Goodbye Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Radās problēma ar naudas saņemšanu un vienīgā loģiskā vieta kur meklēt palīdzību likās gign. kr4 Man atsūtīja naudu uz epastu ar paypal linku, es uz viņa uzklikoju man prasa ielogoties, ielogojos, bet naudu nepieskaita. Kas pa problēmu varētu būt? problēmas kuras varat nesaukt: *epasts uz kura saņēmu naudu sakrīt ar paypal epastu *paypal konts ir aktivizēts gan epasts gan karte Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Paypalā naudu var ieskaitīt tikai caur pašu paypalu. Ar linkiem to nevar izdarīt. Skaties, ka neesi apčakarēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 kRi, ja ir ienākošais maksājums, tad tu saņem emailu un tev ir jāielogojas un jāapstiprina saņemšana. Goodbye, ielogojies paypalā un skaties vai tev nav apakšpusē tabula "My recent activity" ar ienākošajiem maksājumiem, kur ir jānospiež poga [Approve]. Ja tev tas maksājums ienācis pirms vairāk kā 7 dienām, tad skaties iekš History, varbūt būsi palaidis garām vienkārši... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Tā ir kautkāda jauna fiška? Cik esmu ebajā tirgojies un tāpat saņēmis naudu, nekad nav bijis jāapstiprina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 tas ne vienmēr notiek... man šķiet tas ir atkarībā no tā, ko tu izvēlies veicot maksāumu - ziedojums, maksājums, etc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now