baBykoRn* Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Es sevi ACP sevi uzliku par Lietotāju un vairs nevaru iejiet ACP varat pateikt kā laj tieku tur iekšā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Sorry, nevar nesmieties :D Ved datoru uz remontu, format C Link to comment Share on other sites More sharing options...
MelfisS Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Nesaproru, tu datoram sevu account uzliki par lietotāju, kā domā jerrico, ja tā tad tu nēsi īpaši gudrs! Vai arī man liekās ka esi uzlicis IPB forumam savu accountu par lietotāju? Jā tā tad dodies uz phpmyadmin un maini user group query! uz attiecigo kada ir main adminam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baBykoRn* Posted March 2, 2010 Author Report Share Posted March 2, 2010 (edited) Vai arī man liekās ka esi uzlicis IPB forumam savu accountu par lietotāju? Jā tā tad dodies uz phpmyadmin un maini user group query! uz attiecigo kada ir main adminam! vari sīkāk izstāstīt jo no tā diži neko nejēdzu.. :/ Edited March 2, 2010 by baBykoRn* Link to comment Share on other sites More sharing options...
MelfisS Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Ko tad var sīkāk izstāstīt dodies uz phpmyadmin! Izvēlies datubāzi.. taja sarakstā kas atvērsies atrodi ibf_members, uzspied browse kas atrodas augšā.. Atrodi sevi taja sarakstā... uzpied to zīmuli vai kas tas tāds tur ir... tad atrodi mgroup un tai pašā linijpa pie value ieraksti 4! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baBykoRn* Posted March 2, 2010 Author Report Share Posted March 2, 2010 ibf_members, uzspied browse kas atrodas augšā.. Atrodi sevi taja sarakstā... uzpied to zīmuli vai kas tas tāds tur ir... tad atrodi mgroup un tai pašā linijpa pie value ieraksti 4! Liels paldies, vismaz viens cilvēks kas visu izstāsta normāli nevis dirš kaut ko virsū par to kā nūbs vai kko tādu.. Kaut būtu vairāk tādu cilvēki.. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now