Hazzer Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 (edited) nesaki viss. visas datorspēles ir lai kavētu laiku. editr00zs: hmmm, nolēmu pamēģināt 10 dien triālu. uztaisīju akauntu apsitprināju, nokačāju kautkādu PC klientu un tagad tik logošos iekšā, un taisīšu akauntu, bet figu ( pievienotais fails). vai tam varētu būt kāds sakars ka vakar mēģināju nokačāt kādu no pirātiskajām versijām un ar kautkādu "BNetEditor" esmu pārslēdzis reģionus vai ko tamlīdzīgu? Or es vienkārši neesmu kautkur kautko aktivizējis? supportam uzdrukāju, bet atbilde būs noteikti ne tik ātri Edited May 12, 2010 by Hazzer Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Nu es kādas ~70days wowā esmu pavadījis kopā pa 3 čariem. Tā spēle īstenībā ir tik daudz laika paņēmusi. Es reāli IRL varēju pa tām 70 diennaktīm tik daudz ko izdarīt. brrrrr... Varētu uz vasaru paņemt pauzīti, pamācīties trinkšķināt ģitāru(vienmēr esmu gribējis mācēt tā forši spēlēt ) un visādi citādi lietderīgi izmantot citādi wowā pavadīto laiku. Tikai žēl, ka subs beidzas tikai 05 jūlijā, kas reāli visu čakarē. bet identiska doma man ienāk prātā vismaz 2x gadā. Tāpat beigās kaut kā maģiski izdodas atgriezties wowā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quality1 Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Nu tad beidzot :khehehe: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&cn=Silards Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 knds es arī mācos trinkšķināt, man ir mērķis vasaras beigās aizbraukt uz kādu pasākumu brīvā dabā, normāli piežūpāties un spēlēt kaut ko, ko esmu iemācijies. ;D Un jā, tur nu tev taisnība. Kad esmu domājis "uztaisīt pauzīti", pienāk tādas lietainas un drūmas dienas, kurās nav ko darīt - tā vien gribētos ieiet wowā un kautko padarīt.. Tā arī tā pauzīte nekad īsti nesanāk ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 nevienam nav saprašanas kāpēc man tā? varbūt man vajag kādu uzaicinājumu vai ko tamldz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 (edited) ieinstale + tbc un + woltk tev ir uzinstalets tikai Clasiic, vissmaz ta izkatas pec screenshota Es tagad esmu dilēmā spēlēt wow vai atsākt staigāt pa tusiem, jo pēdējā laika pienak tik daudz zvanu n shit gandriz katru dienu jaiet tuset Bet nu jā, pārdomāju par to hord, aizgāju Aszune Ally puse ar dk spelēt, kautkā hord galīgi garlaicīgi likās Tagad spēlēju ar Gnom DK(female ar roza matiem, taka tai star wars vecenei, sanos rulli or smt kr4 izkatas epic) Sodien viss party par manu charu rēca kad tankoju Blackrock Spire vnk tas gnoms tā lēkā kad sit Kad tankoju to lielo elles suni izkatijas tik episki, tādu milzeni tanko sīka knīpa viss raids bija uz dirsas Tagad domāju nemt/nenemt gamecard jo tulīt sākas vasara... Laikam jau būs tomēr japnem gamecard vai 2, lai tas laiks stāv ja nu tomēr vasarā kadu vakaru vai rītu sagribas uzgeimot x] http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...amp;cn=Praymore rek varat apskatit ka tad tā mana knīpa izskatas Edited May 12, 2010 by Muhamed Alli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 varbūt man vajag kādu uzaicinājumu vai ko tamldz? ir eiropas un amerikas serveri. Tu pārliecinies, ka esi reģistrējies tajā pašā, kura klients Tev ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 (edited) nūuu, es esmu pārliecināts, jo pie reģistrācijas var izvēlēties tikai 3 vietas, jeb četras ja man atmiņa neviļ un viņš automātiski uzmet reģionu. ieinstale + tbc un + woltk - kas pie velnas ir šitais? nu es gribēju pamēģināt to 10 dienu triālu - tur nokačāju tādu 3.3 mb klientu kautkādu un tas arī tur kautko nokačāja šausmīgi ātri. Un tā nu es tur mēģinu logties, lasīt forumus e.t.c bet nekā. Kautkur gan lasīju ka tipa atsūta man 10 dienu triāla keyu, thats true? un kad mēģinu apgreidot uz pilno versiju tad man rāda This Battle.net account does not have any World of Warcraft accounts associated with it. To merge a World of Warcraft account with this Battle.net account, click here. un viss var kautkur apskatīties kurā reģionā esmu piereģistrējies? Edited May 12, 2010 by Hazzer Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Kad ielogojies battle.net tev uzrādās, ka ir wow trials? Ja nē, tev ir pliks battle.net accounts. https://eu.battle.net/account/management/add-game.xml Try World of Warcraft for 10 days free! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quality1 Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 (edited) Offtopic : pardodu WOW (prosto) EU CD key pa 5 Ls. Intresentiem pm. Edited May 13, 2010 by Quality1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 (edited) https://eu.battle.net/account/management/add-game.xml Try World of Warcraft for 10 days free! nūuu man uzrādās šāds, es jau to esmu izdarījis vismaz x3 ,bet bez panākumiem. Edited May 13, 2010 by Hazzer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 (edited) Varēji vismaz aizkrāsot savu epastu, lai negadītos daži negadījumi. Nu, it kā tur rakstīts ir, lai tu uzspied uz turienes un novelc to trialu, bet to jau esi izdarījis 3x. Nezinu, kas Tev pa vainu īstenībā, bet epastu paslēp. Edited May 13, 2010 by Chucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 bļe pisdec Boulderfist ir kā realms ir nosprādzis totāli, absolūti neviens PUG nenotiek vairs jau nedēļas garumā... no 3 ģildēm, kas raido ICC tikai 2 vairs raidot var, jo tai, kurai visaugstākais ačievements tai vairs cilvēku nav, lai raidotu... A pārējās raido reāli tikai pirmos 4-6 bossus uz normal 10man... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 Nē, boulderfists ir tikai nosprādzis ally pusē Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 OK. Secinājums, kopš esmu 80: WOTLK F*CKING SUCKS!!! Laikam arī darīšu tā, kā daži iepriekš minēja - beigsies prepaid un gaidīšu kamēr iznāks Cataclysm. Varbūt tur būs kautkas interesantāks, jo es vnk šinī sūdā - wotlk, nesaskatu pilnīgi neko interesantu. Un vēlreiz - Wotlk ir pilnīgs sūds. Blizz f*ck yourself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 tik argumentiem bagāts posts. es pis acī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 jaunais hiverminds Ja tik viegli savakt visus superforshos epikus un apgerbties ir tik viegli tad ej nosit lich kingu hero modee... ...iistenibaa aizej normal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Ja tik viegli savakt visus superforshos epikus un apgerbties ir tik viegli tad ej nosit lich kingu hero modee... ...iistenibaa aizej normal. viņš netiek, jo viņš ar saviem superīgajiem epikiem netiek nevienā grupā Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 (edited) Pajāt kur es varu tikt un kur nē. Pietiekami vazājos pa raidiem ar warrioru un dk uz vecā acc. Sakat ko gribat Vispār reāli dabūju to 80 un nav stimula nekāda vākt kkādus itemus vairāk. wotlk suckswotlk suckswotlk suckswotlk suckswotlk suckswotlk suckswotlk suckswotlk suckswotlk suckswotlk suckswotlk suckswotlk suckswotlk suckswotlk suckswotlk suckswotlk suckswotlk suckswotlk sucks Edited May 17, 2010 by w2dc Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Foršāk par LK ir dabūt šosezon 2,8k reitingu visos arena bracketos Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 (edited) Ja tik viegli savakt visus superforshos epikus un apgerbties ir tik viegli tad ej nosit lich kingu hero modee... ...iistenibaa aizej normal. normal vai nenormal. vienalga šī raid sistēma, kas tagad ieviesta ir galīgi garām. Salīdzinot ar tbc, viss wotlk lielākoties ir pilnīgs easy-mode mēsls. a jā ir arī kkas forš - wintergrasp un strand of the acients Edited May 17, 2010 by w2dc Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Pofig par PvE, galvenais ir PvP/BG tur ir viss fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 vispār tikko sagribējās uzspēlēt hordes pusē Moška tur ir jautrāk un spēle neliksies tik garlaicīga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Mums Hordes pusē nevajag tādas ņuņņas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 ja tu visslaiku speleji ally neej horda, es ta izdariju un nozeloju x] nez man hord kka nepievilka, ally gan lores zina gan tiesi WoW zina patik labak. Gnomi FTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now