Jump to content
GIGN Forum

World Of Warcraft

cSpoks
 Share

Recommended Posts

Es nesaprotu, kāda velna pēc citur druīdus saukā pa ''dudu''? Nu come on, man jau liekas, ka tas skan vnk tizli. Tad jau labāk ''drood'' :D

+1, es vispār pirmo reizi dzirdot to Dudu nodomāju, kas tas par tizlu vārdu? Par laimi uz Frostmane neviens nelieto un Boulderfistā arī neredzēju. :)

Edited by jancho

Come on, kāds DUDU, vispār, kādā sakarā var izdomāt patskani aiz otrā D burta? Tieši tāpēc arī izklausās tik anāli, ka neloģiski salinko kopā. Drood vismaz vismaz izklausēs pēc Stoner veida, kā to izrunā. Lai gan pats parasti izrunāju druid vienkārši saucu tagad feral, resto dr., balance. Nav pat īsti vajadzīgs to vārdu pieminēt, bet nu es esmu laimīgs, ka neviens nepiemin Dudu vārdu uz frostmane!

Nu nav tagad jēga diskutēt par to kāds nosaukums kuram patīk. Man patīk Dudu, tev cits un viss, neviens otram neko nepierādīs.

Es tūlīt pat noalgošu miljardiem vērtu zinātnieku grupu, kas zinātniski pierādīs, ka saukt par dudu ir stulbi!

APRIL APRIL! Varu derēt, ka visi noticējāt.

Edited by jancho

respect čaļi. labs iemesls strīdam

Jebkas der, lai šito sadaļu atdzīvinātu!

Uz Frostmane esam nosituši 5/6 BWD 10, 4/4BOT10, 1/2 Throne of the winds + protams BH :D.

Priekš 6 letiņiem un 3 serbiem un 1 zviedra, neslikts panākums, kad ģilde, no kuras atdalījāmies WotLKā nav vēl Chogalu nosituši.

Nu nav tagad jēga diskutēt par to kāds nosaukums kuram patīk. Man patīk Dudu, tev cits un viss, neviens otram neko nepierādīs.

IR:D

Arī par laimi uz Aszunes aliances puses nav dzirdēta tā frāze :D

vakar tāds kēks gadījās random hc, uztaisīja waipu un vēl teica, ka esot to speciāli darījis ;D

Izskatās, ka čalīts dabūjis ačīvmentu ar ģildes grupu un tagad domā, ka ir superpro, kaut tā ar ne sūda nesaprot. :D

Edited by Lumpy

Par cik esmu pilnībā pārgājis no pve uz pvp, tad man katru dienu bija ko darīt - BG, Tol barad, varbūt šad tad arēnas un paralēli arī mēģināju pildīt pvp achievus. Ja apnika, tad cēlu kkādu altu vai arī uz kādu dungeonu pa retam aizgāju.

Tik tizlu hordi kā tikko, BG'os laikam reti kad var sastapt. Kr4 Twin Peakos paķēru karogu, man no Hordes bāzes jau pakaļ sāka dzīties kādi 2 čuvaki, pēc kādam 5 sekundēm vēl 2. Ok līdz kartes vidum izmantoju visus CD un vēl nebiju beigts. Kartes vidū uz manīm bija kādi 7 hordes dps, bet palīgā atskrēja 2 hīleri. visi vnk nukoja mani, dažviet šķita, ka mani visa horde klapē, bet tikuntā nenosita līdz pat pašai mūsu bāzei. Tāds skats ilgi nebija redzēts :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...