Jump to content
GIGN Forum

Šis Un Tas Par čurāšanu


peredasts
 Share

Kādi ir jūsu čurāšanas rituāli?  

102 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Tā kā čurājot pavadam ievērojamu daļu no savas dzīves, domāju, ka būtu interesanti izvērtēt kas un kā tad īsti notiek. Pie reizes variet padalīties ar saviem čurāšanas piedzīvojumiem un domām, kuras tiek pārcilātas čurājot.

Ak jā, ņemšu vērā arī ieteikumus papildus variantiem attiecīgajiem jautājumiem, ko vēlāk pievienot.

Edited by peredasts
Link to comment
Share on other sites

Hehe, tīri jauka tēma, vienīgi nezinu, vai te ir daudz ko apspriest. Pats cenšos būt tīrīgs, gan mājās, gan pie draugiem, bet nu sabiedriskās vietās ir kā ir, ne sevis, bet gan citu dēļ, jo visos klubos, vienmēr podu malas/grīda ir nomīzta cik vien cītīgi to var izdarīt, tāpēc pareizāk ir izvēlēties podu ar jau paceltu vāku, ja arī paceltu nav, tad vienīgā iespēja pacelt vāku ir ar kāju, jo nekad nevar zināt, kas darās uz malām un, kur nu vēl pašā traukā.

Pisuāri ir baigi labā štelle, kas neaizņem tik daudz darba, - izvelc, pamīz, nokrati, ieliec atpakaļ, palaid ūdeni, nomazgā rokas un aidā, tas ir ātri. A podam, - pacel vāku, nesanāca reizē abus, pacel vēl brilli, izvelc, pamīz, ievelc atpakaļ, nolaid vāku, norauj ūdeni, nomazgā rokas, un šim visam pa vidu var būt arī papildus varianti, kur tu esi iegrābies tur kur nevajag un nāk bonusa procedūras.

Link to comment
Share on other sites

Tīri jauka tēma, var iesmiet :)

Es pālī parasti mīžu kur un kā gribu, bieži ar pieri pret sienu atstutējos, jo slinkums stāvēt, lai kājas piepūlētu. Mājas čurāju rūpīgi. Un sabiedriskās vietās?Hmmm, tas atkarīgs kāda līmeņa publiska vieta tā ir.

Link to comment
Share on other sites

ā, par čurāšanu štīmī parasti viss tiek kontrolēts tāpat kā skaidrā, nevajag jau pietest seju tā, ka nevar nostāvēt :)

Ūj, ja hive zinātu cik mīļu tekstu uzrakstījis personai, kurai tādu neveltītu zinot īsto niku... ehhee, tas ir tik smieklīgi :)

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Čurāju prātīgi, spiedienu un inerci kontrolēju, vāku neapmīžu, kratu tā, lai sev vai kaimiņam netrāpītu un vispār tUaletē ( jā, tā tas vārds pareizi rakstās ) esmu kārtīgs puika.

Par dzērumu runājot - tad var notikt visādas lietas. Atrodoties ārpus telpām var sanākt arī kādā publiskā vietā nolaist tvaiku ( kaut arī tas notiek reti un nereti ar kaunpilnu sajūtu nākošajā rītā ) retāk, kad jau trīskāršs gar acīm, tad arī sanāk vienkārši bezspēcīgi atgāzties pret sienu un nevarīgi padoties straumei, kur lidos, tur lidos.

Link to comment
Share on other sites

Čurājot mājās, visu izdaru kārtīgi un uzmanīgi, kā nekā savs ir savs.

Čurājot publiskajās tualetēs, man viss ir diezgan vienalga. Vienīgais, ko tur ievēroju, ir tas, ka jāmīž pisuārā vai podā. Tualetes durvis attaisu ar kāju, par poda vāku nemaz nerunājot. Tak besī ārā, kad kaut kādi sīči, kuri nekontrolē savus krānus, ir nomīzuši visu, ko vien var. Un pēc tam, nemazgājot rokas, aiziet prom, atstājot savus nospiedumus uz durvju kliņķa.

Pālī, nu jā.. tur viss ir atkarīgs no reibuma pakāpes.

Link to comment
Share on other sites

mājās spiežu lēnām, tomēr savas. man ir baigais bonuss tad kad pilniga krama jachura es ar galvu atbalstos pret ūdensslidītāju kurš rezervei ja nav karstā ūdens stāv iekš wc.. tad nu atbalstos ar galvu pret to un ar banana cienigu izliecienu sanak trapit 100% preciizi.. a sabiedriskajas da kā pagadās - es jau tak eju ur pachurat.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...