knds Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 (edited) bet reāli cik daudzi no jums ķēras pie kalkulatoriem, sēž vairākas stundas pie target dummija un veic teorijkraftingu, lai tikai saliktu savus talantus? 90% spēlētāju(arī nūbu) vienkārši paņem un nokopē cookie-cutter buildu no EJ un rullē(un tas neprasa nekādas īpašās prāta spējas). Pārējais atšķirās tikai raid-comp niansēs - piemēram, vai es ņemu Leader of the Pack, ja jau viens ferālīts reidā ir tādu jau paņēmis. Un šīs izvēles joprojām pastāv. Atcerieties, ka tie koki vel ir izstrādes stadijā. Pilnīgi piekrītu Lore viedoklim Man pašam šī izmaiņa tīk, it īpaši jau levelojoties. Pačekoju talantus pāris klasēm, pārsvarā sanāk tā - paņemu visus paņemamos "tiešos" dps uzlabojošos talantus un kādā brīdī sanāk pāris punktus iztērēt kādā no pure-utility talantiem, lai tiktu uz nākošo tier'u. Jauki ir tas, ka šie pure-utility talanti ir vairāki un cilvēki var izvēlēties, kas viņiem liekas tīkamāks. haha, tas ir graujosi biggrin.gif Beigās būs tā, ka paliks vel talantu punkti neizlietoti, jo visi būs jau aizpildiīti... būs tikai 41talent points un 31 no tiem būs obligāti jāizlieto sava speca kokā. Edited July 14, 2010 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 (edited) obligāti jāizlieto sava speca kokā. That's gay! BTW, kā levelojoties tiks doti talant punkti, šaubos vai pa vienam no 10.lvl par katru levelu =/ Nu nedomāju, gan, ka tas ir īpaši labi, ka šitā izmainīja visu, bet no otras puses, to talantu palika krietni par daudz jau un jauniem spēlētājiem bija tiešām grūti iebraukt. Tagad ir vēl vairāk padomāts par 13 gadīgo daļu, kuri neko nesaprot, un visiem traucē ar savu nūbismu. Domāju, ka tas neko nemainīs PRO/NOOB ziņā, nūbi tāpat būs nūbi, jo galvenais ir rotācija un timing, nevis talent tree, to Blizzard, pat gribot viņiem priekšā nevar nolikt. Ģildē piemēram ir DK ar 5.4k GS, viņš ir DPS full PvE gears - maksimālais DPS, ko esmu redzējis no viņa ir ICC10 uz otro bosu ejot trashmobus vācot - 3k DPS. Viņam ar tīru melee bija jātaisa 4K, bet viņš nespēj nekādi pacelt DPS, pat pamācot viņu, kā pret sienu... Talent tree normāls Edited July 14, 2010 by jancho Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 (edited) hz kā īsti tiks dalīti talent pointi, bet sasniedzot lvl10 būs tā - Izvēlies savu talent tree(to, kur tu bāzīsi savus 31 obligātos punktus). Uzreiz pēc izvēles tev tiks iešķiebts kāds no "spec-defining" abilitijiem(kāds tieši var apskatīt šajā rakstā zem "primary skills" http://www.mmo-champion.com/content/1866-C...eta-Build-12479 ) Nu priekš levelošanās šī sistēma ir vienkārši lieliska. Ja es kā druīds izvēlos feral koku @ lvl10, tad arī uzreiz jūtos kā ferālis, nevis vel 10lvl uz priekšu lietoju balance "wrath" abilitju. Ja es kā rogue izvēlos iet pa assassination koku, tad es arī uzreiz saņemu mutilate un nav man jālieto sinister strike vel kādus 30 levelus uz priekšu. end-game pve šī sistēma ir pat labāka nekā iepriekš(liekas, ka būs lielāka izvēle attiecībā uz utility talantiem) tāpat vienmēr ir max dps specs. bet pvp... vairs nebūs visādi dīvainie OP hibrīdspeci, kas parādās uz kādu mēnesi, pirms blizz uztaisa kārtīgu nerffestu. Ir cilvēki, kam patīk čakarēties ar visādiem talantu/geara set-upiem, meklēt visādus caurumus talantos utt. Es saprotu, ka šāda izvēļu apcirpšana viņiem varētu būt tīri nepatīkama, bet mani tas īsti neskar Edited July 14, 2010 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 vai ar šo visu jāsaprot, ka viņi (blizz) atkal visu grib padarīt vēl vieglāku un patīkamāku sīkajiem noobiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Kāds betu jau ir dabūjis? Jaunā sistēma pagaidām izskatās tīri tā neko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Uhh, tagad domāju, kādu čaru kačāt.. Itkā visiem būs kautkas jauns un foršs. Vai arī palikt pie sava pally.. Vai turpināt locku.. Ā jā, lockam destro spekā spells " Bane of Havoc " .. vnk imba!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 dzēs ārā to bubbledinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 (edited) un hc lk uz aszūnes beidzot ir kritis lockam destro spekā spells " Bane of Havoc " .. vnk imba!! ja viņš netiks nerfots, tad es aptuveni varu iedomāties kādas izskatīsies komandas @ 2v2, jo 15%... tas taču ir fucking daudz Edited July 15, 2010 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Tak sen jau krita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 25man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenden Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 jup 25 man hc vakar tik aliishi nobombiija tik es nesapratu kapeec horde spamoja trade chataa gz Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 ooo shiit, tapeec mēs ieņēmām wg beidzot, jo visi labākie aliki bija icc25hc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Kurš guilds tad nosita ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 eluo Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 kāds var paskaidrot par ressurection scroll, kā tas sūds darbojas?? Es viņu varu izmantot uz sevi?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Only players that haven't played World of Warcraft for at least 90 days are eligible to receive scrolls. Un ress var vanilla accountus tikai, vissmaz ta teica kautkas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 mkey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 (edited) ressurection scroll - ko viņš deva? 30dienas for free or what ? EDIT. nvm, atradu un pats izlasīju, ko šamais dod. Edited July 16, 2010 by Chucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 (edited) EDIT. nvm, atradu un pats izlasīju, ko šamais dod. Darbojas tikai uz Classic accountiem. Mani draudzene rezurektēja, bet neko nedabūja pagājšgad, kad pusgadu neigrāju. Edited July 16, 2010 by jancho Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Ir doma kačāt jaunu čariņu realmā, kur daudz Latviešu.. Cik noprotu, Aszune ir visvairāk, bet kur, hordā vai aliancē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 (edited) ally 8-) btw man arī ir doma uzcelt kādu altu.. Edited July 16, 2010 by w2dc Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Nez cik tur aliishos bet Amberkin Tribe ir 240 accounti gildee, kas ir +/- aktiivi, parejie tiek visu laiku kickoti. Veel ir paaris rejectu un idiotu gildes. Un protams horde ir daudz forshaka par alikiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 lies, Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Ej hordēēē Players who prefer the Horde score significantly higher on the Advancement, Competition, and Mechanics motivations than players who prefer the Alliance. In other words, players who prefer the Horde tend to be more achievement-driven, more likely to enjoy provoking and challenging each other, and more likely to be min-maxers.On the other hand, players who prefer the Alliance are little girls like on the Role-Playing and Customization motivations than those players who prefer the Horde. Tikai neņem paladinu, smird pa gabalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now