešu krievi vismaz 50% ir pilnīgi ujobaki , ir protams izņēmumi. Paši Krievijas krievi smejas par mūsu krieviem. P.S. Protams nacistiskā Vācija un PSSR nav salīdzināmi un to nevajadzētu darīt, jo abus dzina uz priekšu slimi cilvēki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ag0ny Posted March 31, 2010 Author Report Share Posted March 31, 2010 (edited) Umm, Beļģijā flāmi un valoņi balso tikai par savām partijām, tur vienmēr ir problēmas veidot valdību, bet valsts ir pārtikusi un attīstās. Takšto nemuldi... 1.Definīcijas, man liekas, pareizāk būtu, ka protesta balsojums ir balsojums par partiju ar pilnīgi pretēju idioloģiju, nevis balsojums par partiju, kas nepārsniegs 5% barjeru. 2. Tavā gadījumā šī būtība nav arī tavas izvēles pamatā? 3. Kas tad ir tavas izvēles pamatā? Kā balsojums par Māras zemi tev vai kādam citam dos labumu? Edited March 31, 2010 by ag0ny Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Jā, Beļģijā patlaban viss ir kārtībā tieši tāpēc, ka gan flāmiem, gan valoņiem ir GARANTĒTI ministru posteņi valdībā. Jau atkal- paroc info, pirms bļaustīties sāc. Beļģija, ja nekļūdos, ir vienīgā valsts pasaulē, kur ir etniskās ministru kvotas un tāpat tur valdību krīzes ir kā mēnešreizes- regulāras un nekam nederīgas. 1.Definīcijas, man liekas, pareizāk būtu, ka protesta balsojums ir balsojums par partiju ar pilnīgi pretēju idioloģiju, nevis balsojums par partiju, kas nepārsniegs 5% barjeru. 2. Tavā gadījumā šī būtība nav arī tavas izvēles pamatā? 3. Kas tad ir tavas izvēles pamatā? Kā balsojums par Māras zemi tev vai kādam citam dos labumu? 1. Kad tu sapratīsi to, ka protesta balsojumā ir POFIG par ko tu balso????? Tas ir balsojums PRET, nevis PAR, značit ir pofig, par ko tu beigās nobalso, galvenais, ka tavu balsi nedabū tev nevēlamas partijas. 2. Par kādu manu izvēli tu runā? Par šīm vēlēšanām neesmu izlēmis, pašvaldību vēlēšanās balsoju par reģionālu vēlēšanu apvienību, iepriekšējās Saeimas vēlēšanās- par MZ, jo tajā brīdī neviena no partijām nebija man tīkama + vēl biju jauns un pastulbāks. 3. Balsojums par MZ dod sekojošu labumu- mana balss tiek ieskaitīta kopējā balsu skaitā. Rezultātā tieši mana balss var, iespējams, izlemt to, lai TP dabū 15 nevis 16 vietas. No otras puses- es neesmu balsojis par partijām, kas man nav saistošas un par kurām ir skaidrs, ka tās iekļūs parlamentā, bet es tomēr es esmu ietekmējis kopējos rezultātus ar savu balsojumu. Apnīk jau skaidrot vienu un to pašu visu laiku.. Hive- nezinu, kur tu dzīvo, bet es savas dzīves laikā esmu saskāries ar krietni vairāk debīliem latviešiem kā krieviem... Protams, Purčika un Maskačkas publika ir atsevišķs stāsts, kas krietni pabojā kopējo iespaidu. Un tici man, ar laiku balsojums pēc etniskās piederības izzudīs- jautājums tikai, pēc cik ilga laika tas notiks. Un, starp citu, krieviem nav problēmu balsot par letiņu partijām. Kāpēc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ag0ny Posted March 31, 2010 Author Report Share Posted March 31, 2010 (edited) Ļoti apšaubu, ka tas viņiem ir noteikts ar likumu, drīzāk tādā veidā viņi tur vienjoas. Jebkurā gadījumā, viņiem ir nopietnas nesaskaņas starp šīm divām tautām, bet valsti tas neskar. Nav tāda balsojuma pret. Par to pēdējo var peikrist, daudz gan nav mainījies. Tu ar galvu domā? Kāda veidā? Mums gan pašvaldībās, gan Saeimā ir noteikts deputātu skaits, vietas tiek sadalītas proporcionāli starp visām partijām, kas pārsniedz 5% robežu. Tu saproti, ka visas tās balsis, kuras aizgāja par 5% nepārsniegušajām partijām tiek tā teikt sadalītas uz pārējām? TP tu vari atņemt vietu nobalsojot par partiju, kas reāli pārsniegs 5%. psc Nobalsojot par partiju, kas nepārsniedz 5% tu ietekmē rezultātu tāpat, kā tie kas nebalso vispār, viņi arī protestē. Edited March 31, 2010 by ag0ny Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Man trūkst vārdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ag0ny Posted March 31, 2010 Author Report Share Posted March 31, 2010 Tu esi idiots vai izliecies? Varbūt labāk paskaidro, kā balsojot par Māras zemi (kas nepārsniegs 5%) tu atņem TP vai dajebkam citam, kas pārsniedz 5% kādu vietu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Pēdējā reize, kad es tev šajā topikā kaut ko jēdzīgi atbildu: rēķinot vietu skaitu parlamentā tiek ņemtas vērā VISAS balsis, arī par tajām partijām, kas nav iekļuvušas Saeimā. Šādas balsis (ja to ir pietiekami) ietekmē proporcionālo vietu sadalījumu parlamentā (piemēram, ja TP ir ieguvusi 15% vēlētāju balsu, bet par citām, parlamentā netikušām partijām kopumā ir nobalsojuši 10% vēlētāju, tad tiek veikti aprēķini un mainītas proporcijas Saeimā. Tieši šī iemesla dēļ ļoti reti kad sakrīt saņemto procentu iekš vēlēšanām daudzums un vietu skaits Saeimā. Tātad, mana balss par MZ var ietekmēt kopējo vietu sadalījumu Saeimā. P.S. Vari necensties- uz taviem daunismiem un personīgajiem apvainojumiem es vairs principā neatbildēšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ag0ny Posted March 31, 2010 Author Report Share Posted March 31, 2010 (edited) Jā, šādā gadījumā TP iegūtu vairāk vietu, nevis teiksim 15 no 100 Saeimā, bet tieši tāpat arī visas citas partijas. Nozīmīga ir attiecība starp balsu skaitu partijām, kas pārsniedz 5% nevis iegūto % daudzums, šī attiecība nemainās, vienalga vai tu balso par partiju, kas nepārsniedz 5% vai nebalso vispār. Vietas Saeimā ir 100 un tukša neviena nepaliek, tās tiek sadalītas uz 5% pārsniegušajām partijām pēc attiecības starp iegūto balsu skaitu. Attiecība paliek tā pati. Tātad vienīgais, kas mainās no tā, ka tu nevis nebalso vispār, bet nobalso par sīkpartiju ir tas, ka rezultātā iegūtais % skaits nesakrīt ar vietu skaitu, tas pat kļūst lielāks VISAM PARTIJĀM. Kā var būt tik stulbs. Edited March 31, 2010 by ag0ny Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 (edited) Piemērs dļa osobih tupih : Vēlēšanās saņemto balsu procentuālais sadalījums: TP- 16,2 % JL- 13,7 ZZS- 8,7 SC- 7,1 Par partijām, kas neiekļuva Saeimā: 4,2 % Tālākā darbība- CVK, veicot aprēķinus, nosaka vietu skaitu. Pie šāda procentuālā sadalījuma, ņemot vērā tos 4,2 %, skatās procentu daļu aiz komatu, tātad ieguvēji ir JL un ZZS, kas iegūst papildus vietu (kas pēc tavas "loģikas" nemaz viņiem nepienākas), savukārt TP un SC šādu papildus mandātu neiegūst, vai, ja iegūst, tad JL un ZZS iegūst par 1 vairāk. Īsāko sakot, procenti par netikušajām partijām var palielināt mandātu skaitu partijām, kurām ir salīdzinoši liels skaitlis aiz komata. Tāds arī ir proporcionālās sistēmas ar procentu barjeru lielākais mīnuss... P.S. Atšķirībā no tava samurgojuma, šis te nāk LU Sociālo un politisko pētījumu institūta vēlēšanu sistēmas analīzes. Ja nespēj saprast- aizej uz Lomonosova 1, SPPI kabinetā palūdz iespēju iegādāties pētījumu, necik dārgi tas nemaksā, aptuveni 5 lvl. EDIT: Piemirsu piebilst- tu paliec apnicīgs, izdomā kaut ko jaunu. Pagaidām tiešām neredzu jēgu vairs atbildēt uz tavām debilitātēm, tas ir tas pats, kas censties izskaidrot augstāko matemātiku garīgi slimai vistai. Edited March 31, 2010 by bReeTz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ag0ny Posted March 31, 2010 Author Report Share Posted March 31, 2010 Tas ir tieši tas pats, ko es jau uzrakstīju? Tu tiešām esi unikāli stulbs, protams, ka tas var būt ieguvums, ja partijai Liels cipars aiz komata, nu un? Kādā veidā tu šādi atņem vietu konkrētai partijai, tu taču nevari paredzēt, kura būs tā laimīgā partija, kurai varētu šāda situācija pagadīties. Šis tiešām ir absurds domāšanas veids. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 ok, breetz, pieņemšu, ka tu zini labāk, tomēr es palikšu pie sava - kreisās partijas valdībā man šķiet pārāk traki. ar agony vajag vienkārši beigt runāt, ja viņš sāk runāt sūdu, ko man šķiet viņš vislaik dara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now