Fatality^ Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Man buus taads stuulbs jautaajums, bet uz cik ilgu laiku ir bans ja raksta " uz nenoteiktu laiku" ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 uz mūžu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatality^ Posted January 19, 2010 Author Report Share Posted January 19, 2010 kapec?? nevareju uz kadu pus gadu tikai?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 vo vo. Normāls jautājums Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Hehe, gludinātāja sarkazms pat lika pasmaidīt. Spriežot loģiski - pusgads ir noteikts, tas ir pusgads un ne vairāk, ne mazāk. Nenoteikts ir nenoteikts - tas var būt rīt, tas var būt šodien, 2012. vai nekad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 nu kas ir, norāvi banu atkal? taisi sūdzību, ja bana termiņš neapmierina =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Viņam bans par norecu, šoreiz linkins būs pacenties, lai demo tas būtu redzams, tāpēc arī čalis saprata, ka nu ir pakaļā. Fatality, pērc unbanu, jo ja esi čītojis bani ir uz visu mūžu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Tik tiešām gaidīju lai raksta zajavu, jo NOREC tik tiešām šoreiz bija smuki redzams... iepriekšējo demo nepaspēju noskatīties kad jau aizklopēja ! Šoreiz pavēroju vēl un sapratu, ka tur ir tomēr un unban bijis nevietā ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 linkin, skatos tu jauc divas dažādas lietas. 1kārt tu tur viņu banoji par wh, ne par norecoilu, 2kārt pēc tā dēmo nevarēja neko pateikt, jo izšaut viņš tur dabūja labi, ja 10 lodes. Bija aizdomīgi, bet tas arī viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Tu ej guleet suka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Kaut pie tevis aizietu mazais minds un piesmietu tevi visas nakts garumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Blje, buutu labaak skatiijies kaadu shausmeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Darek... shite bija pavisam cita mape !!! de_italy vakar vinjsh speleja un es nobanoju nejau pec vecaa demo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 (edited) Nē, nu to es sapratu, bet gribēju oponēt tavu: Unbans bija vietā, jo pēc tā demo neko saprast nevarēja. Ok, paskaidrošu tā, lai tu saprastu pareizi. Tātad, čalis ir nobanots par wh, viņš atnāk uz forumu, ieliek demo un visu pārējo, es noskatos, wh tur neredzu, banu noņemu. Nākamājā dienā viņu atkal nobano, atkal tā pati procedūra, tikai šoreiz banu atstāju, jo wh ir redzams. Admins, kurš nobano pirmajā reizē bļauj, es tak teicu, ka tur ir wh. Šeit arī apstāsimies. Viena lieta ir vai čalim ir wh vai nav, otra lieta ir to pierādīt uz uzskaitīt momentus, kuros tas ir redzams. Cerams, saprati ko cenšos tev pateikt. Edited January 20, 2010 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Domu gājiens pareizs, bet es pat pirmo demo neskatījos un nebļāvu, ka nepatiess šoreiz gan viss ir kedā, jo iespējams čalis iedomājās, ka pēc unban pirmā viņu nevērošu, tieši otrādi, pievērsu lielāku uzmanību ! Un redz, popal ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatality^ Posted January 20, 2010 Author Report Share Posted January 20, 2010 (edited) shoreiz jaa bija, es atziistu, bet es nedomaju ka tu neskatiisies vai ir man vai naw, man tieshi likas vai tu pamaniisi vai nee..l1nk1n Edited January 20, 2010 by Fatality^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
emporio Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 +1 un ja veelies spelet perc unban ! <c> l1nk1n Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatality^ Posted January 20, 2010 Author Report Share Posted January 20, 2010 un ja veelies spelet perc unban ! <c> l1nk1n Zinu taisos jau pirkt.. kad buus krediits.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now