665 Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 (edited) 10/12 25men hc pagaidām. Man pilnīgi pietiek ar to ka dbm izbļauj paziņojumu kas kuram ir. Atbildot uz tavu jautājumu - norunāta vieta kur satikties ar to sarkano staru, ugunis nest uz saanu, norunāta rotācija kas kuram kož, aptuveni zināms kur retojas. Nebūt nav no grūtākajiem HC bossiem. Pie putricīda hc vēl varētu piekrist ka pa sliktu nenāktu grids. Nav nekāda krutākā ģilde, liela cilvēku rotācija uz vasaru, RL nomainījās bet vismaz savus 10 bosus esam nosituši. Sindragosa un bichkings palicis. Edited August 6, 2010 by 665 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 Saki savu ingame vārdu Kad satikšu kkāda Wintergrasp vai vēl kkur tad atriebšos Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...amp;cn=Krispats GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 Tagad, ar to buffu, jau noteikti, ka nav grūti, nē. Bet, kad buffu nebija, nebija laika kaut kur satikties, visam vajadzzēja būt perfektam. Bet nu enivei, grūti vai nē fighti ir, DPS klasēm ir jāzin, kas notiek raidā. Protams, ne tādā līmenī kā healeriem, bet ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 fuck >_< baigi makanā govs Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 Bet, kad buffu nebija, nebija laika kaut kur satikties, visam vajadzzēja būt perfektam. Bet nu enivei, grūti vai nē fighti ir, DPS klasēm ir jāzin, kas notiek raidā. Protams, ne tādā līmenī kā healeriem, bet ir. Kā tu to domāju, ka ne tādā līmenī, kā healeriem? Healeriem vispār nehuja nav jāzina. Tacts - heal! Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 ^ bullshit. eniivei, es zināju, ka šodien nevajadzēja spēlēt, bet labāk iet dzerstīties pa dažādām dzerstīšanās iestādēm ar draugiem.(vismaz tāds pasākums būtu mazliet lietderīgāks) Es esmu izsmērējis ICC pirmo spārnu 42 reizes(kopā pa 10maniem un 25maniem uz 2 čariem). Visas reizes ar pugiem. Šovakar pirmo reizi saskāros ar tik atsaldētu grupu... brr... auksti paliek. 2 vaipi uz Lēdiju D, 3 vaipi uz lolšipu un pēc trešā vaipa uz Saurfangu, es rage quit'oju. mans jūī - Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 (edited) Es ar kautkādu galīgi sūdīgi ģērbtu altu vienreiz uz lootshipa gandrīz nowaipojām. Tanks nomirst uzreiz - nav kas lec. Visi pa vienam, pa diviem atmirst kad jālec pāri bet ar pāris dzīviem cilvēkiem beigās nomocījām Bet nu tur jābūt ļoti stulbiem Edited August 6, 2010 by 665 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 (edited) Man jautrākais Lootships ir bijis, kad cannoneri zvērējās, ka zina, kas jādara, bet cīņai sākoties neko nezināja izrādās. Beigās ranged DPS, kas lēca pāri pie viena vāca nost arī Rocketeerus, kāmēr retardētie Cannoneri aizrautīgi blieza pa Saurfangu... Knapi knapi tik vinnējām, jo reāli 7atā viss tika iziets, otrs hīleris izdomāja AFK uztaisīt uz visu faitu. 2 Ranged DPSi, kas bija normāli gearoti arī izvilka visu faitu. Edited August 7, 2010 by jancho Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Healeriem pirmajā wingā ICC neko nav jadara, kā tikai hilot un izvairīties no aoe zonām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 (edited) īpaši daudz ko darīt nav arī pārējos Wingos. Imo ICC kopumā grūtāks ir DPSam, nekā healerim. Vienīgais, ka atbildība gan uz hīleri ir lielāka. Kādu nesahīlosi vai slakosi momentā nodirsīs, ja Wipe būs. Edited August 7, 2010 by jancho Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Rogi (lol, rogue), vispār kā DPS ir ļoti vajadzīgi iekš ICC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Visi DPS ir vajadzīgi. Nav vairāk vai mazāk vajadzīgu DPS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 ir, ir vajadzīgi, pietam viņi lielākajā daļā fightu ir diezgan labs DPS. Enhanc Shamaņi nevienam nav vajadzīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Enhanc Shamaņi nevienam nav vajadzīgi. Neteiktu viss, uz Frostmane tos vien grib rekruitēt. Protams lielākoties Enhancementi nejēdz DPSot, bet tie, kas ir pro vienmēr vajadzīgi, bet tas jau uz visām klasēm attiecināms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Muļķības. Tāpat kā Ret paladini. Lai cik labi nespēlētu, cilvēks ar tikpat daudz skillu, kas sēdēs pie Rogue vai Kaķa charactera, tāpat izspiedīs vairāk dps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Lēnām levelojas mans Rogue, jau 54lvl. ehh, paladinam jau ir 4,6k gs ar furios setu omfg. Blood Elf Paladin Undead Rogue Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 (edited) Jā, bet damage bonuss, ko dod šamaņa uzlabotie Strength of Earth un Windfury totēmi "nedaudz" varētu noderēt un padarīt tos tavus Kaķus un rougus vēl krutākus. Tas ir tas stulbums, ka šamaņus uzskata tikai kā DPS vai healers. Nekad nedomā par totēmu bonusiem. Ko dod rougs citiem? Absolūti neko - nulle. ZERO! Pieļauju, ka bez rouga un ar enhancement šamani, kopumā damage output no melee un hunteriem kopā būtu lielāks, nekā bez enhancementa un ar rougu. Edited August 8, 2010 by jancho Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Tu runā par 10man. 25man neviens bez Resto šamaņiem tāpat nekad neiet. Un rogiem ir expose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Ne rougiem ir buffi un parasti rougiem nav konkurentu, ja izkrīt leather agility gears, jo feral druid un ench shaman ir retums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 lol expose armor bet nu rogam nav ne vainas, vienu cilvek vins buffo - to kuram liek ToT Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Un rogiem ir expose. Es runāju vispārināti, bet domāju tieši enhancement, kā melee support klasi, nevis resto, kas ir tāpat skaidrs, ka normāls raid healers un jautājumu nav. Par Expose tiešām smiekliņš parāva Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Neaizmirsīsim, ka rogue uz reidu nes arī +3%crit vai arī +4% physical damage pasīvo buffu(tiesa gan, tas ir aktīvs tikai uz tārgetiem, kurus pats rogue ir pabakstījis un saindējis ) btw, vakar dabūju DBW rougam. Jau otrais čars man ar to trinketu, un es skraidu tikai pa pick upiem, kur 1/3 daļa no reida stabili uz viņu roll'o Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 (edited) Blood Elf Paladin Ak Dievs, blood elf MALE? ??!?!?#?!#?!#?!?#$2/.14/124/1241i4918204812412515124 Come on, varēji tak female labāk taisīt Edited August 9, 2010 by w2dc Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 (edited) Racisti, bļēģ. Vīriešu dzimuma diskriminācija. Edited August 9, 2010 by entw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now