clo? Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 čau. diez vai jāizplūst garās sarunās par un ap, tāpēc rakstīšu īsi. esmu izjutis vajadzību pēc divām komandām. xb - nu ir tā, ka šad tad esmu vienīgais admins serverī (piemēram šobrīd ar savu slay un kicku nākas karot pret 3 čīteriem ar speedu un aimu ). turklāt aizmukušo čīteru sadaļā aktivitāte atkal noplakusi, jo ngear kkur pazudis, tāpēc tolka rakstīt tur laikam nav. tāpēc arī lūdzu šo komandu. votemap man nav tā, ka sāp, bet ir brīži, kad tiktiešām noderētu, jā varbūt kāds teiks, ka serverī ar šo komandu adminu ir dafiga, bet tad kā tas sanāk, ka 60% gadījumu, kad esmu serverī, adminu nav vispār, vai arī ir ar maz pieejamām komandām. nu lūk tā, ot: 474:47:23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Rekomendēju, ticu, ka šamajs nebūs viens no tiem, kuri ienākot met votes ar tekstu "po uz citiem, cilvēki sabalsoja značit iet", un bans viņam arī par skādi nenāks, jo ,galu galā , nav pirmo dienu šeit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Piekrītu Fake komentam, negribu te piespamot un atražot faktus - ir pelnījis un neko dumju neizdarīs, salīdzinot ar dažiem labiem REC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted February 16, 2010 Author Report Share Posted February 16, 2010 klusēšana - piekrišana? anyways ja nu kāds gadiijienā nezin, tad mans puba niks ir JUICE?! grape drink, baby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 iemesls kapēc te neviens neraksta nav tapēc, ka nav ko teikt, bet nav jēgas teikt, ar neko jau tu sliktu neizcelies, lai tev nedotu bans viņam noderēs, vakardiena pierādijums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Šitam čalim droši var dot to, ko prasa. Cik esmu manījis viņu darbībā serverī, kā par adminu varu teikt tikai to labāko - acīs īpaši nekrīt, pozitīvi noskaņots un ar aksesu nespēlējas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 uzliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts