cSpoks Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Manliekas ka jums jau apnicis runāt par wow, bet nu ja jau sāku tad arī turpināšu. Tākā wow.rit.lv ka vienmēr ir nokrašojies, bet šoreiz jau uz vairākām dienām, gribētu dzirdēt kādos [Privātos] serveros jūs spēlējat. Prasības būtu šādas. Latvieši serverī Min 200 spēlētāji vidēji Kautcik nepārāk bagots Un nekādi 100x kreši Domāju wosa uzspēlēt, bet tas tak ar nokrāšojās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted February 25, 2010 Author Report Share Posted February 25, 2010 Jā minority tu arī es kruts, pamaniji jauno smaidiņu. Ceru ka šitos ģēnijus kāds wārno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Es tev, cSpoks, reāli ieteiktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Kas apnika? Kādi 10 gignieši spēlē Talinvarrā, pērc wow un kapā, nevis tos privātajos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Man jau patīk, kādi naivi cilvēki ir uz pasaules, grib, lai bez maksas viņam ir profesionāla līmeņa serveris uz kura spēlēt, kurš nekrešojas, lai nav Bugu un daudz spēlētāju. Nolaidies uz zemes, visos privātajos serveros ir Bugu kaudzes un viņi visi biežāk vai retāk, bet krešojas, cik nu kuram mājas dators var pavilkt serveri. Un daudz spēlētāju tāpat uz privātā servera nebūs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted February 25, 2010 Author Report Share Posted February 25, 2010 nu ja es pirksu wowu pa 50 LS + maksasu katru menesi tad man tocna vajadzes atrast draudzeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 man nepatīk šis topiks un cspoks. vai kādam būs iebildumi, ja slēgšu šo topiku? p.s. cspoks netusēja tajā komūnā kura kopēja logo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted February 25, 2010 Author Report Share Posted February 25, 2010 pārstāju spēlēt cs un aizgāju. Vari vērt ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts