Jump to content
GIGN Forum

World Of Warcraft

cSpoks
 Share

Recommended Posts

Es blood elf paladin biju panjeemis kad paargaju uz vinju relamu, shmais saka, ka vinjsh ir gay :D Beigaas izraadiijaas, ka vinjam vinjsh nepatiik deelj taa kaa vinjsh dejo, rofl'is, ne? :D Un taa es arii saaku ar blood elf priest, probleema tik taada, ka levelot vinju ir gruuti, jo vinjsh ir diezgan vaajsh suuds saakumaa :)

ir ir vājš, neko nepadarīsi, pēcāk jau viegli Shadowforma, kad dabūta.

Tajos DK ir tas, ka viņu viegli uzkačāt, jo jākačā reāli no 58.lvl, kad sākas jau Outlandi, srazu flying maunts un aidā... Lielākā daļa DK ir tikpat stulbi, kā lielākā daļa hunteru. Saistīts ar to, ka sīkajiem botiem viņus visvieglāk uzlevelot neko nerubījot.

Edited by jancho

kad uzbūstošu savu ret palu uz 80, tad obligāti paņemšu undead. Pohuj ko, bet galvenais undead. Man viņu ārējais izskats tā uzbudina, bet priekš undeadiem roudže ir labs, bet nepatīk kaut kā, tādē'būs vien jāķer Undead DK.

:superlol: :superlol: :superlol: :superlol: :superlol:

Nu tāds owneris, daudz zini.

Jā, esmu DK heiteris :D, bet neko diži nepareizu nepateicu. Kas tad ir Labākais overall tanks? DK? Nesmīdini... DK ir labi tikai pret casteriem. Kad fizisko damage jāņem, tad viņu damage taken ir neprognozējams un baigi lēkājošs salīdzinot ar jebkuru citu tanku.

Kas tad ir labākie overall DPS? Rogue un Warrior. Gribi teikt, ka kāda cita klase vinnēs kādu no viņiem pie vienāda gear?

Par healeriem? Katram savi plusi un mīnusi.

http://static.mmo-champion.com/mmoc/images...ber/starsdm.jpg

any questions? :D

Edited by jancho

Jonatan, gadienā neizmanto www.wowarmory.com? Jo eiropiešiem ir - http://eu.wowarmory.com/

Izmantoju to, bet neatrod, pat veco charu vairs neatrod. Dabaljuutiieff? Esmu kaa reegs.

Edit: veco atradu, bet priest, kursh man citaa relamaa nevaru atrast :(

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...p;cn=Subkulture

Edited by jonathan

Neatceros sevi sakām kaut ko par DK.

Take a seat, son.

Šobrīd, kad katrs boss ir savādāka stila, katrai klasei savā vietā ir savas priekšrocības.

Viens targets, vairāki tārgeti, vienā vietā humanoid, otrā undead, trešajā giant, citur AoE vajag, citur nē, vienā fight'ā vajag interruptot, otrajā nē.

Tas tavs skrīns nenozīmē neko.

Vari pačekot tos listus, Ret paladini ne tuvu nav topā nevienā no cīņām.

Es piemēram savā ģildē esmu stabili otrs labākais dps, aiz Cat Druīda. Ko tas nozīmē? Nozīmē to, ka es rubīju vairāk kā pārējie 15 dps, jo gear mums ir +/- vienāds un Ret kā tāds nav ne tuvu līmenī ar to pašu DK vai dajebkocitu.

es jau arī neteicu, ka Ret paladini ir krutākie DPS, bet gan rogue un warrior. Uzskatu, ka ICC vispār nav objektīvs rādītājs, lai noteiktu, kura klase ir labākā Overall DPS(jo, kā pats teici, tad bosi ir pārāk dažādi un pie katra bosa citam DPS ir priekšrocības), bet nu tā, kā tā ir "krutākā" instance, tad nu...

Tas, ka esi 2. labākais DPS iespējams nozīmē, ka ģildi derētu mainīt. :D

Bottom line ir tāds, ka nav atšķirības kādu klasi ņem, vienalga kādā no fight'iem varēsi pastaipīt pimpi, kādā nevarēsi, jo tici vai netici, bet nevienu, pilnīgi nevienu nerausti cik dps vari uztaisīt uz target dummy sēžo orgrimārā vai IF.

Un tas to patiešām iespējams varētu nozīmēt, bet, lai arī neskraidam apkārt bļaustoties, ka varam ar 70 lvl čaru novākt kādu 80 lvl'a idiotu, mums viss ir savās vietās.

amm freelancer ieteiktu tev ielikt tos 3 punktus no improved blizzard uz piercing ice. Pārējais ir +/- ok. Par klašu cīņām, Nav tā, ka ir kāda labākā. Visas ir puslīdz nobalancētas un katrām savi +/- . Bet tu te nostādi, ka rogue labākais. Rogue var izdrāzt pamatīgi casterus, bet pret plate valkātājiem vairs nebūs nekas īpaš no tā dmga. So nesāc klašu cīņas. wannabe pro. Ā btw, lai kaut kas notiktu, ir arī jāmāk spēlēt ar konkrēto klasi nevis tikai bliezt visus spellus vai attackus pa kārtu!

Edited by bullet

:D, bet neko diži nepareizu nepateicu. Kas tad ir Labākais overall tanks? DK? Nesmīdini... DK ir labi tikai pret casteriem. Kad fizisko damage jāņem, tad viņu damage taken ir neprognozējams un baigi lēkājošs salīdzinot ar jebkuru citu tanku.

Kas tad ir labākie overall DPS? Rogue un Warrior. Gribi teikt, ka kāda cita klase vinnēs kādu no viņiem pie vienāda gear?

Par healeriem? Katram savi plusi un mīnusi.

http://static.mmo-champion.com/mmoc/images...ber/starsdm.jpg

any questions? :D

bullshit.

Edited by w2dc

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...