bReeTz Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 Situācija šodien: BLUE tiek grauti raundu pēc raundu, tiklīdz ienāku serverī, mani pēc 5 min pārmet pie BLUE (tjipa, autobalanss). Reāli BLUE tīmā nevienam čalim nav vairāk par 40 punktiem, bet autobalanss nostrādā tikai vienu reizi un pārmet čali (mani), kuram ir 17 punkti??? Vai nav iespējams noregulēt autobalansu, lai neveidojas situācija, kad viens tīms nežēlīgi grauj otru visas mapes garumā? Proti, lai nenotiek bezjēdzīga tādu botu kā es mētāšana, bet komandas maina labākie spēlētāji. P.S. Paldies Dominix'am, ka beigās pats pārgāja pie Blue un padarīja spēli vismaz nedaudz interesantu. P.S.2. Foršu herņu sarakstīju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 (edited) Sagaidīt scramble pie 12x12 jau ir neiespējams, nerunājot par 16x16. Vienmēr cenšos pāriet pie komandām, kas reāli tiek grautas un cenšos glābt kas glābjams, bet nu ne vienmēr tas ir iespējams. Labprāt redzētu vairāk cilvēku, kas bez atgādinājuma spētu mainīt komandas, lai spēli padarītu interesantāku un baudāmāku visiem, nevis tikai pusei serverī spēlējošiem. Edited January 23, 2010 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Man vakar ar forši bija, iegāju spēlē pie vājakajiem un pēc 5minūtēm parmeta pie stiprākiem XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 dominix, tu laikam nesaproti, ka no scramble jēga ir pielīdzināma nullei, jo parasti tiek apmainīti 1 vai 2 spēlētāji, kas neveic nekādas izmaiņas komandas progresā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Gan jau, ka var atrast labāku scramble plaginu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted January 23, 2010 Author Report Share Posted January 23, 2010 Jēga ir tad, ja pārmet labākos spēlētājus- Dominix pārnāca un spēle srazu izlīdzinājās. No patreizējā sramble jēgas nekādas, ja pārmet tādus botes kā mani... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullter^ Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Zinu, ka KSO pirms sākas spēle, visus izmētā pa dažādām komandām un ir interesanti spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasters Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 that's right ! Tādu pluginu derētu ieviest arī gign ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 vakar vakarā, ~ plkst 11 arī bija tādi pati lieta. tāka es biju stipraja komandā, tad sākumā bija tīri inčīgi, bet mapes beigās jau palika pārāk garlaicīgi. piekrītu par to multera postu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now