MADKILL Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 (edited) sveiki! Vai kads varetu ieteikt kadu trenazieru zali par sapratigam cenam ~18 ls. Var but galigi necila, tas nav svarigi. Vislabakais butu centra vai ta tuvuma. Var but laika ierobezojumi, man sobrid ir brivs grafiks .. Edited March 25, 2010 by MADKILL Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 (edited) uz bruņinieku ielas, starp barona ielas un čaka ielas ir trenižieru zāle. ja nemaldos, tad logos bija rakstīts 18ls mēnesī (vai arī 15ls) un ar kkādu minimālu laika ierobežojumu. Nav gluži centrā, bet vienīgais, ko zinu līdz 18ls. Pats eju cityfitness, tur 23ls mēnesī. Bet ja nemaldos, tad tagad ir jāmaksā kaut kāda biedra nauda 30ls. (šie 30ls vienreiz mūžā jāiemaksā, internetā var apskatīties to padarīšanu) Edited March 25, 2010 by Amii Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKILL Posted March 25, 2010 Author Report Share Posted March 25, 2010 es pagasogad pavasari gaju cityfitnesa un man ta biedra karte ir, bet nezinu vai tagad vina ir deriga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKILL Posted March 25, 2010 Author Report Share Posted March 25, 2010 nu jaa, bet lieta tada ka gadu neesmu tur bijis:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 a vai izdevigak nesanak 20 ls x 12 = 1200 ls proti nopirkt pasham visu savu? mes pa 200 ls lietotu pilno apr;ikojumu nopirkām ar draugu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Divīt, ne jau visiem ir uzreiz tie 200Ls uz rokas. Btw, skrejceļš arī jums bija komplektā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 CF biedra karte ir derīga, ja tev ir aktīvs abonoments... ja tev beidzas abonoments un tu viņu nepagarini mēneša laikā, tad ir jāmaksā atkal 30ls biedra nauda... nu vismaz tādu info es esmu padzirdējis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKILL Posted March 25, 2010 Author Report Share Posted March 25, 2010 paldies, viss skaidrs! Turpinam temu par trenazieru zalem. Ja kaads kko zin- rakstat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 diviit kaa ar matemaatiku? 20 x 12 = 240ls pie tam tam visam ir vajadziga vieta, bet ja tu dzivo pilseetaa, tad ar to vietu ir kaa ir, piemeram, es neesmu gatavs atvelet veselu istabu zaalei, jo par to istabu tachu ari ir jamaksaa, apkure + iire, kopsummaa tas viss sanak pat dargaak ar visu iepirkto inventaaru, cik zinu tu dzivo pie Bauskas(vai Bauskaa, hvz), sava maaja n stuff, tas protams ir pavisam savaadaak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 nu esmu iedzeris - tas metematikai nu ja..es ta m atveleju garazhu jo auto vairs nav.. kri mums skrejcela nav , bet iegadajos kettle ( kautko pec izskata vari iedomaties orbitrek..riktgi labs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now