LAVRx Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Kur jūs liekat mašīnu centrā? Vajadzētu tā, lai būtu tuvāk Dzirnavu ielas Lido. Draudzene tagad braukās ar mašīnu uz darbu un diezgan liels čakars atrast vietu kur noparkoties. labākajā gadījumā būtu bezmaksas, bet der arī kāda stāvieta kur var nopirkt abonamentu uz mēnesi par saprātīgu cenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 kad strādāju pie kongresu nama, tur bij foršas mazās ieliņas, kur uz krustojumiem atstāju mašīnu. tur pie lidiņa gan nezinu nevienu tādu labu vietu. būs pagrūti ko atrast. kas tavā izpratnē ir saprātīga cena abonementam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 28, 2010 Author Report Share Posted March 28, 2010 20ls mēnesī būtu ok. nav jau jābūt pie paša lidiņa. Der kādu 5-10min gājina attālumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Pie bernu pasaules der? Tur preti ir viena. Parasti sanak nolikt tur. Par cenam gan nezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Lavrx varu uzmeistarot Rv1ģ apliecību , gan man gan draugam ir tāda , nevienu reizi nav neviens piesējies. Rv1ģ atrodas tieši pie saktas , vienigi stavēt tur var lidz kadiem 6siem vakara, vēlāk var vārtus ciet aiztaisīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 skaidrs kā dažs labs r1ģ mācī'jies ..bljin rzhu nemogu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 31, 2010 Author Report Share Posted March 31, 2010 Līdz 6 neder. Draudzenei darbs līdz 20:00 vai 22:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 skaidrs kā dažs labs r1ģ mācī'jies ..bljin rzhu nemogu Tu sakarigi ari maaki izteikties losi ? Lavrx nu sudigakaja varianta es varu piedavat savu pagalmu ar atslegu , jaiet ir kads laicinjs atkariba no darba atrashanas vietas , es dzivoju 4min gajiena no barona centra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 31, 2010 Author Report Share Posted March 31, 2010 Lavrx nu sudigakaja varianta es varu piedavat savu pagalmu ar atslegu , jaiet ir kads laicinjs atkariba no darba atrashanas vietas , es dzivoju 4min gajiena no barona centra. Vot tas jau ir stipri labāks piedāvājums Atmet man pm savu numuru, kad būšu Rīgā uzzvanīšu tev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 pec ziepem smarzho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Bljad tu 4ista esi daunis , es lavrx pazistu , kapec lai es nevaru palidzet cilvekam , kurs ir labos draugos ar deadly. Dyversant tu 4ista esi mega daunis , bez nekadas izglitibas. Ej gotinju noslauc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts