kRi Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Beefs Tas bija joks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Nevienu reizi nav parkarsis kompis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 es arii ta ceru.. bet beef tak ir fizikjis, vinsh zina ko runaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 man zalmans uzmest videokartei ir.labs riktīgi . kr4. pofig ko es daru - temepratūra nemainās vairāk kā pa 7 līdz 10 grādiem. geimoju vai netā sēžu. btw..ar stock dzesi es savu veco amd proci (single core) klokoju pa 0.45 ghz un tā viņš stavēja 4 gadus ar defolto pastu virsū. tagadējais procis, amd 7750, pagadiām stāv normāli ar stock. bet nekāda OC ar nav. P.S ja nevēlies grūst lielu naudu iekš cpu dzeses, tad paķer pāris parastos fan'us pa 3 ls gabalā un piemetini daķim katrā gala, lai tas gaiss apmainās tai kastē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Nu man laptops pie noslodzes un 90 grādiem uzgriež apgriezienus un, jā pašu trackmania nevar paspēlēt, karās ta ka nezin kas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now