Jump to content
GIGN Forum

Hackintosh


cash^
 Share

Recommended Posts

Kurš ir spēlējies ar hackintosh'iem? Vienreiz mēģināju uzlikt laikam iDeneb, bet tas apstājās jau pašā sākumā pie fakta, ka nestrādāja klaviere. Dators portatīvais. Acer Aspire 5730Z. Paļubomu arī citām distrām/versijām nebūs kāds draiveris, tāpēc gribu zināt vai maz ir jēga sākt čakarēties ar labākās hackintosh versijas atrašanu un pēc tam ar trūkstošo draiveru meklēšanu?

Būtu lieki 800Ls, nedomājot MacBook'u iehavotu. Jau sen gribās MacOSX <_<

Un nemaz nesāciet OS karus! Ne par to ir topiks.

Link to comment
Share on other sites

Beidzot domubiedrs :)

Esmu jau 3x iekšas nomainījis savam kompim, bet kā mac`s neiet, tā neiet. Laikam, tomēr, proča vaina.

Paskaties vienkārši compatibility listu. Vai Tavam laptopa modelim iet, kas iet un kādi kext`i jāmeklē un vai viņi ir tik brīvi pieejami. Ar laptopiem ir stipri vieglāk, kā ar PC.

http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page

bišku zemāk vari mēģināt savu laptopu meklēt.

Link to comment
Share on other sites

jeij bogu, nepielec, ko tu gribi šajā topikā panākt... makam pirāta versijas vienmēr ir sūkājušas ledu, tāpēc nemaz nebrīnies, ka nesanāk uzmest uz portatīvā. vot oriģinālais maks ir cita lieta, pagaidām tai OS esmu tikai vienu lielu "trūkumu" pamanījis- ļoti maz un ļoti vēlu jaunākās spēles mac'a versijā iznāk...

Link to comment
Share on other sites

kas vel.. gribu ietestet. bet nav pat ponjas kas un kaa!

Tas nav tik vienkārši. Ir n-tās relīzes ar hackotiem kerneļiem, paredzētas, lai varētu palaist uz PC. Pirmā lieta ir procesora atbalsts. Ja Tev ir Core 2 Duo, tad par to nav, ko uztraukties. Tavs procesors mācēs darbināt kerneli. Otrs, kas ir, vai MacOS priekš Tava PC būs kexti (windows?`ā tie ir draiveri, mac`am tie ir kext (kernel extension)). Vai Tev darbosies video karte, wifi, skaņa, lasīs USB utt. Ja Tavs kompis ir maksimāli pēc parametriem līdzīgs Mac`am, tad ir lielāka iespēja, ka Tu viņu sev vari uzlikt. Funckionēs varbūt ne tik labi, kā Mac`s, zināmas aiztures būs, bet tāda nu ir hackint0sha cena.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Runājot par hakotiem apple produktiem - ar kādu programmu var ielādēt jailbreakotam iPhonam aplikācijas :slap: Izņemot pašu Cydia kas ir jau iekšā iPhonā, es domāju no pc. Var nedot linkus, bet vienkārši ierakstīt programmas nosaukumu, var arī pm atmest.

EDĪTE:

khe khe khe, dabūju pats :)

Edited by Amii
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...