Jump to content
GIGN Forum

Skriptosana

Disable
 Share

Recommended Posts

Ja tu doma cs scripteshanu tad sheit ir piemeri ! + nosauc konkreti ko tu gribi scriptet.

p.s: tu jau sac palikt SR, piespamo forumu, ar tadam velmem, kuras tu tik un ta neistenosi. Man par tevim ir radies tads iespaids, kad tev ienak kada doma galva un tu uzreiz doma kad to bus tik wnk istenot, bet tad pec kada laicinja tev pariet velme un tu pamet visu un keries klat nakamajai lietai ! un ta visu laiku... huh.gif

ZOMG LOL

Vesels skaitlis x

Simbols v

Sākt

drukā("ievadi v");

raksti(v);

Ja v="davai" tad

dari kamēr x<10

x++;

citādi

priekš (x=1;x<20;x++)

drukā("X ir vienāds ar", yay.gif;

Beigt

varētu būt forši

p.s.

disable - šī ir PP skriptēšanas valoda, diezgan viegli var iemācīties.

Disable nedomaju kad scripteshana ir no tam interesantakajam nodarbem.

Nomacijos 1 gadu LU-ITF, par programetaju, un sapratu kad tas nav prieksh manis, kad sedet entas stundas un skatities melnbalta ektrana un lauzti galvu ka to lietu dabut gatavu, isti mani nepiesaista, tadelj ar aizgaju .

p.s: bet man kautkur ir saglabajushies nedaudz materiali kurus man tur deva (lv valoda), ja tiesham esi tik izmisigs tad varu varbut paraknjaties pa saviem c-d un pastities vai kautkas vel ir palicis.

Edited by .em^

Man naw ipasi daudz un tapec es ari nevaru zinat visu!

gadu noziime ir taada ka ja tu pat tik elementaaraa (manupraat tur tieshaam ar 8-9 klasi pietiek) liimenii angleni nezini tad tev nav ko meklee skriptoshanaa jo tur ir arii jaasaprot ko tu raksti kaa vaardi nevis tikai kaa komandas.. i guess noone will get the idea from my last sentence but fuck it smile.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...