Jump to content
GIGN Forum

Sūdzība Pubā.


krabizz
 Share

Recommended Posts

Sveiki, gribētu pasūdzēties par adminu "Daltry Calhoun", šodien spēlēju nošāvu viņu kādus 4raundus pēc kārtas raunda sākumā, čalis nepamatoti sāka man kā spēlētājam traucēt dzīvot, neko nerakstīju, lai uzkurinātu viņu vai tam līdzīgi, nosākuma uzrakstija nezinu kas tā pa komandu adminiem ka viņš var tipo caur manu consoli kautko ierakstīt, ierakstija quit nesapratu, kas notiek. Iegāju atpakaļ uzrakstiju, lai nomierinās nēesmu vainīgs, ka viņš no manas rokas visu laiku mirst. Nošāvu vēlreiz ar dgl uz a1, dd2 raunda sākumā, un tad izdevīgā brīdi kad sagaidīju nākamo čali viņs uzlika caur manu consoli sensetivity 1000 un protams es nomiru. Nākamais raunds viņs tur kautkur uzrašoja ātri nosprāga un es paliku 1 vs 3 t laikam bumba uzplantota, es bez kita domāju iešu sagaidīt uztaisīšu save, čalis mani rocketo un uzraksta misija wtf? Esmu redzējis kā to dara Miedzinjsh, DeaDly un vel daudz admini un arī ne admini ņjūbiki, labi tas nekas, tālāk viņš mani vienkārši nobanoja, kad pec rocket uzrakstiju Daltry nomierinies. Baigo černi čalis taisa :)

<c> krabiz (pārtaisiju acc, jo nenāca recovery passwords)

p.s iesaku vainu samazināt acc, vai arī, lai čalis nomierinās, zinu pašam arī besī, kad raunda sākumā izrubī kads, bet nu tādu černi taīsīt nav smuki)

Link to comment
Share on other sites

Btw., viņš vēl tagad ir sapelnījis punktus manās acīs par foršiem vārdiem mircā. Tāka, tagad esi drošs kad kāds tevi apbižo spēlē, tas esmu es.

edit: sasman, tūlīt, tev iedalīšu warnu par melošanu. Parādi kaut vienu sūzību!

Edited by darek
Link to comment
Share on other sites

Demo

Quits bija 12:10:35 kautkas tads console paradijas

*** krabiz killed Daltry Calhoun with a headshot from deagle ***

?krabiz has left the game (bez dropped vnk left the game)

Sensetivity bija 14:04:85 ieju tjomka uz kapnem un skaties pats talak :)

Edited by krabizz
Link to comment
Share on other sites

Quitojis tevi vēl neesmu, rockets bija par misijas nepildīšanu, kicks par mutes palaišanu. Tātad, atbildi uz konkrētu jautājumu, ko tu no manis gribi? Atvainošanos gaidi? Nesagaidīsi(jo man nav par ko). Mierīgu spēli turpmāk serverī? Par to vajadzēja domāt pirms sāki izrunāties mircā tā vietā, lai normāli izrunātu situāciju.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...