Ps!hs^ Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Nu es domāju ar druiīdu sākt spēlēt tur, niks būs Dudupuss Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Nu, kad sāc tur, tad uzraksti kādam no tā Fluffy ninjas vai ir kāds oficieris online. Casanowa, Kacie, Speeddeath, Vulivi un daži citi var invaitot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Es nesaprotu, kāda velna pēc citur druīdus saukā pa ''dudu''? Nu come on, man jau liekas, ka tas skan vnk tizli. Tad jau labāk ''drood'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 (edited) Es nesaprotu, kāda velna pēc citur druīdus saukā pa ''dudu''? Nu come on, man jau liekas, ka tas skan vnk tizli. Tad jau labāk ''drood'' +1, es vispār pirmo reizi dzirdot to Dudu nodomāju, kas tas par tizlu vārdu? Par laimi uz Frostmane neviens nelieto un Boulderfistā arī neredzēju. Edited April 9, 2011 by jancho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ps!hs^ Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Mani tieši besī, ka sauc par "Drood", "dudu" vismaz reāli skan ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Es arī par dudu saucu. Vai vienkārši druid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ps!hs^ Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 btw uz Outland kāds nekapā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Come on, kāds DUDU, vispār, kādā sakarā var izdomāt patskani aiz otrā D burta? Tieši tāpēc arī izklausās tik anāli, ka neloģiski salinko kopā. Drood vismaz vismaz izklausēs pēc Stoner veida, kā to izrunā. Lai gan pats parasti izrunāju druid vienkārši saucu tagad feral, resto dr., balance. Nav pat īsti vajadzīgs to vārdu pieminēt, bet nu es esmu laimīgs, ka neviens nepiemin Dudu vārdu uz frostmane! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ps!hs^ Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Nu nav tagad jēga diskutēt par to kāds nosaukums kuram patīk. Man patīk Dudu, tev cits un viss, neviens otram neko nepierādīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 (edited) Nu nav tagad jēga diskutēt par to kāds nosaukums kuram patīk. Man patīk Dudu, tev cits un viss, neviens otram neko nepierādīs. Es tūlīt pat noalgošu miljardiem vērtu zinātnieku grupu, kas zinātniski pierādīs, ka saukt par dudu ir stulbi! APRIL APRIL! Varu derēt, ka visi noticējāt. Edited April 11, 2011 by jancho Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 respect čaļi. labs iemesls strīdam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 respect čaļi. labs iemesls strīdam Jebkas der, lai šito sadaļu atdzīvinātu! Uz Frostmane esam nosituši 5/6 BWD 10, 4/4BOT10, 1/2 Throne of the winds + protams BH . Priekš 6 letiņiem un 3 serbiem un 1 zviedra, neslikts panākums, kad ģilde, no kuras atdalījāmies WotLKā nav vēl Chogalu nosituši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Nu nav tagad jēga diskutēt par to kāds nosaukums kuram patīk. Man patīk Dudu, tev cits un viss, neviens otram neko nepierādīs. IR Arī par laimi uz Aszunes aliances puses nav dzirdēta tā frāze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ps!hs^ Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 IR Arī par laimi uz Aszunes aliances puses nav dzirdēta tā frāze nu tad... DUDU VISLABĀKAIS DRUĪDA VĀRDS, VISI PĀRĒJIE IESŪKĀ!!!!1111ONEONE TROLOLOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Dudu smird, jo neloģiski skan, kā var pēc otrā D burta būt vēl patskanis? Drood vismaz ir stoneru variants Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ps!hs^ Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 (edited) vakar tāds kēks gadījās random hc, uztaisīja waipu un vēl teica, ka esot to speciāli darījis ;D Edited April 13, 2011 by Ps!hs^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Pikachu has evolved in to a big penis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 (edited) vakar tāds kēks gadījās random hc, uztaisīja waipu un vēl teica, ka esot to speciāli darījis ;D Izskatās, ka čalīts dabūjis ačīvmentu ar ģildes grupu un tagad domā, ka ir superpro, kaut tā ar ne sūda nesaprot. Edited April 14, 2011 by Lumpy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Man tai speelei galiigi vairaak nav laika, a vinji tik velk un velk man nost naudu Kur es to akauntu varu iesaldeet vai nogriezt nost tos maksaajumus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ps!hs^ Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Ielogojies battle.net un uzspied unsubscribe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Paņēmu off līdz 4.1, jo reāli nav ko darīt tagad šajā contentā Vai man vienīgajam tā šķiet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 (edited) nekas nemainīsies imo. tiem kuriem ir ko darīt darīs, tie kuriem nav, tiem nebūs ja nu vienīgi pāris dungeoni Edited April 15, 2011 by 665 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Par cik esmu pilnībā pārgājis no pve uz pvp, tad man katru dienu bija ko darīt - BG, Tol barad, varbūt šad tad arēnas un paralēli arī mēģināju pildīt pvp achievus. Ja apnika, tad cēlu kkādu altu vai arī uz kādu dungeonu pa retam aizgāju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ps!hs^ Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Es vispār nesaprotu tos, kas tikai ar PvE ņemas, tas taču nereāls boooring. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 Tik tizlu hordi kā tikko, BG'os laikam reti kad var sastapt. Kr4 Twin Peakos paķēru karogu, man no Hordes bāzes jau pakaļ sāka dzīties kādi 2 čuvaki, pēc kādam 5 sekundēm vēl 2. Ok līdz kartes vidum izmantoju visus CD un vēl nebiju beigts. Kartes vidū uz manīm bija kādi 7 hordes dps, bet palīgā atskrēja 2 hīleri. visi vnk nukoja mani, dažviet šķita, ka mani visa horde klapē, bet tikuntā nenosita līdz pat pašai mūsu bāzei. Tāds skats ilgi nebija redzēts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now