DoubleT Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Tātad šodien mani palūdza pārinstalēt vienu PC. Instalācijas laikā "atslēdzās" monitors ( viss ekrāns palika zils ar dzeltenām svītrām ) restartējot PC vairs neslēdzās monitors iekšā. domājām jānomaina kādas detaļas. nomainījām mātesplati, procesoru un videokarti. Mātesplate - ASUS P5VDC-MX Procesors - Intel Celeron 775 sockets , 3gHz Video karte - kaut kāda bez modeļa vismaz nebija nekur rakstīts virsū, AGP slots saslēdzu visus vadus salieku visu, bet kad slēdzu iekšā monitors vēl joprojām neieslēdzas, bet kompis rūc it kā darbotos. domājām monitora vaina un pamēģinājām pieslēgt pie cita PC. Monitors darbojās. arī agrāk bija problēmas kādu laiku lietotojot PC, ka monitors nobrūk (paliek krāsains ekrāns) Izmēģināju atslēgt no mātesplates un barošanas bloka cieto disku un diskdzini, bet efekts tāds pats. Izmēģināju arī pieslēgt monitora vadu pie tāda paša porta tikai pie mātesplates ( droši vien integrētā videne ), efekts nemainās - monitors atsakās ieslēgties. ko es varētu būt nepareizi saslēdzis, vai kas varētu būt pie vainas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted March 11, 2010 Author Report Share Posted March 11, 2010 ahh ar izslēgšanas principu izdevās atklāt ka vaina pirms tam bija mātesplatē, bet pēc tam video kartē. izņēmu video karti, resetoju CMOS un viss aizgāja. tikai kompī tagad nav videne un nācās cieto instalēt pie cita PC. ar ieinstalētu winxp tagad PC bez videnes darbosies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Izcili mļad. Jā, varēsi uz aklo bliezt CS. Kur tad spraudīsi klāt monitoru, ja nebūs videokartes? (ignorēsim faktu, ka es zinu, ka šai platei ir integrētā videokarte). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted March 12, 2010 Author Report Share Posted March 12, 2010 ignorēju tava posta pirmās 97 rakstu zīmes - skaidrs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now