Spec_Alfa Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Apskatu mazliet situāciju... un vienīgais, ko gribas jautāt ir - VAI VAR KAUT KO DARĪT LIETAS LABĀ ? Uz Counter-Strike:Source servera vispār kāda čīteru kontrole notiek ? Apskatot status vien var ieraudzīt labās pērles... Piemēram: 1. Niks - [email protected] 232!stanoD Headshots: 26 (26*) Kills: 27 (27*) 2. сигарета XD Headshots: 22 (22*) Kills: 24 (24*) 3. Железадорожник XD Headshots: 56 (56*) Kills: 60 (60*) un tā tālāk... varbūt vismaz izejat cauri statiem un nobanojiet IP adreses, kurām ir vairāk pa kādiem 20 killiem un HS attiecība ir virs 0.95, jo tas tak nav normāli!!! Un šodien vispār ieeju serverī - forši spēlē viens no vakardienas čaļiem... pēkšņi šis tā labi izlien no stūra pareizā brīdī un nolamāju, ka šis čīto uz ko šis atbild, ka tas tak ir bezmaz normāli, te jau visi čīto, bet pēc pirmā aizrādijuma ar izslēdza! Varbūt tomēr var kaut ko darīt ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Jaa, iedodam alfai tiesiibas, jo vinjsh buus 24/7 onlainaa serverii un banos chiiterus! Redzi alfa, adminu esamiibu serverii nevar nodroshinaat 24/7 un chiiteriem patiik mainiit ip! Taa kaa bani liekas uz ip, tad mees ciinamies kaa varam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spankyed Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Tas jau tikai normāli, ka vienu džeku bano n-tās reizes,war3 serverī ir daži kam ir kādi pāri pa 30 BANIEM, tracina ka sapelna exp ar 4itiem un tad jūtas krutie,tāpat aimerus ar elfu+helm novācu kā mazos(dažreiz ir jauki likt 4īterim raudāt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted February 16, 2010 Author Report Share Posted February 16, 2010 Redzi alfa, adminu esamiibu serverii nevar nodroshinaat 24/7 un chiiteriem patiik mainiit ip! Taa kaa bani liekas uz ip, tad mees ciinamies kaa varam! Pirmāmkārtām, nekad neesmu prasījis tiesības uz GIGN serveriem! Otrāmkārtām, ja es ap 21iem vakarā ienāku un tur ir ka biezs ar čīteriem - man tas liekas izcili stulbi... Trešāmkārtām - tur vispār kaut kas notiek tikai vakaros, tad kur ir problēma vismaz vakarā kādam adminam uzspēlēt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 bet varbūt vajadzētu? ja kas, šobrīd css serverī ir tikai kādi 2 vai 3 admini tā kā viss ir normāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted February 16, 2010 Author Report Share Posted February 16, 2010 ja kas, šobrīd css serverī ir tikai kādi 2 vai 3 admini tā kā viss ir normāli. Ja kāds man aiz nekā darīt dotu tiesības - nez vai pat pieņemtu, jo man ir aizdomas, ka es tur pirmāmkārtām pārīti nevainīgo izlidinātu par to vien, ka pa daudz fragu viņiem - esmu ne pārāk labs čīteru ķērājs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Tīri tā skatoties no malas - ņemot vērā, ka tu samērā bieži grozies pa CSS serveri, tev vajadzētu iedot xb ar nosacījumu, ka tu bano tikai tādus čomus, par kuriem tu raksti aizmukušajos čīteros - brutālus sienlaužus un aimerus, par kuriem ir 100%entīga pārliecība. Pārējais atnāks [vai arī neatnāks] ar laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted February 16, 2010 Author Report Share Posted February 16, 2010 Eziic - tu mani pārliecini, brutālos es varu banānēt, bet pārējie man būtu problēma - neesmu čīteru un čītu specs... Tad man pēdējais jautājums, pirms prasu tiesības - kurš admins mani atbalstīs ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Droši raksti, Tev jau šajā vien topikā ir cilvēki gatavi atbalstīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 ar cs:s un antičītiem ir diezgan liels bezceris, jo serveris ir non-steam režīmā... nomēģināšu dažādus pluginus, takā redzēsim, kas no tā sanāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 worm PUBS shodien visu laiku uzkaras...4reiz aztec spelejam ik pec 10-20min 2h laikaa 1h20min nospelejam AZTECU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted February 17, 2010 Author Report Share Posted February 17, 2010 CS:S visu rītu stāv tukšs! Nav kas ienāk saspēlēt ar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 vajag saakt vakties vakaros esmu par! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted February 17, 2010 Author Report Share Posted February 17, 2010 Davai, manis pēc tuliņ kaut vai.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 pa dienam man kautkas japastrada ari ir es ap kadiem 9 vakar parasti pieseezhos pie pc ta raslabonaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted February 17, 2010 Author Report Share Posted February 17, 2010 es ap kadiem 9 vakar parasti pieseezhos pie pc ta raslabonaa Uzskatīšu, ka tapts sarunāts Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 daa..casey.cfg ko novilku reiti nebija pareizi.. bljin nomocijos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Alfa un klausi mani, kad saku ka jābano, tad jābano uz manu atbidību, jo dažreiz man tiesības nestrādā. worm lūdzu samazini raoundtime uz kādām 3minūtēm. Un uzliec lūdzu cpl_mill un aim mapi (vai iceworld - pēc tavas izvēles). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted February 18, 2010 Author Report Share Posted February 18, 2010 worm lūdzu samazini raoundtime uz kādām 3minūtēm. Un uzliec lūdzu cpl_mill un aim mapi (vai iceworld - pēc tavas izvēles). Ja tev niks ir AinCiz un pārliecības nav, ka tas esi tu, tad kāda velna pēc man būtu jābano pēc kāda pasūtījuma ??? Tagad zināšu - turpmāk klausīšu tevi tad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 WOOOOOORMM!!! vajag mazaas mapes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now