eCan Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Jauns Interneta radio, forši un atsaucīgi DJ's! Laižam eterā Pop, Rock, Club u.c mūzikas gabalus! Spiežam šite Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Kak tam ar licencēm? Minūtes 10 paklausījos, defaultais wannabe interneta radio tuc-tuc, kur palicis cilvēku radošums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Ideja jau laba,bet mazliet vajadzēja piedomāt kaut ko savu,lai būtu interesanti klausīties ! Piem. Iemest kādus nedzirdētu vai vecus gabalus tad būtu jau labāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
eCan Posted February 16, 2010 Author Report Share Posted February 16, 2010 am wsp jau mees liekam wisaadus kaadus tik wajag. ja gribi war pat kaadus wecus saki tikai kaadus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Es veicu nelielu socioloģisko aptauju un vairums uzskata, ka DJ ēterā tiek ņemts dibenā. Vismaz tā izklausās pēc viņa balss.. Mūzika diezgan paliels crap's un prikols man ieteikt dziesmas, ja varu viņas klausīties datorā bez jūsu palīdzības? Ja jau izveidojāt neta radio, tad arī normālu gruzončiku laidiet, nevis jautājiet cilvēkiem, ko viņi vēlas dzirdēt. EDIT: Pār mani nāca apgaismība - DJ gatavojās AKKA/LAA apciemojumam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eCan Posted February 16, 2010 Author Report Share Posted February 16, 2010 Mūzika diezgan paliels crap's un prikols man ieteikt dziesmas, ja varu viņas klausīties datorā bez jūsu palīdzības? Ja jau izveidojāt neta radio, tad arī normālu gruzončiku laidiet, nevis jautājiet cilvēkiem, ko viņi vēlas dzirdēt. katram jau taa gaume atšķiras. wiens wairaak uz trance otrs uz rock. tpc jau sakam lai saka kaadu dziesmu uzlikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 (edited) Ieintriģēji... es arī gribu dzirdēt kā izklausās dj, kurš tiek ņemts dibenā. Edited February 16, 2010 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Es nesaku, ka jūsu elektroniskā mūzika ir sūds, tikai tāpēc, ka man nepatīk viņa kā suga. Šo un to mēdzu paklausīties vēl joprojām. Mani interesē tas rock radio, kuru nekur nespēju atrast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eCan Posted February 16, 2010 Author Report Share Posted February 16, 2010 source ir zem GPL licenses un tur nav ko piesieties Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Pastāsti sīkāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eCan Posted February 16, 2010 Author Report Share Posted February 16, 2010 paskaties šijā ---> http://www.php-fusion.co.uk/viewpage.php?page_id=6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now