YustArturs Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Sveiki Lieta tāda .. Novilku to standarta CS , bet šamajam maziņš fps . caur konsuli viskautko rakstiju lai itkā būtu lielāks , config failu arī editoju , bet nekā Tads dabūju vienu citu CS kur ir salikti moduļi tādi kas mazāk nogruzī kompīti u.t.t līdzarto CS iet labāk .. Tagad dabūju Steam , novilku to CS un uzmetu to moduļu mapi , bet piem vakar pa dienu , vakarā , naktī vislaik bij fps 40~50 .. Grr , kāds var man pateikt ko darīt lietas labāk ? Kompis jau itkā ir Old shit , bet 2.6Ghz , 1GBRam un kautkāda intigrēta videne ar 300mb .. tam tak pilnīgi japietiek lai ietu CS Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Integreeta video karte visu izsaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YustArturs Posted February 1, 2010 Author Report Share Posted February 1, 2010 bet sākumā jau viss bij Okey , kad dabūju to otru CS .. tagad kad ir Steam un uzmetu to Model folderu , tad kopš vakardienas sākās atkal Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Steam pa def ir zemāks fps kā non-steam versijai, it īpaši uz sūdīgākām kastēm. Manuprāt, tur ne tikai modeļi pie vainas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YustArturs Posted February 1, 2010 Author Report Share Posted February 1, 2010 nu itkā biju nonācis pie secinājuma ka moš kautkas ar videokartes draiveriem nau kā vaig ? Jo man pie options ir tikai 65kHz ko izvēlēties , draugs pateica ka kautkas ar draiveriem nau .. Nevienu draiveru savam neatradu :/ Man ir ATI readon Xpress 200 .. Tad vel pie Options es atradu šitādi fišku .. http://bildites.lv/images/caxvou9ei3p1mbvjnaa.jpg Sakumā bij 32MB , tagad uzliku 64 Mb .. Moš ja uzlieku MAX tad varētu būt ka kautkas mainās ? Kaut arī pat īsti nezinu kam tas domāts ir Ka arī jā , cik noprotu ka spēlē ar STEAM tad itkā tur tas pings ir pie 8~10 moš bij vairāk .. Man ir prsota 15 un vairāk 1x tik bij 8 ~ 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 v-synce esi uzlicis uz OFF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YustArturs Posted February 2, 2010 Author Report Share Posted February 2, 2010 (edited) es lasiju ka tas ir tikai NVidia , bet moš kautko kļūdos .. bet nu to paneli iz izskatiju un nekur neko tādu nepamaniju Moš viņš ir kautkru citu ? Edited February 2, 2010 by YustArturs Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Ja nemaldos, tad jaunajam ATI catalyst centram ir jau vsync tikai garāk pierakstīts.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YustArturs Posted February 4, 2010 Author Report Share Posted February 4, 2010 (edited) Nop , izmeklēju visas malas un nekā Esmu pat monitoram licis mazāko rezalūciju + CS'am , bet ja labi tik drusku lielāks palicis Nesaprotu , nesen tak viss bij Okey , un pēkšņi sākās šitie murgi :/ Vakar pārliku windowsu , bet bez izmaiņam - uzliku vel kautkādu geimeru draiveru no amd lapas kas domāts intigrētajām kartēm , bet arī bez izmaiņām :/ Edited February 4, 2010 by YustArturs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 addo hl.exe un noradi vsync off, ka arii pamegini x3m fps cfg Link to comment Share on other sites More sharing options...
YustArturs Posted February 5, 2010 Author Report Share Posted February 5, 2010 (edited) tu domā pie TARGET ? Un ja jā , tad kā tur īsti rakstīt : Prosta -vsync off ! ? EDIT: Tāā .. Pie shortcut targeta peirakstiju es klāt : -heapsize 512000 -freq 85 (atradu tur tādu nelielu pamācību vienā forumā ) nu itkā drusku labak palika Un uzmetu to pārak nenormālo cfg configu Jopt , fps 150 a bet iekšā spēlē 40 vel man tur visādus errors meta , paņemšu tikai vienu daļu un velāk izprovēšu, tad ziņošu Edited February 5, 2010 by YustArturs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now