Pirats ar vienu aci Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Sveiki ,īsi un konkrēti, pastāstīšu par savu problēmu , kad es mēģinu ieiet steam'ā saka, ka man nav interneta pieslēgums, lai savienotos ar steam , bet lieta tāda ka man ir internets pieslēgts, cilvēks kas varētu visvairāk palīdzēs dabūs cepumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Nav kaut kāds ugunsmūris vai rūteris? Būtu lietderīgi izstāstīt kā tas sākas vai kas mainīts etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pirats ar vienu aci Posted March 9, 2010 Author Report Share Posted March 9, 2010 Nu vismaz tu centies palīdzēt P.S. Beta Steam salaboja problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 man ar šodien tā vairākas reizes bija ^^ bet tagad viss ok... viņu galā kaut kas nebija kārtībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now