Dr. Pain Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 stulbums? tev patiik maaciities? Vai vins zubrila butu ? es kaukaa iisti nesaprotu 1kaart, vai tas, ka cilveekam patiik maaciities ir kaukas slikts? Man shkjiet, ka tas tieshi ir labi... 2kaart ja cilveekam patiik maaciities, vinjsh uzreiz ir zubrila? Kaapeec taa? Es meegjinaashu izskaidrot vaarda "zubrila" noziimi. Es saprotu, ka Muman vareetu domaat "zubrilas ir visi tie, kam augstaakas atziimes par 5 un kuriem patiik maaciities". Taads nu gluzhi nav tas izskaidrojums. Zubrila ir tas, kursh vsu vienkaarshi iekalj nevis iemaacaas kaukaa logjiski spriezhot. p.s. Veel vareetu skaidrot taa... Tas, ko tu, Muman dari, kad peekshnji saproti, ka nekaa nesaproti, vo taa ir zubriishanas. Tu ne suuda nesaproti, bet centies visam skriet cauri un vienkaarshi iezubriit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 kniebshos ar gotinjaam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted September 30, 2005 Author Report Share Posted September 30, 2005 es kaukaa iisti nesaprotu 1kaart, vai tas, ka cilveekam patiik maaciities ir kaukas slikts? Man shkjiet, ka tas tieshi ir labi... 2kaart ja cilveekam patiik maaciities, vinjsh uzreiz ir zubrila? Kaapeec taa? Es meegjinaashu izskaidrot vaarda "zubrila" noziimi. Es saprotu, ka Muman vareetu domaat "zubrilas ir visi tie, kam augstaakas atziimes par 5 un kuriem patiik maaciities". Taads nu gluzhi nav tas izskaidrojums. Zubrila ir tas, kursh vsu vienkaarshi iekalj nevis iemaacaas kaukaa logjiski spriezhot. p.s. Veel vareetu skaidrot taa... Tas, ko tu, Muman dari, kad peekshnji saproti, ka nekaa nesaproti, vo taa ir zubriishanas. Tu ne suuda nesaproti, bet centies visam skriet cauri un vienkaarshi iezubriit. paine ... tu mani parprati es zinu, kas ir zubrila, bet paprasi jebkuram bernam un lielaka dalja (lielaka dalja) pateiks "SCHOOL SUXX" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 paine ... tu mani parprati es zinu, kas ir zubrila, bet paprasi jebkuram bernam un lielaka dalja (lielaka dalja) pateiks "SCHOOL SUXX" var jau buut, ka tev tas shkjiet normaali, bet man tomeer liekas, ka taa ir probleema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooljack Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 nea fasty nea Link to comment Share on other sites More sharing options...
StR Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 ar gotinjaam? bljee pizdatijs prikols taa noreecos bljeee PA MAZ!!! RAKSTI VEEEL!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 bet paprasi jebkuram bernam un lielaka dalja (lielaka dalja) pateiks "SCHOOL SUXX" nu tieshi taa jo veelaak lielaka dalja saprot, ka skola ir ljoti intereasnta un aizraujosha iestaade Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted September 30, 2005 Author Report Share Posted September 30, 2005 nu tieshi taa jo veelaak lielaka dalja saprot, ka skola ir ljoti intereasnta un aizraujosha iestaade No kuras planetas esi tu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 ai tu kaukaads pidinjsh esi... Ja jau tev tik ljoti nepatiik skola, tad neej uz turieni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 bet interesanti, ka mumans tā droši apgalvo, ka lielākajai daļai nepatīk skola un jābūt taču jocīgam, lai tā patiktu. Nu, no vienas puses tā kā pasaule ir pilna ar idiotiem, tad es tiešām pieļauju, ka zināma daļa taisnības viņam ir. Daudz interesantāks ir loģiskais secinājums, ka, tiem kuriem patīk mācīties (vot idioti, būt gudram tak ir baigi stulbi, ne?), ka tie automātiski ir zubrilas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 nedirs, mums notiek pirmaas 7 stundas Ai man PO! Jo es taapat uz skolu shodien nebiju! Sanjemiet sodu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 var jau buut, ka tev tas shkjiet normaali, bet man tomeer liekas, ka taa ir probleema zec rait ... ta ir viena no lielakajam Latvijas problemam... 2 Muman, ja skola suks tad dodies pa taisno stradat! ar tavu izglitibu varetu stradat stroika par paligstradnieku, setnieku , apkopeju utml ludzu, uz prieksu ! pastrada un tad tu dziedasi citu dziesmu ! Duriks ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 zec rait ... ta ir viena no lielakajam Latvijas problemam... 2 Muman, ja skola suks tad dodies pa taisno stradat! ar tavu izglitibu varetu stradat stroika par paligstradnieku, setnieku , apkopeju utml ludzu, uz prieksu ! pastrada un tad tu dziedasi citu dziesmu ! Duriks ! Nedirs, apkopeejiem un seetniekiem arii vajag izgliitiibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted September 30, 2005 Author Report Share Posted September 30, 2005 Tada gadijuma pasakiet, ko mes pa 9 gadiem esam iemacijusies !! Tas, ko mes esam iemacijusie ir : 1. Lasit 2. Rakstit 3. Rekinat UN TAS IR VISS Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 ja tu tikai tik esi iemacijies, tad var redzet, ka esi bastojis...es piem vesturi esu iemacijies ( baigi forsha un incanta stunda ) , anatomija un biologija ari ir aizrajosas stundas... man vel turpinat sarakstu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 (edited) Tada gadijuma pasakiet, ko mes pa 9 gadiem esam iemacijusies !! Tas, ko mes esam iemacijusie ir : 1. Lasit 2. Rakstit 3. Rekinat UN TAS IR VISS ka biji speejiigs, klausiijies stundaas u.t.t. tad ieguvi pamatus fizikas, kjiimijas, biologjijas izpratnee, iepazinies ar pasaules, Latvijas veesturi, iemaaciijies pamatus 2 sveshvalodaas, varbuut pat vairaak. Iemaaciijies pareizi rakstiit + veel viskautkas cits, ko neesmu pateicis. Skola daudz dod, taa ka nevajaf teikt, ka nav veerts maaciities. -ha- biki pasteidzaas pirms manis Edited September 30, 2005 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted September 30, 2005 Author Report Share Posted September 30, 2005 ja tu tikai tik esi iemacijies, tad var redzet, ka esi bastojis...es piem vesturi esu iemacijies ( baigi forsha un incanta stunda ) , anatomija un biologija ari ir aizrajosas stundas... man vel turpinat sarakstu? Bet paskaties uz to no citas puses - kaa nosaukt biologiju ??? Lidz 9. klasej tu esi taikai iemacijos to, ko es pateicu !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Gash pamodos, izdzirdeju lietu listam, pardomaju iet uz skolu kost Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 (edited) Bet paskaties uz to no citas puses - kaa nosaukt biologiju ??? Lidz 9. klasej tu esi taikai iemacijos to, ko es pateicu !! var redzet ka neesi pa 9 gadiem iemaciejies noko vairak, ka esi pateicis ! tu esi divains! P.S. un anatomiju es pateicu atseviski, lai gan ta ir ta pati biologija, jo gribeju izcelt cik loti man patika un ieintereseja anatomija ! Edited September 30, 2005 by -ha- Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Tada gadijuma pasakiet, ko mes pa 9 gadiem esam iemacijusies !! Tas, ko mes esam iemacijusie ir : 1. Lasit 2. Rakstit 3. Rekinat UN TAS IR VISS Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 mums skolotaji skola kladzina vis ko jus esat iemacijusies pa 9kl ir rakstisana lasisana un rekinasana ka jau muman teica oj es taks ar so viena kl gaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 wow, muman, ja tev tiešām pa 9 klasēm nav aizķēries nekas par ģeogrāfiju, vēsturi, bioloģiju, mūziku, darbmācību (vai nu kā viņa tur tagad saucas), fiziku, ķīmiju, latviešu valodu (ar ideju - gramatiku), literatūru, angļu valodu, krievu vai vācu valodu un ģeometriju, tad tu viennozīmīgi esi stulbākais sava vecuma skolēns Latvijā p.s. tikko atcerējos, ka mācēju lasīt, rakstīt un rēķināt pirms iestājos skolā. Bāc, tad jau reāli, ko skolā vispār iemāca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Tada gadijuma pasakiet, ko mes pa 9 gadiem esam iemacijusies !! Tas, ko mes esam iemacijusie ir : 1. Lasit 2. Rakstit 3. Rekinat UN TAS IR VISS Nu jaasaka kaa ir... Ja jau maacies paliigskolaa, tad tas ir diezgan respektabls sniegums. Bet tajaa pashaa laikaa veeleetos pateikt, ka tomeer ne visis ir taadi kaa tu un lielaakaa dalja tomeer nemaacaas paliigskolaas, taapeec arii ir iemaaciijushies mazliet vairaak par tevi p.s. tikai nepaardziivo p.p.s. veel tik gribeeju pateikt, ka mumans ir mans varonis Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 bljee pizdatijs prikols taa noreecos bljeee PA MAZ!!! RAKSTI VEEEL!!! nav maneeejais bishkinj pashpikoju no daavidshova kur chalis dod atsuukaat bulliishiem un dupsee gotinjas Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 p.s. tikko atcerējos, ka mācēju lasīt, rakstīt un rēķināt pirms iestājos skolā. Bāc, tad jau reāli, ko skolā vispār iemāca es ar tads pats uz skolu aizgaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now