Jump to content
GIGN Forum

World Of Warcraft

cSpoks
 Share

Recommended Posts

runa gaja par PvP Setiem plate/cloth/leather/mail sava starpa (katrs sava klasifikacija) atskiras tikai ar krasam ieks woltk.

Raidi paliek arvien garlaicigaki (laigan ulduar un paris icc bosi man loti patika un skita pat loti gruti, bet ja nem expensenu visu kopa)

PvP agrak bija ta ka katrai class un rase bija sava niwa, bet tagad inturpi, silenci, dispell (no katra suda pa 1 nost) flash of light paradas visiem, taspats warrior charge un rogue tagad kops woltk va itbc ir kad aiz muguras pretiniekam var paradiities ar kka divaini liekas mybe neizskatas tapat kad to dara ingame bet doma loti lidziga....

Spriesti un aff loki man piemeram aizvien vienadak sak likties o.0

Tas ir manas domas, oky mybe no saviem 4spelesanas gadiem nospeleju offa kopuma 1gadu 5menesus 23dienas, bet katra expensena tika pavadits savs laiks (ap 4 menesi woltk mazak)

Piem tankosana ar visam class iznemot ar dk ari ir parak lidziga, tpc gaidu starwars tur bus izvele - ranged, mele, tanki :) + Kotor lidzigs story un viss kas kotor saistijas ar story ;)

Nu ok, piekrītu tomēr tev arī. Agrāk TBC laikos Enhancement šamaņi bija ahūna vajadzīgi katrā raidā melee grupā. Tagad nevienam nah viņus nevajag, jo DK dod precīzi tos pašus bonusus, tikai par pāris procentiem sliktākus.

PVP arī Enhancement varēja vēsi ar Paladinu močīties un nolikt gandrīz jebkuru(vienīgi rougus 50/50), tagad - bez variantiem, kāsiens totālākais pret jebkuru Plate user.

Edited by jancho

tāpēc, ka viņi spēj tevi nobiedēt tik traki, ka tu met visus savus sitamos zemē un bēdz. Tev ir kādreiz sanācis izmest kādu priekšmetu no rokām(tējas/kafijas krūzi or somthin'), kad kāds tevi vienkārši pārsteidz?

^_^

Tā padomāju, varētu piedalīties klizmas gign guildā. Ko kačāt itkā pilnīgi po, vienīgais, noteikti ka hordē.

Vairāk velk uz Palu/Druīdu, Tank vai Heal tas vienalga. Tagad wowu nespēlēju, pacik kompis ir aizvēsturiska rakstāmmašīna, ceru kad iznāks klizma dabūšu jaunu. Kā arī nezinu, vai mācības atļaus to, ka wows mani konsūmo.

Man ar Teddy izvērsās diskusija par Huntarda talantiem. Jamais saka, lai spiežu uz Beast Mastery, man šobrīd viss ir salikts uz Marksmanship. Esmu Troll Hunter 65lvl. Pets ir Crocolisk, kuru izmantoju tikai lai absorbētu mobu dmg. XP kačāju instancēs, paralēli pildu kvestus.

Kā jūs liktu talant pointus?

http://www.wowhead.com/talent#c

P.S.

links neiet.

tagad iet.

čekoju.

ehh, da nu.

negribu iedziļināties un atcerēties kā bija pareizi. wows tāda grabaža. pirms miega nav labi par viņu domāt.

es jau lācim teicu, BM > MM > Surv priekš levelošanās, ja nav heirloom/twink geara. punkts.

Edited by minOrity

LOL! MM izmanto beigās, kad iet reidot, nevis levelojoties.

BM ir levelošanās koks!

Survival/BM ir PVP

http://www.wowhead.com/talent#cEb0zxgRik0tstZx šādi saliktu priekš questošanas līdz tavam lvl

:)

Tad jau, ja kāds spēlē pirmo reizi un izdomā, ka holy priest ir kruts un levelošu caur holy tree, tad būs fun viņam questoties?

Edited by SkaM^

:D

MM ir ļoti labs tikai priekš aoe un kritiem, karo4i tad, kad tev neviens neuzbrūk un tu vari spamot uz mobiem kritus aka 10m/25m raidi, jo levelojoties caur instancēm tu vari radīt lielu burstu, ja tanks ir nepieredzējis, tu dabūsi aggro un tad tevi tur ar 2-3 sitieniem nositīs. :)

Pašam ir vanilla raider character :)http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...amp;cn=Profiite īpaši daudz nepaspēju pareidot, jo paņēmu pauzi tagad.

Edited by SkaM^

LOL! MM izmanto beigās, kad iet reidot, nevis levelojoties.

BM ir levelošanās koks!

Survival/BM ir PVP

bs.

nav tāda 'pvp' koka. Īstenībā MM ir visbiežāk sastopamais @ pvp, pēc tam nāk BM.

dps ziņā mm apsteidz survival tikai pie ~700 passive arp(bez džemiem) un šis skaitlis kļūst lielāks pie daudz target switchiem, kad uz targetiem nav visi armor debuffi etc etc(survival no tā cieš daudz mazāk)

Levelojoties tiešām būtu jāspēlē tas koks, kurš pašam patīk.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...