kartupelis Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 (edited) Eror Kas par vainu? EDIT: Kā var dabūt null tekstūru? Edited January 27, 2010 by kartupelis Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelietis Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 atrodi tādu zhlt.wad Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartupelis Posted January 28, 2010 Author Report Share Posted January 28, 2010 (edited) Nu atradu divas . Ko tālāk? EDIT: četrus Edited January 28, 2010 by kartupelis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieshels Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 divas . Ko tālāk? EDIT: četrus Tev viss ar pirkstu jāparāda? Kas tas ir pa faila veidu? - zhlt.WAD Un kur parasti liek/lieto .wad failus? Sāc tak kustināt pelēko vielu. Varbūt kartes mums arī būs tavā vietā jātaisa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartupelis Posted January 28, 2010 Author Report Share Posted January 28, 2010 Sory, bet par valvi daudz ko vel nezinu. Tapēc es vel nesaprotu daudzas lietas, kas tev ir tik elementāras. Tad lūdzu pateiksi kas ar to ir jādara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT-Janka Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 kartupeli ! pamācība ir ļoti labi rakstīts kur ņemt zthlt.wad, un kur vinju likt! http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=12385 Lab, veikur ir sīkāk rakstīts: Novelkam kompilatorus Zoners hl tools un atarhivējam failus mapē Valve Hammer Editor\zhlt[br]Tālak atverot sadaļu Build programs saliekam visu kā redzams attēlā.[br] Game executable ? pareizs ceļš uz hl.exe[br] Place compiled maps in this directory before running game ? VHE ieliks kompilētu karti pie cstrike kartēm un tā bus pieejama taisot New game ieksh CS. ņemts no Gign.lv pamacības! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartupelis Posted February 10, 2010 Author Report Share Posted February 10, 2010 Ko es netā izdariju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelietis Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Tev gadījumā nav kaut kāds windows vista 'n shit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartupelis Posted February 11, 2010 Author Report Share Posted February 11, 2010 (edited) man ir windows xp EDIT: Luudzu paliidziet!!!!!!!! :( :( Edited February 12, 2010 by kartupelis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartupelis Posted February 14, 2010 Author Report Share Posted February 14, 2010 (edited) Nu plz help :( :( :( :( :( :( klik :(n me EDIT: Nu labi tagad erorus nerāda, bet kartēs (kad ieiet cs) karti nevar atrast. Kas tad man ir nepareizi? EDIT2: Tagat izdevās tajā sarakstā dabūt mapes vārdu, bet kad ieslēdzu mapi man izlec šitais) Edited February 17, 2010 by kartupelis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now