665 Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 (edited) nē nedodiet vinjam recruit. blizzards pedejiem speekiem censhas dabuut kadu subscriberi. Edited August 21, 2012 by 665 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 (edited) Ir kāds, kurš vēl spēlē un vēlas mani ressurectot? Laikam varētu atsākt, ziema nāk... Edited September 24, 2013 by Butcher^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Jā vēl spēlēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Jā vēl spēlēju Kurā realmā? Mans main chars ir uz Neptulon, ir vērts tur palikt vai labāk pāriet uz citu ar free realm trasfer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Talnivarr, bet tur ir diezgan izmiris, bet tākā tuvākajā laikā daudz ko apvienos, es īpaši neraudu. ja vajag ressurectot, iedod epastu pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 es arii speleju, vari nosutit pm savu emailu, ressurectoshu. Speleju uz Ravencrest un Maghteridon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Kur šobrīd visizdevīgāk var nopirkt MoP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 karoch vakar palasijos nedaudz par wow pie jums te. Senak bik, bik aptaustiju, bet kaut ka neiepatikas. Bet tagad radas velme uzspelet. Kur ir pieejama vispareja informacija par wo chariem utt ? Addons kaa var pielikt klat ? Visu esmu aizmirsis ! ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 addonus vari novilkt wow.curse.com tur novelc curse client un kad novilsi caur to curse client, automatiski vinji tev uzinstaleesies vajadzigaja mapee, un pectam ar vienu klikshkji varesi updeitot Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 addonus vari novilkt wow.curse.com tur novelc curse client un kad novilsi caur to curse client, automatiski vinji tev uzinstaleesies vajadzigaja mapee, un pectam ar vienu klikshkji varesi updeitot Bet ja man ir cits wow klients? Tas netrauces ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 tu uz privaataa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 tu uz privaataa? Sakuma jaa, izprotu vairak speli, kudi laiks pagajis kopsh neesmu spelejis Par cik no 1.novembra panjemu kaa min 2meneshsu briivus, tad varu pamegjinat Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 nezinu par privatajiem diemzhel. Nespeleju uz neoficiaaliem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Uz kura privātā spēlē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Uz kura privātā spēlē? uz molten Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 (edited) wotlk realms? Varu Tev piedāvāt savu acc tur. Kādu mēnesi paņēmos un tad atkal samaksāju par retail - dzīve bez bugiem ftw! Edited October 27, 2013 by Lumpy Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 wotlk realms? Varu Tev piedāvāt savu acc tur. Kādu mēnesi paņēmos un tad atkal samaksāju par retail - dzīve bez bugiem ftw! pofig kāds privātais, bet nekad, nekad, nekad spēlējot uz privātā nebūs īstā spēles garša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomassN Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 kads kas spele var atmest divus Skrulus? (7dienu lai var atkal spelet) Emaili: [email protected] [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomassN Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 pec ilgas pauzes tik zjbis liekas, visas jaunas fii4as pec privata servera vairs nekad neiesu privataja atpakal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 Es , kad saku spelet wowu, kad vel tikko iznacis bija, speleju uz privaataa, Kad iznaaca tbc saku uz offa. Kkad nesen pamegjinaju uz privaata uzspelet, liekas nereali pretiiga speleshana Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Kaads uz Maghteridon realma nespeelee? Ally pusee Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 Tik negatīvi par privātajiem izsakaties ,bet man kā tik sliktas atsauksmes nav. Šobrīd jau ir ideālas lich king izstrādes , protams , jo jaunāks expansions ,jo pretīgāks privātais serveris ,bet ir vietas kur privātajā var spēlēt un pat labā līmenī. Es nerunāju par kaut kādu sūda moltenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 Es piemēram TBC realmā šobrīd spēlēju. Kaitina jau brīžiem lagi, pāris nepilnības, bet tur tādas lietas sen aizmirstas un vēl tik ļoti nesadirstas, ka uz kādu laiku ir prieks. MoP apnicis pilnīgi un galīgi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomassN Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 nu nez tagad altu bliezu ar visiem heirloom, izdomaju questus palasit jo reali pec tbc vairs questi netika lasiti. kad 1. charu gaju, lasiju visus questus un nepametu zonu kamer neizpildiju visus, tagad daru to pasu ^^ Man personigi riebjais jaunais legendary qlines so much rng, un lai tiktu flex SoO visi prasa vinu, same with gildem ja gribi raidot normal jabut cape, tads murgs tagad vinu vakt... izdomaju ka uzblieziisu altu un dabusu loremaster un paraidosu lfr, nakamja expansija jamegina atrast kada hc gilde prolly mainisu realmu silvermoon neizskatas diezko labs, itka jau baigi daudz tautas un 97% alliance (pats speleju ally) bet nu tad jau manis kad WoD bus. p.s nekad nelikas ka man pet battli patiks, pameginaju un ir zjbis actualy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 nu nez tagad altu bliezu ar visiem heirloom, izdomaju questus palasit jo reali pec tbc vairs questi netika lasiti. kad 1. charu gaju, lasiju visus questus un nepametu zonu kamer neizpildiju visus, tagad daru to pasu ^^ Man personigi riebjais jaunais legendary qlines so much rng, un lai tiktu flex SoO visi prasa vinu, same with gildem ja gribi raidot normal jabut cape, tads murgs tagad vinu vakt... izdomaju ka uzblieziisu altu un dabusu loremaster un paraidosu lfr, nakamja expansija jamegina atrast kada hc gilde prolly mainisu realmu silvermoon neizskatas diezko labs, itka jau baigi daudz tautas un 97% alliance (pats speleju ally) bet nu tad jau manis kad WoD bus. p.s nekad nelikas ka man pet battli patiks, pameginaju un ir zjbis actualy... Nu, mūsu ģildē nebija jābūt tam cape. Cita lieta bija savas klases pārzināšana un sakārtots gīrs. [enchanti/gemi]. Lai nu kā - mēs nebijām un nekad nebūsim hc raiding ģilde. Reidojam 3x nedēļā [šobrīd laikam ir pāriets uz 2x nedēļā reidiem], lai nu kā - pats nespēlēju jau kopš ~septembra. Tagad paņēmu subscription, bet apnika jau 2 dienās.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now