Liztikz Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 sveiki, esmu dabūjis 1 ļoti vajadzīgu failu, bet viņš ir .rar un viņam ir parole. vajag izvilkt ārā .exe failu, bet bruteforce būs par ilgu. owneris saka ka ir simboli, burti un cipari, ir iespējams dabūt ārā to exe failu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Meklē googlē pēc Winrar password cracker Novelc progu, tad kraku un pa 1 min. viņš paroli atkodīs. Pats šādi daru ar .pdf failiem, kuri ir aizsargāti pret kopēšanu un printēšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted January 23, 2010 Author Report Share Posted January 23, 2010 (edited) varbūt tu man varētu atkrakot? EDIT: tagad skatos tur man 7h paies līdz 3 burtu paroli atkrakos, cik tad būs ar 10burtiem? Edited January 23, 2010 by Liztikz Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 rarotos failus tikai brutforce, bled, un ja veel simboli + burti + cipari, vainu domā kā sarunāt ar CERN lai izpalīdz vai aizmirsti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted January 23, 2010 Author Report Share Posted January 23, 2010 ffs, ja es zinātu cik parole gara tad ir zajebisj, atradu 1 progu kura ir ideāla tādam shitam, bet ja nezinu burtu skaitu tad ir vnk DIRSA. gads paies līdz uzzināšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now