SaS^MAN Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Čau, GIGN. Tad nu tā... Esmu atsācis spelēt war3.gign.lv serverī. Dažādu iemeslu dēļ nevarēju spēlet, tobiš - sadegusi video karte. Tagad esmu ticis pie jaunas, bet nu arī tāda diezgan sūdiga (mx440). Bet 99fps apmēram ir. Bet ne par to ir runa. Es gribu jautāt pēc UPgrade. Jo ir nepieciešamas tiesības. Un tās būtu - xslap/xslay . Sākumā nejutu nekādu vajadzību pēc šim tiesībām, bet kad paliku viens pats admins de_prodigy mapē, tad bija vienkārši vāks. 4 čelli sēž bāze ( terroristi ) un vienkārši dzen bobi. Kempo un misiju pildīt netaisās. Bumba stāv zemē un čaļiem vienalga es caur xsay rakstu "MISIJA, MISIJA", bet nu čaļi sēž tāpat. Tas atkārtojās arī citās mapēs. Un vajadzīga ir komanda xvotemap bez viņas iztikt ir diezgan grūti, jo uz war3 adminiem ir tikai pikasomonam vote. Un pārejiem sanāk, ka nav. Cik es esmu novērojis. Arī daži piemēri kapēc vajag šo tiesību. Es ienācu serverī kautkur ~10.00 bija mape de_vertigo ( Tā mape kur 2i stāvi ). Un spēleja tikai 3x3. Divi no terroristiem bija humani. Un vienkārši apakšējā stāva viens sēdēja un vienkārši ielīdis stūri krisīja. Tad viens izgāja. Palika 2x3 un tādu lielu karti spēlēt ar tik maz cilvēkiem ir vienkārši yo. Tad bija gadījums, kad es ar CyR ap kkur 9 vakarā spēlejam karti cs_italy un bija kkur 4x4 tad palika 3x3 un vajadzēja nomainīt mapi. Nextmap bija laikam prodigy tas arī bija lol. Nu tātad es apstāstiju kapēc tas ir nepieciešams. Varbūt daži admini teiks, ka nav redzējuši mani serverī, kapēc var izlasīt pašā raksta sākumā. Pēdējo nedēļu vispār spēleju daudz, daudz.... Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Pēdējā laikā samērā bieži redzams serverī, atbalstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spankyed Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 ja drīkstu izteikties, būtu labi ja viņam būtu VOTE, jo ngear, l1nk kam ir vote ir reti ieksha(manas domas) Atbalstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 SASMANS ir normals keks,un paverojot caur gign majas lpp,tad sasman ir tik tiesham sameraa aktivs palicis Un kapec gan lai ne...daudz jau neko papildus neprasa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 komandi neobhadimie, na servere parnja vidno, dumaju chto on dostoen etih komand. REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 REC no manas puses par cik tagad ljoti reti sanak spelet... jo vnk vakaros ir nogurums un slinkums spelet ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted February 2, 2010 Author Report Share Posted February 2, 2010 Paldies visiem, kas atbalsta. Neuztraucaties, ja vakar un shodien nebiju serverii. Windows nojuudzaas paardzinu par jaunu pec 1h buushu back serverii Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzk^ Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 ATbalstu, tik tiešām spēlē pietiekami bieži, un votemap noderētu, jo ļoti labi atceros to dienu kad vote būtu noderējusi+protams arī atbalsts uz xslap/xslay, jo bez šīm divām komandām tā ir kā ir <c>CyR Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted February 4, 2010 Author Report Share Posted February 4, 2010 Paldies, cerams, ka kaads no papaam tomeer teiks gala vaardu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 OKBYE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts