.em^ Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Adobe Photoshop darbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Adobe Photoshop darbs Pilniigi pajaat vai tas ir taisiits vai nee. Vinjas tur izskataas ideaali! Un ja arii taisiits tad uuberlabi! Nav kaut kaadas fake bildes kur bezmaz ar paintu nogrieztas galvas un pielipinaatas uz cita kjermenja. Blje! Bilde ownz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 kā tā bilde toch ir labaa es gribētu, būt pasaules karalis un novākt visus, kuri man neklausītu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLizaRd Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 1. krievi ( ar iznjeemumiem ) 2. bush.. 3. cepuk 4. skolas direktors 5. 4iiteri kas nagljakaa bombii un p...j uz paarejiem 6. ziimeeshanas uchene :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 1. Džastins Timberleiks (pie viņa ir mana Kamerona ) 2. Krievi (ar paaris iznjeemumiem). 3. Ja savaa starpaa nekautos Palestiina - Izraeela, tad buutu ok, bet nu vienu no shameejiem jaaliek uz kaarts - visticamaak Izraeelieshus! 3.1. Tad jau arii Palestiiinieshiem dziives jeega beigtos - vinjus arii. 4. Ellu. 5. Ellu. 6. Maratu un Ruslanu. 7. Nu nezinu, 1/2 no iedziivotaajiem ZA Amerikaa. 8. Spaanju matadorus un citus taadus pidinjus. 9. Izvarotaajus. 10. Pedofiilus. 11. Homiishus. 12. Visus paareejos paranormaalos dzhekus - zoofiilus, nekrofiilus, dandrofiilus un kaadus veel tur fekalofiilus un citus pidarus 13. Piekriitu ka jaanogalina arii sektas vadiitaaji (un sektanti) kaa arii tas maaciitaajs kursh salaulaaja tos divus gejus! 14. Tad veel ZiemeljKorejas vadiitaaju - Kim II-sung, kaa arii Valodju un Sashu (Krievijas un Baltkrievijas - Dizhenos Garus) 15. Džastinu Timberleiku, bļe!!! heh...labais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now