Muhamed Alli Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 (edited) nekad neko tadu neesmu ludzis vai kadu speles del meklejis bet soreiz nopietni vaiga ceru uz izpalidzibu un tiem aks te gudri dirsis, jaa bled es vinu brauksu sist. viss ko zinu : wow.rit.lv foruma un ingame ir GM zem nika Silverfall vel spele zem nika Nake skype danger53 paldies! daok nedomaju ka kads atstatu ja jus pasus nosauktu par atmaroziem un mates par kucem. taka esiet saprotosi Edited January 15, 2010 by Muhamed Alli Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Tu tiešām ņem tik tuvu pie sirds lietas ko tev pasaka kaut kāds randomais čalis internetā? Izaudz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted January 15, 2010 Author Report Share Posted January 15, 2010 nee nenemu galva bet no sii aksta gan vinu grib 1/2 wow.rit.lv serv speltaji nozilinat. un no sodiens ari es taja skaita Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 (edited) nē, tas vienkārši, ja tu viņu nozilināsi, tad 1/2 serveris tev dos mantas par brīvu! P.S. ja jau viņš ir tāds daunis, tad kā viņš ir ticis pie GM statusa? Edited January 15, 2010 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted January 15, 2010 Author Report Share Posted January 15, 2010 (edited) wow.rit.lv no 10gm ir palikusi 3 visi ir gana stulbi kas balstas uz savam emocijam vai vsp nesuda nedara.... ka vins ir ticis par gm neviens serveri nezina vins tur gm laikam no 12gadu vecuma ja nemaldos, mybe battleart kas rada gabals p.s kadas mantas vins tur ir gm un es no turienes labu laiku atpakal aizpisos jau. bet sodien ar vinu forsa saruna skype sanaca. un m3rcy man nevaiga nekadas mantas par briivu nav interesanti tad jau ej spele uz funserveri kur gm shop viss ir... Edited January 15, 2010 by Muhamed Alli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now