hydro Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 nu tapec jau es ari saku ka kadi 90% ir krutaki nekaa isteniba... un pareejie 10% var atbildeet par visu ko ir teikshu [prieks pat tadiem ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 nee, vislabaakais ir tas, ka 2 puikas izrunaajaas viens ar otru, bet paareejie piebalso vienam, sajaa gadiijumaa dieselam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 Es nejutos izsitejs.. Pats saaku speleet uz noxa tad kad , iespejams, Tu veel cs neko nezinaji.. Uzskatu, ka uz nox es iemacijos spelet, tapec jutos personigi aizvainots, ka kads "apliek" NOX serveri.. Tas ka Tu tur nespelee un vispar maz ko sajedz nenozimee ka servaks uzreiz ir stulbs.. Neuzskatu vairs sevi par geimeri tachu kadreiz tads biju.. gribeju precizet arii to a "iedot bietee" nav tas pats, kas sarunaat "strelku" un iet kauties.. (kaut gan pec Tava pedejaa posta drosi vien arii gribetu), tapec nestreb karstu un nedaudz atdziesti.. Man vienkari kretineja arii tas kaa Tu noliki berkutu.. Serverii redzu vinju biezhak nekaa Tevi un arii speleetprasme viennozimigi vinjam ir labaka tapec kada maarutka peec Tu vispar kaut ko sheit postoji? P.S Neuzskatu, ka Tev ir tik mazu gadu, ka nemaki normali runat vai raxtit bez lamuvardiem.. ja vien tiesham Tavas smadzenes nav traumetas Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 Varbuut atgrieziisimies pie teemas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 (edited) ok laikam man jaatvainojas visiem , itsevisskki diesel un bloodhunter par to ka aizskaaru vinnu virtuaalaas dziives. bet man ir savs viedoklis. tas ir taspats, ja kaads tagad pateiktu ka Riigas tehniskaa universitaate (RTU) sux, tad man arii vajadzeetu aizsvilties un piesoliit kaadam bietee, jo redziet es tur esmu nolauzis 4 gadus, un daudz ko iemaaciijies, arii diplomu dabuujis. un tagad peekssi kaads runaa sliktu par manu skolu. tas ir vienkaarssi Edited September 18, 2005 by matrxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 matrxx, nodiršot lietas kuras pārāk labi nepārzini var elegantos sūdos iebraukt. NOX agrāk bez variantiem bija sakarīgākais serveris Latvijā, tāpēc arī daudzi viņu atceras tikai ar labu. tā ka nevajag kaut kā mēģināt atmazgāties. Tāpat lieliski redzams ka uz grābekļa uzkāpi. un... ja lock tad jau lock... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts