Jump to content
GIGN Forum

World Of Warcraft

cSpoks
 Share

Recommended Posts

bļa nu tas deatholmes ir galīgs sviestā, tur reāli man pēdējo mobiku kuru jānosit ghostlandos un ar qhelperu atnācu uz viņu vietu, vienkārši naturāli stāvu tur vairākas minūtes un nekā nav, reāli arī privātajos tā ir noticis, wtf? Q ir kur Dark Khana leitinantus jānogalina un pēdējais tas Mopshet Black or smth. Tūlīit piebeigšu Ghostlandu, un dodos uz Crossroads, un tad Thousand Needless, ceru, ka plāns ir ok. :thumbsup: Tenchy vēlāk tiksimies..

:thumbsup: Tenchy vēlāk tiksimies..

Bieži vien der palasīt quest logu un ir tāds superīgs addons, kā Lightheaded, kas par katru questu ņem komentārus no Wowhead.com, ļoti noderīgs kombinācijā ar minimap coords(no cartographer var dabūt.

http://www.wowinterface.com/downloads/info...ightHeaded.html

šitas nav iekš curse un vajag ielikt, lai ielādē vecos addonus. strādā burvīgi!

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...mp;cn=Uguntinsh

Nekādus dižos addonus neizmantoju.

Tad vel mags bija, kuram dominos vai kkads tamlīdzīgs addons bija un vēl citi sūdi virsū.

Nu incanti, ko tad tu tanko, ja nekādus addonus faktiski neizmanto? Tikai nevajag dirst, ka skills > addoni... Daudzi addoni arī skillāriem glābj pakaļu... HC tanks? OK, tur arī nevienu addonu nevajag, bet jebkas augstāk, tur vismaz DBM toč vajag :D

CARBONITE .. wowinterface, oficialais saits

www.curse.com

Piereģistrējies! Atrodi, kur tur ir WoW addoni, nokačā viņu Softu ( Curse kaut kāda hujņa ). Un caur to ir nereāli viegli manadžēt visus addonus. Tajā Curse ir 99% visu addonu, nav tikai tādu hītu, kā Lightheaded un Gatherer_wowhead, kurš ir vienkārši AWESOME priekš Mineriem vai herbalistiem.

Koleegjis pierunaaja saakt speeleet vinja relamaa. Taa nu es piekto reizi saaku wow'u no 1lvl :) patiikami apzinaaties, ka ja buus probleemas kaut kur, vienmeer buus paliidziiba :) Chalis jau pashaa saakumaa iedeva man 5 somas (katra ar 20 slotiem) un 100 goldus. Tas taa iesaakumam :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...