Jump to content
GIGN Forum

Stāvieta

LAVRx
 Share

Recommended Posts

Kur jūs liekat mašīnu centrā? Vajadzētu tā, lai būtu tuvāk Dzirnavu ielas Lido. Draudzene tagad braukās ar mašīnu uz darbu un diezgan liels čakars atrast vietu kur noparkoties.

labākajā gadījumā būtu bezmaksas, bet der arī kāda stāvieta kur var nopirkt abonamentu uz mēnesi par saprātīgu cenu.

Lavrx varu uzmeistarot Rv1ģ apliecību , gan man gan draugam ir tāda , nevienu reizi nav neviens piesējies. Rv1ģ atrodas tieši pie saktas , vienigi stavēt tur var lidz kadiem 6siem vakara, vēlāk var vārtus ciet aiztaisīt.

:muuuahaha::paii: skaidrs kā dažs labs r1ģ mācī'jies :D..bljin rzhu nemogu :D

Tu sakarigi ari maaki izteikties losi ?

Lavrx nu sudigakaja varianta es varu piedavat savu pagalmu ar atslegu , jaiet ir kads laicinjs atkariba no darba atrashanas vietas , es dzivoju 4min gajiena no barona centra.

Lavrx nu sudigakaja varianta es varu piedavat savu pagalmu ar atslegu , jaiet ir kads laicinjs atkariba no darba atrashanas vietas , es dzivoju 4min gajiena no barona centra.

Vot tas jau ir stipri labāks piedāvājums :thumbsup:

Atmet man pm savu numuru, kad būšu Rīgā uzzvanīšu tev.

Bljad tu 4ista esi daunis , es lavrx pazistu , kapec lai es nevaru palidzet cilvekam , kurs ir labos draugos ar deadly. Dyversant tu 4ista esi mega daunis , bez nekadas izglitibas. Ej gotinju noslauc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...