Jump to content
GIGN Forum

Tiesības Uz Gign Cs:s Serveri.


Recommended Posts

CS:S niks:[tfk]*Patriot [ir bijusi CS:S niku maiņa. Agrāk ir bijis niks De_Patriot kā arī The_Patriot].

Vecums:16 [20. Jūnijā būs 17.].

Steam ID:0:0:29856354 [Jā, man pastāv stēmots CS:S uz manu steam acc].

CS:S pieredze:6,5 gadi. [Apmēram ar 1,2 gadu pārtraukumu].

Pieredze adminēšanā:Esmu bijis admins sekojošos serveros:Battle.lv[Acc ir bijis visos battle serveros].,wos.lv[ir bijušas admina tiesības uz PUB serveri].Ir bijuši vēl šādi tādi mazi serveri, bet tie no jau ir pagātnē.Kā arī pārzinu visas CS:S kā arī CS admina komandas.

Laiki, kad esmu ON: Nu, ko, lai saka. Online parasti esmu pēc skolas. Aptuvenais laiks ir ap 16:45 [Darba dienās]. Runājot par brīvdienām, esmu online var teikt visu dienu.Aptuvenais stundu skaits, cik ilgi varu būt online darba dienās ir apmēram 8-9h.Brīvidienās - 12h un vairāk.

Komandas, kādas es vēlos:slap,slay,ban,kick,mute. Paskaidrojums, kapēc es vēlos tieši šādas komandas: Slap - Mēdz būt tādi spēlētāji, kuri nepilda misiju, tad nekas cits neatliek kā nu slap, vai arī vienkārši slay.[Tas pats attiecas uz slay].Ban - Serverī mēdz būt kā arī apgrozās čīteri, kuri traucē citiem spēlētājiem spēlēt.Kā arī ir tādi cilvēki kā serveru reklamētāji, personīgi, viņi arī ir pelnījušu banu, par servera reklamēšanu.Kick - Kāpēc kick? Izskaidrojums ir pavisam vienkārš. Cilvēki vai nu vienkārši palaiž muti, vai arī spamo,nogalina ķīlniekus, līdz ar to ar kick pilnībā pietiek, lai atrisinātu šo problēmu.Mute - Reizēm cilvēki tur ieslēgtu mikrafonu un klausās mūziku, līdz ar to tas traucē citiem spēlētājiem spēlēt. Vai arī vienkārši kaut, ko bļauj pa mikrafonu, bet nu priekš tam jau ir kick.Jā, es labi zinu, ka var uzlikt mute uzspiežot spēlei pauzi, bet,bet, jautājums ir vai visi tā darīs?

Apraksts par mani:Sveiki! Mani sauc Elīns Korņivskis.Jā, vārds ir neparasts, vai ne? Bet, ko nu par vārdu, sākšu īsumā stāstīt par sevi.Tātad dzīvoju personīgi Jūrmalā, bet mācos Rīgā. Pirms tam dzīvoju Kuldīgā.Ir pieredze adminstrēšanā.Mācos Rīgā - 10 klasē.Brīvajā laikā spēlēju CS:S vai arī izklaidējos ar draugiem. Tā nu ir sanācis, ka pašlaik brīvā laika ir ļoti daudz, līdz ar to rakstu šo pieteikmu, zinādams, ka brīvā laika būs diezgan daudz un gribētos, lai arī būtu, ko padarīt.Personīgi, mans hobijs ir makšķerēšana.Patīk makšķerēt gan ziemā, gan vasarā.Patīk arī tūningot rollerus. Ir pieredze uz to. Protams viss sākas no mazām detaļām, bet beidzas jau ar kaut, ko lielu un spilgtu.Kā arī ik pa laikam aizbraucu ar draugiem uzspēlēt peintbolu.Lieliski spēju atpazīt čīterus no ne-čīteriem. Nekad nav bijušas problēmas, sakarā ar to.Kā arī man patīk piedalīties kā arī iesaistīties dažādos cupos vai arī tournamentos. Ir bijusi iepriekšēja pieredze.Nu, ko?Laikam esmu pateicis visu...

Papildus informācija:

Es zinu, ka es atbildes sniegt nevaru, bet nu tomēr, lai jūs zinātu.

Pirms kāda laika biju šeit spēlējis....tagad esmu atnācis atpakaļ un gatavs palīdzēt jebkādā jautājumā kā arī ikdienas jautājumos.Runājot par 4h, tās mainīsies, viss ies uz augšu. Vienkārši vakar uzraku informāciju, ka gign ir arī izlaidis CS:S serveri, tad te nu es esu.Ak, jā, man nav nekādi personīgie vai slepenie ieskati pret serveri un t.t.

Edited by Patriot
Link to comment
Share on other sites

es domāju, ka serveris ir vēl lielā attīstības stadijā, tāpēc jauni, spējīgi kadri ir vajadzīgi - savārīs ziepes - nu nonjems adminu. Bet varbūt tā ir iespēja šitam pacanam ar reto vārdu nostabilizēties adminos, un būt vienam no pamatiem. REC

Link to comment
Share on other sites

haha Elīns. :D No offense. Kā ir pareizi? Es ar Elīnu aiziešu uz pirti? :D © Jimijs

Labīīī, tātad, nēsmu tevi manijis spēlējot, vai arī nēsi izcēlies ar ko stulbu, lai paliktu atmiņā. K-kā negribās pagaidām rekomendēt.

Link to comment
Share on other sites

Ir izcēlies forumā ar kaut ko stulbu... tas @ Nak3D

Bet no manas puses ar no offence bet nerekomendēju... (droši vien personīgie ieskati)!

P.S.

Lielākais Total Connection Time uz niku Patriot ir bik virs 4h!!!

Edited by Spec_Alfa
Link to comment
Share on other sites

nav no tiem serveriem, kurā vispirms tev iedod adminu un pēc tam tu sevi pierādi, bet gan otrādāk. Jāpatusējas ilgāk pa GIGN un sevi jāpierāda.

Es tevi pilnībā saprotu.Gign's tik tiešām nav viens no tiem serveriem, bet ja godīgi, ar tādiem serveriem nav nācies saskarties.Par pierādīšanu runājot, tas jau ir izdarīts.Esmu aktīvs, atktīvi postoju visu informāciju par čīteriem.Bet tas nu jau paliek jūsu ziņā.

P.S.

Ja, kas, mans skype ir Game2123

Pastāv arī reģitrēts niks.

Edited by Patriot
Link to comment
Share on other sites

Dažreiz sanāk palasīt pieteikumus, zinu, man gar CSS serveri nav nekādas daļas, bet gribēju iemest acīs pāris lietas. Tāāā tad, čalim ir 6.5gadi pieredze spēlēt CSS, source iznāca 2004. gadā oktobrī.. tobīš, viņš sāka spēlēt tikko kā iznāca beta. Savos desmit gados noteikti bija baigais krušilla, līdz mūsdienām jau bija jābūt normāli attīstītam skillam, beeeeet pēc alfas teksta džeks nespēj atpazīt low skilled no WH. OK, pieņemsim tie džeki čito kad adminu nav serverī..

Vel man nepatika teksts :

Par pierādīšanu runājot, tas jau ir izdarīts.Esmu aktīvs, atktīvi postoju visu informāciju par čīteriem
Saņemies, tu esi reģistrējies divas dienas, uztaisijis čupu ar bezjēdzīgiem postiem. Viss, tu esi varonis! Flag rukah un ejam adminēt. nop, šeit tā nenotiek (vismaz es tā ceru)

p.s. kapēc man ir aizdomas... ja iedos šim čāram tiesības CSS serveris stāvēs tukšs un kādām nāksies izskatīt čupu ar sūdzībām?

p.s.s. Iespējams es kļūdos un viss ir/būs bumbās :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

pirms ~5.5gadiem speleju pirmas versijas, un tad vel nebija serveru normalu, un nacas spelet pret botiem :D

ka bonus tam, taja laika reti kuram bija kaste kas spele normali vilkt css, shaubos ka tu tani laika biji tads hax chalis kursh to visu macetu izdarit, kautgan jauna paaudze atistas nedaudz atrak, bet tas nemaina lietas butibu..

redzejis tevi serveri neesmu, ka arii foruma neesi manits

cik esmu shavis tad ir maniti ~5 chiteri kas ieskrien uz karti un ja tadu piefikseju nozinjoju, tiem kas ir skilotaki un spej atpazit chiterus no skilotiem chaljiem :thumbsup:

viedoklis: palieku neitrals

Edited by ANALGINS
Link to comment
Share on other sites

Cogita ante salis

Laikam jāmaina viedoklis.

Laikam vispirms tomēr vajag palasīt pieteikumu un padomāt <_< un tikai pēc tam vērt vaļā savu muti un runāt par viņa labo tēlu. (bez uztraukumiem, es šodien agresīīīvs). Labāk iedot Analgīnam ban tiesības, savādāk viņš ar savām kick tiesībām tur kakas stumda :muahaha:

Link to comment
Share on other sites

Atpazīt varu....bet lekties netaisos.

Runājot par apple.232 - viņam bija aims kā arī wh.Viss ir redzams iekš dēmo faila.Nezinu, ja jau jūs sakāt, ka viņš nav aimeris, tad noteikti tajā brīdī bija ienācis kāds cits ar viņa niku un izmantojis čītus.Runājot par spēlētāju vārdā "Z@lman", es viņu pieliku pie aizmukušo čīteru sadaļas pēc "SkyWizz" lūguma.Un tieši tajā momentā, precīzāk vienu karti atpakaļ, serverī bija apmēram 3-5 čīteri, kuri acīmredzami izmantoja gan wh, gan arī aimbotu.Precīzāk - kartē De_Dust.

Demo - http://yy.lv/download.php?f=116155

[Kļūdas ir pieļaujamas, bet vienmēr ir iespēja tās labot.Šajā gadījumā, tādu nav].

Edited by Patriot
Link to comment
Share on other sites

par čali, konkrēti kas un kā nezinu, bet cs bombī neslikti ( ja tas ir tas pat patriot kas spēlē ar niku patriot krievu valodā un kirlicas burtiem:) tad pašam šad un tad nācās vēlme iet specos un specot kas notikas ) neesmu admins ( vēl pagaidām ( cerams)) bet tomēr papildus adminus vaig, jo šodien spēlējot pa dienu kopumā bija aptuveni 10 dažādi čiteri kurus kopā ar ainci pēc nikiem sazīmējot daļu arī izdevās nobanot :) bet daļa arī aizmuka nesodīti..

Edited by ShuM
Link to comment
Share on other sites

Es tomēr uzskatu, ka topicu var slēgt ciet... Un ShuM tas nav tas pats! viņš ja nemaldos spēlē zem [tfk]*Patriot nika un kirlica tur toč nav, lai gan šis ir uzkapājis Total Connection Time virs 15h, ko nevar atstāt bez ievērības! Tāpēc es teiktu, ka varbūt kaut kad nākotnē varētu ar kļūt par adminu!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...