DJ MUman Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 Balance uz cata baigi izmainīts ir. Nevar vēl īsti zināt, kā tur būs. Eclipse: We are moving Eclipse from a talent into a core mechanic of the class and making it less random. Balance druids will have a new UI element that shows a sun and a moon. Whenever they cast an Arcane spell, it will move the UI closer to the sun, and buff their Nature damage. Whenever they cast a Nature spell, it will move the UI closer to the moon, and buff their Arcane damage. The gameplay intention is to alternate Arcane and Nature spells (largely Starfire and Wrath) to maintain the balance. Pats diezgan daudz spēlēju ar moonkinu, bet kaut kā īsti nepatika rotācijas. Pārgāju uz pvp resto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 Kāds var ieteikt sakarīgu addonu, vai arī ko man izdarīt, lai čats būtu smukāk pārskatāms un netraucētu man, skrīns studijā! yo, uztaisīju viņu tikko uz 12pt fontu, tagad ir labāk, bet tomēr gribās kaut kā aizvietot, mazāku vairāk nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 Vienīgais, ko es tev varētu ieteikt ir uzliec Xpearl pašreizējā GUI vietā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toonami Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 UBER UI interface :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 Nesen atsāku spēlēt ritā, niks emijs. Var kāds uzaicināt, palīdzēt vai ko citu. Esmu horde un rogue. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 briesmīgs UI. ieej wowinterface.com, tur ir pilna pakaļa ar UI pakām, kuras vari vienkārši sev iekopēt un viss būs smuks, bez baigā darba ieguldīšanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toonami Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 ieej wowinterface.com, tur ir pilna pakaļa ar UI pakām, kuras vari vienkārši sev iekopēt un viss būs smuks, bez baigā darba ieguldīšanas. Man tieši nepatīk tie. Ar bartender diezgan ērti sev saliku pogas un nobindoju un viss ir nice Ļoti noder man priekš pvp Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 Prieрkam tik lielu ui? Man stвv pзc iespзjas mazвkais un standart, jo man nevajag redzзt spellus/action pa pusзkrвnu, jo vispвє nelietoju klikoрanu uz ui Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 ieej wowinterface.com, tur ir pilna pakaļa ar UI pakām, kuras vari vienkārši sev iekopēt un viss būs smuks, bez baigā darba ieguldīšanas. tu par manējo? Kapēc briesmīgs Reāli visa augša ir brīva, kur arī notiek viss ekšens, apakšā smuks UI, ar foršu to mapi centrā, vienīgais čats bojā skatu. Ko arī gribu mainīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 diemžēl nekas foršs tur nav. Ar deff action bariem var redzēt daudz vairāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toonami Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 Nu es ar nelietoju, bet tik lielu nezinu! :D nebiju aizdomajies samazinвt un arо itkв vajadzоbas nebija, biju pieradis Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 (edited) Reāli visa augša ir brīva, kur arī notiek viss ekšens, apakšā smuks UI, ar foršu to mapi centrā, vienīgais čats bojā skatu. Ko arī gribu mainīt! Kurā vietā tev Akšens notiek kreisajā augšējā stūrī un kreisajā malā? Viss Akshens notiek pa vidu un tev zem kājām, kur tu priekšā esi skillus sakrāvis Es laikam te retais, kurš ik pa brīdim vēl kaut ko kliko. Edited August 6, 2010 by jancho Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 - govs forma - kaķis Labi pārskatāms, bez liekiem sūdiem. Visādus esmu mēģinājis, bet šitāds imo vislabākais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 nav grid, gtfo. viss pārējais jau itkā ok. vispār esmu licis savu UI jau iepriekš, bet tā izskatās man. tikai viss reidam vajadzīgais, pietam smuki. Viens skrīns Otrs skrīns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 Grid vispār vajadzīgs tikai hīleriem. Ne jau DPS klases pārtrauks savas rotācijas lai kādu dispelotu vai piehīlotu. p.s. Es mēdzu tās katras grid šūnas izmēru samazināt horizontāli uz pusi, atstājot spēlētāja vārda pirmos 3-4 burtus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 Nehealos un nedispellos, protams, bet redzēs debuffus, kas stāv uz raid memberiem, kas ICC ir ļoti vajadzīgi un noderīgi. + ir tādi spelli kā HoP, BT un tamlīdzīgi sūdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 Mans UI Click! Izmantoju 2 addonus, kurus arī izmanotju. Pagaidām nav radusies vajadzība pēc citiem addoniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 LoL minO! Normāli esi atsēdējis Got My Mind On My Money Loot 25,000 gold. 24386g 4s 25c Cik mūsdienās par vienu bosu dod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 Cik mūsdienās par vienu bosu dod? Ja no-ninja-o visu goldu, kas ir bosā (aizturot naudu chestā, kamēr viss reids izlec caur vārtiem or smth), tad kaut kādi 125g laikam bija. Laigan es vairs neatceros, kur tas laiks, kad pēdējo reizi biju online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 Tā kā es netieku savā akkountā, ielikšu vienu no lol Screenshotiem un tur var redzēt manu ui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 lol @ chat Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 (edited) viss pārējais jau itkā ok. Kad mēģināju hīlot tad bija arī grids kartīgi sakonfigurēts, tā kā tas ātri apnika tad tagad labajā apakšējā stūrī vēl parādās parastie Xperl raidfreimi priekš kāda fiksa combat ressa, innervate. Būtu es boomkins tad vēl varētu domāt par kādu decursi, abolish, bet kaķim nevaig man to gridu. Burbuli ar es nemāku uzlikt Īsāk sakot neesmu izjutis vajadzību pēc grida reidojot icc gan normal gan hc. Un jā, arenā tur protams paradās vēl gladius. Btw w2dc ieraudzīju tavu nelaimīgā aļika niku sasmējos. Kautkādu altu kačājot iekš AV esmu tevi slānījis, kad tu arī vēl levelojies Edited August 6, 2010 by 665 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 cik tālu tad tiki ICC HC? es gribu redzēt kā kāds, neizmantojot Grid vai kaut ko tam līdzīgu, uzveiks Blood Winga pēdējo bossu. protams, var būt šaras un tā tālāk, ka izsprūk cauri tāpat, bet normālās ģildēs, visiem cilvēkiem ir jāpievērš uzmanība tam, kas notiek ar reidu, nevis jāierokas savā rotācijā, nekam citam uzmanību nepievēršot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now