Jump to content
GIGN Forum

Acces


Berkut
 Share

Recommended Posts

Es nejutos izsitejs.. Pats saaku speleet uz noxa tad kad , iespejams, Tu veel cs neko nezinaji.. Uzskatu, ka uz nox es iemacijos spelet, tapec jutos personigi aizvainots, ka kads "apliek" NOX serveri.. Tas ka Tu tur nespelee un vispar maz ko sajedz nenozimee ka servaks uzreiz ir stulbs.. Neuzskatu vairs sevi par geimeri tachu kadreiz tads biju..

gribeju precizet arii to a "iedot bietee" nav tas pats, kas sarunaat "strelku" un iet kauties.. (kaut gan pec Tava pedejaa posta drosi vien arii gribetu), tapec nestreb karstu un nedaudz atdziesti..

Man vienkari kretineja arii tas kaa Tu noliki berkutu.. Serverii redzu vinju biezhak nekaa Tevi un arii speleetprasme viennozimigi vinjam ir labaka tapec kada maarutka peec Tu vispar kaut ko sheit postoji?

P.S Neuzskatu, ka Tev ir tik mazu gadu, ka nemaki normali runat vai raxtit bez lamuvardiem.. ja vien tiesham Tavas smadzenes nav traumetas tongue.gif

Peace

Link to comment
Share on other sites

ok laikam man jaatvainojas visiem , itsevisskki diesel un bloodhunter par to ka aizskaaru vinnu virtuaalaas dziives. bet man ir savs viedoklis. tas ir taspats, ja kaads tagad pateiktu ka Riigas tehniskaa universitaate (RTU) sux, tad man arii vajadzeetu aizsvilties un piesoliit kaadam bietee, jo redziet es tur esmu nolauzis 4 gadus, un daudz ko iemaaciijies, arii diplomu dabuujis. un tagad peekssi kaads runaa sliktu par manu skolu. tas ir vienkaarssi smiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gif

Edited by matrxx
Link to comment
Share on other sites

matrxx, nodiršot lietas kuras pārāk labi nepārzini var elegantos sūdos iebraukt. NOX agrāk bez variantiem bija sakarīgākais serveris Latvijā, tāpēc arī daudzi viņu atceras tikai ar labu.

tā ka nevajag kaut kā mēģināt atmazgāties. Tāpat lieliski redzams ka uz grābekļa uzkāpi.

un... ja lock tad jau lock...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...